- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 44
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
Yoo, gittiğim hastane daha konforlu olması sebebiyle bu yöntemi tercih ediyordu.Cok tsk ederim inanin yorumlari okudukca rahatladim. Yalniz neden epidural ve spinal karma yapildi. Spinaldeki tek doz yetersiz mi geldi ?
Merhaba arkadaslar doguma cok az kaldi bekliyorum ama doktor bi ihtimal sezaryen olursun dedi. Alttan muayene olmadim pazrtsi olcm onunda korkusu var :) cevremde sezaryenle ilgili oyle kotu seyler duydum ki. Yok karnin ayni kalacak yok sutun gelmicek gibisinden... Bi ihtimal normal dogum da olblr. Anlayacaginiz korku dorukta. Ankara Medical park da pinar hanimda dogum yapacagm hastaneyle alakali doktorla alakali fikirlerinizide paylasirsanz sevinirim arkdslr simdiden cokkk tsklerrrrrr
Yok yıkarım o hastaneyiO zaman normal doğmuş bebe di mi? :)
Böyle bi yorumu okumak beni cesaretlendirdi. Ilk dogum olacagi icin pek bi bilgim yok . ins bende hayirli bi sekilde dogurur ve cikarim
Oncelikle bebeğine sagsaglim kavusursun inşallah canım hiiiccc korkma ben normal dogum istemedim korktuğum için sezeryan istedim beni uyutun ben hiç birşey duymiyim dedim..gelelim neler yaşadım ameliyata girerken çok heycanliydim her duyguyu yaşadım ağlayarak girdim doğum. Bittikten sonra beni uyandırdılar karnmda bi yanma vardı ama.o heyecanla ben acıyı unuttum çünkü bebeğimi merak ediyordum.beni hemen oğlumun yanına götürün dedim baygın bir sekilde☺ zaten bebeğini görünce herseybitiyor ben bir hafta zorluk yaşadım bide dirençli oldgum için kendmi zorladım ayağa kalkmak için ilk 2gun zor ama.sonra bitiyor ve son olarak 95i gördüm hamilelgm de kirkim çıktığında ben 60 lara dusmstm 2bucuk yaşında oğlum ben 56 kiloyum çünkü çoğu odemdi benim yani göbek kalacak diye korkma o bünyeye bağlı normal dogum yapipta gobegi olan çok insan gördüm benMerhaba arkadaslar doguma cok az kaldi bekliyorum ama doktor bi ihtimal sezaryen olursun dedi. Alttan muayene olmadim pazrtsi olcm onunda korkusu var :) cevremde sezaryenle ilgili oyle kotu seyler duydum ki. Yok karnin ayni kalacak yok sutun gelmicek gibisinden... Bi ihtimal normal dogum da olblr. Anlayacaginiz korku dorukta. Ankara Medical park da pinar hanimda dogum yapacagm hastaneyle alakali doktorla alakali fikirlerinizide paylasirsanz sevinirim arkdslr simdiden cokkk tsklerrrrrr
Cok tsk ederim cok gzl yazmissinz. Gaz cikarmada zorluk cekiliyor muOncelikle bebeğine sagsaglim kavusursun inşallah canım hiiiccc korkma ben normal dogum istemedim korktuğum için sezeryan istedim beni uyutun ben hiç birşey duymiyim dedim..gelelim neler yaşadım ameliyata girerken çok heycanliydim her duyguyu yaşadım ağlayarak girdim doğum. Bittikten sonra beni uyandırdılar karnmda bi yanma vardı ama.o heyecanla ben acıyı unuttum çünkü bebeğimi merak ediyordum.beni hemen oğlumun yanına götürün dedim baygın bir sekilde☺ zaten bebeğini görünce herseybitiyor ben bir hafta zorluk yaşadım bide dirençli oldgum için kendmi zorladım ayağa kalkmak için ilk 2gun zor ama.sonra bitiyor ve son olarak 95i gördüm hamilelgm de kirkim çıktığında ben 60 lara dusmstm 2bucuk yaşında oğlum ben 56 kiloyum çünkü çoğu odemdi benim yani göbek kalacak diye korkma o bünyeye bağlı normal dogum yapipta gobegi olan çok insan gördüm ben
Cok cok tsk ederim.ALLAH yardımcınız olsun ve emin olun ilk olduğu için o korku had safhada yaşanır
Acaba emecek mi ,sütüm gelecek mi kaygısı yaşanır
Siz sadece meleğin kokusuna odaklanın derin bir nefes alın rahatlayın
Şimdi 5 yıl önce oğlumda sonra kızımda 3 yıl önceye gidiyorum tekrar yaşayasım geldi böyle güzellikleri tekrar hissetmek çok güzel bir duygu.ANI yaşayın en güzel şekilde ...
Rabbim bu kandilde ve cuma günü hürmetine isteyen ve hakedecek tüm ANNELERE nasip etsin diyip duamı kapatıyorum
Kapatmadan size de hayırlı doğumlar dilerim....
Ay çok saçmaaaa bakma canım sen onlara hamile kaldım 60 kiloydum doğuma girerken 80 kilo ama bebeğin plesenta suyu bebek gitti kaldım 68 kilo şimdi hepsi gitti çok şükür şimdi bi yapıştırma oldu ameliyat yerim ondan ötürü azcık bi göbüşüm varMerhaba arkadaslar doguma cok az kaldi bekliyorum ama doktor bi ihtimal sezaryen olursun dedi. Alttan muayene olmadim pazrtsi olcm onunda korkusu var :) cevremde sezaryenle ilgili oyle kotu seyler duydum ki. Yok karnin ayni kalacak yok sutun gelmicek gibisinden... Bi ihtimal normal dogum da olblr. Anlayacaginiz korku dorukta. Ankara Medical park da pinar hanimda dogum yapacagm hastaneyle alakali doktorla alakali fikirlerinizide paylasirsanz sevinirim arkdslr simdiden cokkk tsklerrrrrr
Epidural canım kara kızımı i ilk bn gördüm çok şükür çok güzeldi sezeryan korsesi aldım hiç kullanamadım hiç rahat değil ve bebeğimi odaya çıkar çıkmaz emzirdim acıkmış sıpam sütüm indi hemen çok şükür :):):) ❤❤❤❤SPINAL EPIDURAL VE GENEL ANESTEZILERDEN HANGISINI TERCİH ETTINIZ KİZLAR
Masallaaahhhh ne kadr. Guzel :) gogus ucu catlagi icin ne kullandinizEpidural canım kara kızımı i ilk bn gördüm çok şükür çok güzeldi sezeryan korsesi aldım hiç kullanamadım hiç rahat değil ve bebeğimi odaya çıkar çıkmaz emzirdim acıkmış sıpam sütüm indi hemen çok şükür :):):) ❤❤❤❤
Evet o sıkıntıyı gerçekten yaşadım hareketli olamama rağmen zaten gaz cikartamadan taburcu edildim kömür gibi bir hap vermisti doktorum yemeklerden sonra sadece onunla cikaratabiliyordum sancılı dönemdi ve bir hafta tuvalete çıkamadım en sonunda bir gece sütum çok fazla olduğu için ateslendim ve hastaneye gittik orada böyle bir sıkıntım olduğunu anlattım hemen lavman yaptılar ve zamanla sorun çözüldü kabizlik sorunum 6ay sürdü oda narkozdan midir bilmiyorum belkide siz böyle bir problem yasamicaksiniz ki inşallah yasamazsinizCok tsk ederim cok gzl yazmissinz. Gaz cikarmada zorluk cekiliyor mu
Hemen geçmiyor canım ayva çekirdeğinden jel oluyor ya suya ıslanınca onu sürdüm ve hep nemlendirdim sütümle ebe hametan krem verdi ama kimyasal diye sürmedim :)Masallaaahhhh ne kadr. Guzel :) gogus ucu catlagi icin ne kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?