• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra saç dökülmesii

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
409
190
333
merhaba kızlar biliyorsunuz ki doğumdan sonra birkaç ay sonra saç dökülmesi oluyor illaki benimde başladı ve çok dökülüyor illaki duracak ama hangi multivtamini kullandınız ve biotin kullananda var mı? biotini kullandıktan kaç gün sonra dökülme azalmaya başladı bilgisi olan yazabilir mi acaba.

merhaba kızlar biliyorsunuz ki doğumdan sonra birkaç ay sonra saç dökülmesi oluyor illaki benimde başladı ve çok dökülüyor illaki duracak ama hangi multivtamini kullandınız ve biotin kullananda var mı? biotini kullandıktan kaç gün sonra dökülme azalmaya başladı bilgisi olan yazabilir mi acaba.
Hic bisey kullanmadim onlar illaki dokulucek. 3. Ayda basladi benim oluk oluk akiyordu resmen.6. Ayda hafifledi 9. Ayda bisuru yeni sacim ciktigini farkettim su an kizim 11 aylik kahkul gibi duruyor saclarimin heryerinden sac fiskirdi eskisinden bile iyioldu 😊 gecicek merak etmeyin.

Hic bisey kullanmadim onlar illaki dokulucek. 3. Ayda basladi benim oluk oluk akiyordu resmen.6. Ayda hafifledi 9. Ayda bisuru yeni sacim ciktigini farkettim su an kizim 11 aylik kahkul gibi duruyor saclarimin heryerinden sac fiskirdi eskisinden bile iyioldu 😊 gecicek merak etmeyin.
insan ister istemez kafaya takıyır aslında ondan soruyorum

Benim de 4. ay sonunda başladı , biotin kullandım ama hiçbir şey değişmedi. Hayatım boyunca gür ve kıvırcık saçlarım oldu, avuç avuç dökülünce ben de şok oldum. Maskeler , vitaminler her şeyi denedim hiçbiri işe yaramadı. Bu ay baya azaldı bebekler 5 gün sonra 11 aylık olacaklar.

benim doktorum doğuödan itibaren elenatol3 ve demir verdi. emzirdiğin süre boyunca kullan dedi 🙄 daha 1.5 aylık olduk erken daha bir sey söylemek için ama hala gebelikteki gibi canlı ve gür saçlarım. hiç de dökülme görmedim ki gebelik öncesi çok saç dökülmem olurdu 🙄 bakalım insallah dökülmezler 😂

benim doktorum doğuödan itibaren elenatol3 ve demir verdi. emzirdiğin süre boyunca kullan dedi 🙄 daha 1.5 aylık olduk erken daha bir sey söylemek için ama hala gebelikteki gibi canlı ve gür saçlarım. hiç de dökülme görmedim ki gebelik öncesi çok saç dökülmem olurdu 🙄 bakalım insallah dökülmezler 😂
3.aydan başlıyoo üzgünüm ama önleminizi alın yinede

Benim de 4. Ayda başladı 9. Ayda bitti ben yine de kan tahlili vermiştim troidlerim ve kan değerlerim bozuk çıkmıştı

Benimki doğumdan hemen sonra başladı, 4,5 aylık biraz hafifledi şuan. Çıkanlar da var ama hâlâ dökülüyor

Bizde bebek anneyi tanimaya baslayinca sac dokulmeye baslar derler 😀 bebek bi anneyi taniyo cunku keske babayida tanisada bunu bari babalar cekse 😀😀😀

Ben de cildiye doktorunun yazdığı bir serum ve şampuanla kurtuldum. Arada Ersağın multivitamini ve demir ilacı da kullanıyorum

Pregnacare ‘ın breastfeeding hair olan multivitaminini ekstra omega 3 hemen doğumdan sonra başladım 2 yıl kızımı emzirdim çok şükür hiç dökülme olmadı sıfır diyebilirim hatta. Multivitamin çok onemli mutlaka kullanın

Hiçbirşey kullanmadım. Hamileyken hiç dökülmüyordu. Şimdi onlar dökülmeye başladı sizin de 🥰
3 aylıkken bi başladı. Aman Allahım dedim kel kalacağım. Avuç avuç. Saçımı taramaya korkardım ama 6 aylıkken hafifledi. Şimdi bebeğim 1 yaşında ve heryerden minik minik saçlarım var. Alın,kulak,ense tarafları uzuyor 🥰 yani emziriyorsanız kullandığınız takviyeye dikkat edin ama takviye almasanız da bunun doğal bi süreç olduğunu bilin.

Back
X