- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
sezeryanmi oldun canim? valla benimkilerin dogumuda zor kendileride canima okuyorlarBebeğine göre değişirkızım kolay doğdu ama doğduktan sonra canıma okudu
Kolikti...
Evet daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hindi gibi düşüyorum ben nasıl doğum yapacam diyesezeryanmi oldun canim? valla benimkilerin dogumuda zor kendileride canima okuyorlaryapacak birsey yok..sevgileri olmasa birsey cekilmezde..saglik sihhat olsun unutuluyor bi sekilde
25 dk'lık bir ameliyatsa öyle anlattıkları gibi değil ya.Bana 1 hafta sonraya randevu vermişlerdi
Ama beklemedi kızımkime çektiyse
Ondan öyle oldu ama sezaryen olmasa daha çok korkardım eminim dedim alın beni masaya
cok sukur..bi sekilde kucagimiza sag saglim almak onemli canim...o gobek gittigi an inanilmaz bir rahatlama oluyor..ama bir kac hafta icindede karnindaki kipirdamalari ozluyor insan.,Evet daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hindi gibi düşüyorum ben nasıl doğum yapacam diye
Düşündüm taşındım beni ancak sezaryen paklar dedim
Doktora da dedim ben sezaryen istiyorum normal istemem ona göre
Neden dedi korkuyorum dedim
Sezaryenden korkmuyo musun dedi
Ondan da korkuyorumama normalden daha fazla korkuyorum dedim
Ameliyat tarih ve saati bile aldım da 1 hafta önce doğdu kızım ama yine sezaryen istedim diye sezaryenle doğdu evet
25 dk'lık bir ameliyatsa öyle anlattıkları gibi değil ya.
Harbi uyuz oluyorum milletin deneyimsiz insanları korkutmak adına yaptıkları patavatsızlara...
Sevgiyle, huzurla büyüsün aceleci yavrucak
cok sukur..bi sekilde kucagimiza sag saglim almak onemli canim...o gobek gittigi an inanilmaz bir rahatlama oluyor..ama bir kac hafta icindede karnindaki kipirdamalari ozluyor insan.,
Yukarda kocaman bi ışık var25 dk'lık bir ameliyatsa öyle anlattıkları gibi değil ya.
Yaw canım iftar yemeğine gitmişim, ona da gitmezdim sürükledi bir tanıdık, belki 8 kadınla aynı sofradayız, bir başladılar doğum hikayelerini anlatmaya..sırayla! .Ya size kim sordu, hadi anlatasın var da, yemek yiyeceğiz 10 dk sonra.Biz zaten öyle abartanlar yüzünden daha çok korkuyoruz bence
Kuzenimin eşi hamile, korkuyorum dedi ona da burdaki ilk yorumum gibi anlattım
Korkma dedim bende tırsıyodum hepi topu 25 dakikaymış dedim
Ay ben neler çektim diye başlamanın ne alemi var 'korkuyorum' diyen birine, hiç konuşma daha iyi
Amin hepimizin yavruları, Allah isteyenlere de nasip etsin inşallah
: )Yaw canım iftar yemeğine gitmişim, ona da gitmezdim sürükledi bir tanıdık, belki 8 kadınla aynı sofradayız, bir başladılar doğum hikayelerini anlatmaya..sırayla! .Ya size kim sordu, hadi anlatasın var da, yemek yiyeceğiz 10 dk sonra.
Azıcık doğurasım vardıysa o da o gün kaçtı yani.Yeni bir kıta keşfetmiş gibi şu doğumunu uzata büyüte anlatan ablalara selam buradan.
Bize senin gibi gençler lazım
sagliklari yerinde olsunda canim, hersey cok daha zorlasiyor bir yonden bir yondende kolaylasiyor..cunku ne istediklerini soyleyebiliyorlar filan...Biz zaten öyle abartanlar yüzünden daha çok korkuyoruz bence
Kuzenimin eşi hamile, korkuyorum dedi ona da burdaki ilk yorumum gibi anlattım
Korkma dedim bende tırsıyodum hepi topu 25 dakikaymış dedim
Ay ben neler çektim diye başlamanın ne alemi var 'korkuyorum' diyen birine, hiç konuşma daha iyi
Amin hepimizin yavruları, Allah isteyenlere de nasip etsin inşallah
Evet sağ salim kurtulduk
Bilmiyorum ya ben odunumdur belki kıpırtı mıpırtı özlemedim, evde gaz cıyaklama mama bezle uğraşıyodum herhalde aklıma gelmediSonra işe döndüm biraz ferahladım, bi de artık 15 aylık oldu yürüyo eskisi gibi kasmıyo beni
Rabbim neyi nasip etmisse o sekilde dogum yapacam benRabbim alnına ne yazdıysa...normal sezeryan kötü..ee nasıl doğum yapçan sen...
Merhaba arkadaslar doguma cok az kaldi bekliyorum ama doktor bi ihtimal sezaryen olursun dedi. Alttan muayene olmadim pazrtsi olcm onunda korkusu var :) cevremde sezaryenle ilgili oyle kotu seyler duydum ki. Yok karnin ayni kalacak yok sutun gelmicek gibisinden... Bi ihtimal normal dogum da olblr. Anlayacaginiz korku dorukta. Ankara Medical park da pinar hanimda dogum yapacagm hastaneyle alakali doktorla alakali fikirlerinizide paylasirsanz sevinirim arkdslr simdiden cokkk tsklerrrrrr
Hayırlısıyla sağlıkla doğurun inşallah, sezeryandan da korkmayın normal doğumdan da, sezeryanla doğum yaptım, ki taa 21 yıl evvel, ne karnım kaldı ne de süt sorunu yaşadım, aksine doğum yapar yapmaz sütler şelale olduDoktorum da bana once bi normali deneriz olmadi sezaryen dedi. Agrilarim da cok var
Ben söylemesini istemiyorum bi benim gelin doğurdu maşallah demesi içimi daralttı yani aynı ortamda olmadığım halde bunu duymam yetti sinirimin zıplamasına , benim yanımda dese zaten dicemi biliyorum. Kafa güzel baya güzel hemde.Bir kvnin, gelininin normal doğurmasını, kendisine övünç malzemesi yapabileceğini hiç düşünmemiştim.
Kafalar güzelmiş :)
Tsk ederim bunlari da okuyacagmEn güzeli normal doğum biraz canın yanar ama o küçüğü dünyaya gözünü açtıktan sonra çektiğin acı sızı unutulur.bagrmanında yırtınmanında kimseye bi faydası yok o rabbime senin aranda olan bir sey.hiç üzülme korku endişe herkeste olur fakat her bünye çabuk toparlanamaz. Ben arka arkaya 1 sene 15 gün aralıklarla iki bebegim oldu çok korkuyodum ama bi şekilde dogdular merak etme sana birkaç dua önerim var yapmak iştersen
İnşirah süresi
Meryem süresi
Sümmessibila yesserah (bunu bolca çek ayet)dogum da da çek
Nas Felak ihlas fatiha bolca oku
Ayet-el Kürsi oku
Karnına üfleyerek rabbim sana yardım eder cnm hiç korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?