doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

11 ay olmadım.... sonra kılo verdım dogru.. ama sadece 4 ay surdu... ve yenıden anne adayıyım..:delphin:

ghaneli kaç kilo fazlan var cnm merak ettim de...dr.unmu tavsiye etti? bu karışımı?

yok canım doktorun tavsiyesi değil beb bu kürü kadınlar kulübünün diyet bölümünde buldum inşallah işe yarar tabi yanı sıra haraketlerim var günde 15 dak.koşu bandında yürüyorum
şuan 83kiloyum valla 60 yada 55 düşsem iyi olur

bende olmadım hala...ah bi olsam da rahatlasam artık.regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor,ama tık yok.bide kendi çapımızda korunmaya çalışıyoruz.tekrar hamile kalacam diye ödüm patlıyor.regl olduğumu görsem rahatlayacam...of offf

ben oldum doğumumdan 3 ay 3 hafta sonra oldum tam birr hafta sürdü
belki psikolojik ama çok rahatladım....

canım ilk şunu yazayım ben doktora dedim emziriyorum zararı varmı diye yok dedi kullanabilirsiin canım yanlış yazmıyosam ferlitel yada ferliteldin gibi bi adı vardı karnemden baktım ama bilirsin doktor yazılarını karman çorman
bu yağ yakıcı kürde şöyle bende bugün başladım 4 yemek kaşığı sirke 4 yemek kaşığı bal(ama ben 1 kaşık koydum)birde 4 bardak su su bardağı koyup karıştır sonrada öğlen ve akşam yemeklerinden sonra yarım su bardağı iç ben böyle yapıyorum

farlutal olmasın canım bı alınca yazarsan sevınırım:1rolleyes:

benimde dogum yapalı 3 ay 11 gun oldu ama bende regl olmadım...arada kasıklarım agrıyor ama gelen bişi yok...bende kızımı emziriyorum...ablam 9 ay sonra olmus...bakalım ne olacak...

aqrkadaslar oncesınde hepınız gunu gunumı oluyordunuz duzenlımıydı reglınız

bende olmadım.büyükler ilk adet olana kadar süt korur hamile kalınmaz diyorlar ama ben inanmıyorum

bende olmadım yaa 4 ay 1 hafta gecti olmak istiyorum artık

bende olmadım 44. günümde oldum bi 4 5 gün sürdü bir daha olmadım ben istiyorum artık olsam sanki rahatlıcakmışım gibi gelio...

kızlar yüzüm acayip sivilcelendi aynaya bakmak bile istemiyorum.adet olmamaktan kaynaklanabilirmi acaba?daha önce böyle değildi çünkü.

evet canim kesin ondandir.. sonucta adet dönemi bi temizlenme asamasidir..
allahtan ben dogumdan sonra düzenli oluyorum ..

ay bana ateşler basıo gece hava soğuk ama ben evde askılı badilerle geziyorum menapoza girenleri şimdi daha ii anladım adet olmadım die herhalde:(((olayım artık ya offf...

bende olmadım.büyükler ilk adet olana kadar süt korur hamile kalınmaz diyorlar ama ben inanmıyorum

amman sakın ha canım, inanmamakla iyi ediyosun. çünkü yok öyle bişey.
doktorumda süt korumaz diye sıkı sıkı tenbihledi zaten. bu nedenle gelen çok fazla sayıda istenmeyen gebelik var dedi.
ilk ayda regl olanda var ilk 1 yıl olmayanda var dedi. ama regl olmaması hamile kalmana engel diil dedi. aklınızda bulunsun a.s.

Back