- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.512
- 248
- 37
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
Hemen geçmiyor canım ayva çekirdeğinden jel oluyor ya suya ıslanınca onu sürdüm ve hep nemlendirdim sütümle ebe hametan krem verdi ama kimyasal diye sürmedim :)[/QUO katı kakao yağı çok iyi gelmişti banada pahalı bir krem almıştım hicbirseye yaramadi
İkisine oldum derken hem sezaryen hem normal doğum mu? İlk gebeliğinizde sezaryen mi olmuştunuz?valla ben ikisini de oldum .
hic de korkma .
millet cok abartiyor. oluyo ve bitio .
Hakkında hangisi iyise Allah onu versin.
bu korku da faydaliymis zaten . bi kitapta öyle yazıyordu.
İkisine oldum derken hem sezaryen hem normal doğum mu? İlk gebeliğinizde sezaryen mi olmuştunuz?
Yani bu işler hiç belli olmuyor . Etrafımda benle aynı yıl içinde hamile kalan arkadaşlarımın hepsi sezaryen doğum yaptılar ve bi kaçı bu durma çok üzüldü sonrasının zor olduğunu bebek için normal doğumun en sağlıklısı olduğunu sen normal doğurdun ne güzel diyenler oldu ama ben hiç bişeyin garantisi yok ikinciye belki sen normal doğurursun bu sefer ben sezaryen olurum takmayın kafanıza diyorum, belli mi olur bebek ters olur ya da vakti geldiği halde gelmek istemez, kordon dolanık olabilir ya da çok kilo alabilir anne karnında bebek bu yüzden normal doğamaz falan sebep çok yani. O yüzden validemin sağda solda gelinim normal doğurdu diye kasılmasına çok sinir oluyorumne yazikki. ilk normal . ikincisi sezaryen . makat gelis oldugundan 40+5 de sezaryen olmak zorunda kaldım.
ama her şeyin hayirlisi . gecenlerde rahim sarkmam oldugunu ogrendim dr. iyi ki sezaryen olmussun dedi .
eskiden olsa normal doguma diretirim ama artik dru dinlemek gerektiğini düşünüyorum.
Evet canım çok haklısın inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunYani bu işler hiç belli olmuyor . Etrafımda benle aynı yıl içinde hamile kalan arkadaşlarımın hepsi sezaryen doğum yaptılar ve bi kaçı bu durma çok üzüldü sonrasının zor olduğunu bebek için normal doğumun en sağlıklısı olduğunu sen normal doğurdun ne güzel diyenler oldu ama ben hiç bişeyin garantisi yok ikinciye belki sen normal doğurursun bu sefer ben sezaryen olurum takmayın kafanıza diyorum, belli mi olur bebek ters olur ya da vakti geldiği halde gelmek istemez, kordon dolanık olabilir ya da çok kilo alabilir anne karnında bebek bu yüzden normal doğamaz falan sebep çok yani. O yüzden validemin sağda solda gelinim normal doğurdu diye kasılmasına çok sinir oluyorum
Yani bu işler hiç belli olmuyor . Etrafımda benle aynı yıl içinde hamile kalan arkadaşlarımın hepsi sezaryen doğum yaptılar ve bi kaçı bu durma çok üzüldü sonrasının zor olduğunu bebek için normal doğumun en sağlıklısı olduğunu sen normal doğurdun ne güzel diyenler oldu ama ben hiç bişeyin garantisi yok ikinciye belki sen normal doğurursun bu sefer ben sezaryen olurum takmayın kafanıza diyorum, belli mi olur bebek ters olur ya da vakti geldiği halde gelmek istemez, kordon dolanık olabilir ya da çok kilo alabilir anne karnında bebek bu yüzden normal doğamaz falan sebep çok yani. O yüzden validemin sağda solda gelinim normal doğurdu diye kasılmasına çok sinir oluyorum
Kız öyle bi anlattın ki, sanci bekle, 25 dk da doğur, pıt diye çıktı sandım bu bebekYok yıkarım o hastaneyisezaryen demiştim form doldurup , sezaryen oldum
Bana 1 hafta sonraya randevu vermişlerdiKız öyle bi anlattın ki, sanci bekle, 25 dk da doğur, pıt diye çıktı sandım bu bebek
Sezaryanda şu gün gel alalım demiyorlar mı, niye evde bekletiyorlar ki o zaman? Neyse, bana çok uzak mevzular :)
lovelygirl_ çok kolay bir doğum olsun, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
oyle bi anlatmissinki canim, insanin bi daaa dogurasi geliyooKorkma ya
Bende çok korkuyodum ilk diye bilmiyo ve gözünde büyütüyomuş insan
Bu yüzden isteğe bağlı sezeyan istedim, normali düşünemiyordum
37 hafta çalışsım 5 gün sonra kontole gittim
Tırıs tırıs alışveriş yapıp son cipsimi de eşimden gizli yedim
O gece nişan geldi
Doktoruma haber verdim
Sancın olur ve artarsa gel dedi , nişan 1-2 gün önce de gelebilirmiş
Aha sancılar da devam etti
Sabaha karşı eşimi dürttüm ben yatamamıştım çanta filan hazırladım
Deli gibi 2 kişilik çarşaf ütüledim
Koyulduk yola
Kimseye haber verme dedim
Ameliyata alınınca haber ver ( tantana sevmem )
Hop aldılar beni hemen sancılarım artmış diye
Annemle kayınvalidem gelene kadar ben ve kızım odamızdaydık
25 dk da bitti
Oh şükür
Bebeğine göre değişiroyle bi anlatmissinki canim, insanin bi daaa dogurasi geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?