Dogumm korkusuuu

bende sezeryan oldum doguma giderken cok stresliydim hep bu abartanlar yuzunden oysaki nasil gectigini bile anlamadim.hemen emzirdim cok sukur sutumde halen var.bebisim halen emiyor.hic stres yapma doktoruna guveniyorsan o ne diyorsa uygula ayrica gobek felanda kalmadi bende o bunyeye bagli.bol bol dua oku insana guc veriyor.Allah bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin..

Cok tsk ederim agriniz oldu mu pki sonrasinda

biraz oldu ama bi kac gunde toparladim.agri kesici veriyo zaten doktor.sonucta normal dogumdada yirtilma veya dikis olayi olabiliyor.ve alt taraf daha zor iyilesir diye dusunuyorum.iyiki sezeryan olmus hem bebegimi yormadim hem biton sanci cekmedim.hersey gecip gidiyor geriye kalansa mis gibi bi evlat ve dunyanin en guzel duygusu olan annelik.

Ben şuan 33. haftamdayım, günler geçtikçe biraz tedirgin olmaya başladım doğum şekli konusunda. Geçtiğimiz kontrolde doktorum birdahaki kontrolde vajinal muayene yapacağını ve normal doğum isteyip istemediğimi soracağını söyledi. Yakın zaman önce tansiyon sıkıntısı çıkmıştı, çok yüksek değil ama doktorumun verdiği tansiyon ilacını kullandığım için çok yükselmiyor sanırım. Bebeğimin gelişimi biraz önde gidiyormuş, bebek büyük olursa duruma göre sezaryen de olabilir filan dedi. Ben baştan beri sürekli, seçme şansım olursa normal doğum istiyorum diyordum fakat, tansiyon sıkıntı olursa düşüncesi var, bir de yakın zamanda trafik kazası geçirdim ve hastanede tedaviyle doğumu durdurdular, ilk 2 gün çok riskliydi az daha bebeğimi kaybedicektim Kazadan sonra bir panik ve tedirginlik kaldı bende, korkuyorum ya yine doğumda da bir sıkıntı çıkarsa diye. Napıcam, neye karar vericem bilmiyorum, kafam çok karışık şuan... Umarım şu tedirginliğimin üstesinden gelirim ve kolaylıkla alırım bebeğimi kucağıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…