- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Yani siz fikir soyleyin zaten ev araba haric diger hediyler ne kadar pahali olabirkiFiyat Aralığı? ?
Ne formasi yaforma alabilirsin mesela
valla geçen bir şarap gördüm 40 bin liraya denk geliyordu keza bir kol düğmesi gördüm o da 13.000 ..Nasıl ne kadar pahalı olabilirYani siz fikir soyleyin zaten ev araba haric diger hediyler ne kadar pahali olabirki
Iyi fikirbenim eşimin de dün dü..
önce bi slayt hazırladım tanıştığımız ilk günden buyana olan resimleri bizim şarkımız olan duygusal bi müzikle..
sonra da hoş ve kaliteli bir cüzdan aldım..
ha. ne kadar başarılı oldum bilemem
O zaman tamam. Geçen gün mediamark ta koltuğa konulan masaj Pedi gördüm. Denedim var ya süper ötesi birşeydi. Hani 1 tlye çalışan masaj koltukları varya avmlerde aynı o etki.sistem aynı. Oturma ve sırt yaslama kısımları hep masaj.alip koltuğunuza yerlestiriyorsunuz.Yani siz fikir soyleyin zaten ev araba haric diger hediyler ne kadar pahali olabirki
Ne formasi ya
Malesef ben onlari dusunmemistim dogru valla ya o zaman en fazla yuz tlvalla geçen bir şarap gördüm 40 bin liraya denk geliyordu keza bir kol düğmesi gördüm o da 13.000 ..Nasıl ne kadar pahalı olabilir
nee formasi yaaa diyor.. tuttugu takimin yeni sezon formasi...hangi takimi tutuyor esin
Malesef ben onlari dusunmemistim dogru valla ya o zaman en fazla yuz tl
Ben sana aliyim canimO zaman tamam. Geçen gün mediamark ta koltuğa konulan masaj Pedi gördüm. Denedim var ya süper ötesi birşeydi. Hani 1 tlye çalışan masaj koltukları varya avmlerde aynı o etki.sistem aynı. Oturma ve sırt yaslama kısımları hep masaj.alip koltuğunuza yerlestiriyorsunuz.
Bana biri onu alsa ayyy ucarim ucarim sevinçten.
O zaman tamam. Geçen gün mediamark ta koltuğa konulan masaj Pedi gördüm. Denedim var ya süper ötesi birşeydi. Hani 1 tlye çalışan masaj koltukları varya avmlerde aynı o etki.sistem aynı. Oturma ve sırt yaslama kısımları hep masaj.alip koltuğunuza yerlestiriyorsunuz.
Bana biri onu alsa ayyy ucarim ucarim sevinçten.
Hm evet bak buda olabilir esime futbol de baska birsey deme cimbom galatarasay sampiyon galatasaray
Sagol canimoyy kıyamam tamam o zaman Gs ile ilgili bir şey al ..Tşhirt,top,anahtarlık,cüzdan ama gs olanKolay gelsin ..
Sicaktan kafam durdu biran aklima gelmedi kusura bakmayintuttuğu takımın formasıNe forması olabilir ortaokul forması değil ya neden atarlanıyorsunuz yorum yapanlara ...