doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

ben de oldum bitti bile kızlar...
oğluşum 4,5 aylıkken oldum üstelik ilginç bir şekilde gebelik öncesinde adet olduğum tarihte oldum...çok ilginç geldi,demek vücut kendi döngüsünü unutmuyor...
şimdi tek umudum kilo verebilmek...hala danalar gibi yiyorum,sinirlendikçe daha çok yiyorum bunu anladım...

bende 2. renglimi bekliyorum...birincisini olupta ikinciyi bekleyen arkadaslar varmi benim gibi...40 gun once oldum birincisini....

ebtuna tbrkler canımm..sanırımm kilo vermen hzılanır bundan sonra ne kadar yesende süt verdiğimiz için kilo almıyoruz inşallah veririzz..

bende 2. renglimi bekliyorum...birincisini olupta ikinciyi bekleyen arkadaslar varmi benim gibi...40 gun once oldum birincisini....

ohhhh maşalahhh kreeft canım benimm sen iyisin kilon nasıl iyi verebiliyormusun..biz biri beklerken canımcım ikinciyi olcak ohhh keyfe bakk...:1shok::dilcikar::roflol:a.sa.s.

BEN iLK REGLİMİ OLDUĞUMDA KIZIM 3,5 AYLIKTI 2. REGLİMDE DE 4,5 AYLIK.
2. Sİ BİRAZ DAHA UZUN SÜRDÜ 1. YE GÖRE.
AMA HALEN KİLO VEREMEDİM.

ohhhh maşalahhh kreeft canım benimm sen iyisin kilon nasıl iyi verebiliyormusun..biz biri beklerken canımcım ikinciyi olcak ohhh keyfe bakk...:1shok::dilcikar::roflol:a.sa.s.

sagol canim benim,rahatliyo insan gercekten rengli olunca...ben rengli olduktan sonra birden 3 kilo verdim,simdi durdu kilo vermiyom daha...ama 2. olsam rahatlicam yani bir duzene girse..darisi basiniza arkidisler....

BEN iLK REGLİMİ OLDUĞUMDA KIZIM 3,5 AYLIKTI 2. REGLİMDE DE 4,5 AYLIK.
2. Sİ BİRAZ DAHA UZUN SÜRDÜ 1. YE GÖRE.
AMA HALEN KİLO VEREMEDİM.

teknolog cum bana diyon ama...senace cim 3. bekliyor...masallah...

benimde 1. rengli 10 gun surdu..7 gundu benim asil....ben kilo verdim ama o sira turkiyede izindeydim..kosturmaca gecti gunlerim, o yuzden olabilir...rengli oldugumdan vermedim bence kilo....

evet ona madalya verecezz odaha çok olmuş maşallahh..işte bende kendimi kandırıyorumm olunca vercem bu kiloları diyee..valla 5 kg kaldı hamilelik öncesine dönmeye onu versem iyi olcak sonra bir 5 kg daha verirsem bikinilerime girerrim heralde:))

OHHH VALLA KISKANIYORUM TEKNO :)
3 ÇOCUK HALEN BİKİNİ GİYEBİLME UMUDU...
BENDE O UMUT HiÇ KALMADI
VE İŞİN KÖTÜSÜ HİÇ VEREMEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜNCE DAHA ÇOK YİYORUM İRADESİZMİYİM NE

kızlar ben oğluşum iki aylıkken ilk reglimi oldum.ama hala kilo veremedim.hamile kalmadan önce 52 kiloydum 71 kilo ile doğum yaptım ve hala 62 kiloyum bakalım bu on kilo ne zaman gidecek bende regle bağlı değil anlaşılan kilo vermek:)

bana da ilginç geldi ben de gebelikten önceki tarihte oldum.tesadüftür diye düşünüyordum.. a.s

dün akşam itibariyle ilk reglimi oldum... insan bir garip oluyor, alışmısım olmamaya:)

maşallah olan olana tebrikler canımm..evet laıştık olmamayada sıkıntısı olmasa ..güzel aslında olmamak:)))

gözün aydın oncacım darısı bizlere inşallah olmak istiyorum bende artıkk pff gelse artıkkk rahatlıycam....

benim korkum yok hamile kalmak gibi..:)))kökten hallettimdii..ama sıkıntı yapıyorr regl olmamak......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…