• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra regl

Rossss68

Herkes kalbinin ekmeğini yer!!!
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
1.514
2.211
133
30
Herkese merhaba öncelikle aklima birşey takıldı. Yardimcı olursanız sevinirim.Ben 3 ay önce dogum yaptim.
Ama bugün regl oldum. Diger 2 dogumumdada 1 sene sonra regl olmuştum. Bunda erken oldum ve aklim internette yazanlarla karışti. Kimi sitede sütün kalitesi düşer demiş. Kimi sitede de süt azalinca regl olursun demiş. Ben bunlari okuyunca üzüldüm. Şimdi size iki şey sormak istiyorum.
1. Dogumdan sonra bu kadar erken regl olan var mi?
2. Sütünüzü etkiledi mi bu durum?
Not: Bebegim sadece anne sütü alıyor.

Lohusalığımın 33.gününde aşırı yoğun regl oldum, 6 gün sürdü. 10 gün sonra yine aşırı yoğun oldum yine 6 gün sürdü. Sonra tekrae 10 gün sonra oldum ve yine tekrar 10 gün sonra oldum sonra da ayda bir olmaya devam ettim. Ne sütüm azaldı ne de kalitesi düştü. Dertlenmeyin.

Lohusalığımın 33.gününde aşırı yoğun regl oldum, 6 gün sürdü. 10 gün sonra yine aşırı yoğun oldum yine 6 gün sürdü. Sonra tekrae 10 gün sonra oldum ve yine tekrar 10 gün sonra oldum sonra da ayda bir olmaya devam ettim. Ne sütüm azaldı ne de kalitesi düştü. Dertlenmeyin.
Ayy içime su serptiniz. Internette çok kötu şeyler yazinca üzüldüm. Tesekkür ederim.

Ayy içime su serptiniz. Internette çok kötu şeyler yazinca üzüldüm. Tesekkür ederim.
Ben de çok araştırmıştım buraya konu bile açmıştım :) insan her şeyi yaşayarak öğreniyor gerçekten. Öyle her yazana inanmamak lazım. Herkesin bünyesi farklı.

Ben her iki doğumunda da lohusalik bittikten 1 hafta sonra oldum.Sutumde de azalma olmadi.

Sizin durumunuz da normal bence.icinizi rahat tutun.

Herkese merhaba öncelikle aklima birşey takıldı. Yardimcı olursanız sevinirim.Ben 3 ay önce dogum yaptim.
Ama bugün regl oldum. Diger 2 dogumumdada 1 sene sonra regl olmuştum. Bunda erken oldum ve aklim internette yazanlarla karışti. Kimi sitede sütün kalitesi düşer demiş. Kimi sitede de süt azalinca regl olursun demiş. Ben bunlari okuyunca üzüldüm. Şimdi size iki şey sormak istiyorum.
1. Dogumdan sonra bu kadar erken regl olan var mi?
2. Sütünüzü etkiledi mi bu durum?
Not: Bebegim sadece anne sütü alıyor.
Lohusaliğim 33 gün sürdü,1 hafta sonra da regl oldum...ondan sonraki aylarda da düzenli bi şekilde devam etti reglim...sütüm hiç etkilenmedi,bebeğim gayet iyi şekilde kilo aldı...hemen çocuk düşünmüyorsaniz ki düşüneceğinize ihtimal vermiyorum,iyi bi korunma yöntemi ile korunmaya başlamalısın...

Bebeğim tam dört aylık bugün sabah regl oldum ama çok az geliyo neden olabilir kızlar

Back