doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

Canım şimdi birinccisi düğümleme yolu ile bağlama diğeri ise ikincisi yani oda kesilerekk...birincisinde açılma şansı tabiki varr ama ikinci yöntemde hiç bir şans yokk..ikisindede tep yöntem tüp bebekk...sevgiler.

yengem degil şekerim teyzem naniknanik.bilmiyorum nasıl oldu canım ya

adet oldum kılzarrr sabah bir baktımki olmuşum çok mutluyum darısı sizlere inşallah.))))

ağrın filan oldumu canım belirtiler nedirr..biz daha bekliyoruzz ağrı var ama sıkıntısıda cabası..hala olamadık

yok cnm hiç ağrım olmadı şaşırdım hatta sabah görünce sewindim darısı zsizelre inşallah cnm...

Bende haziran annesiyim ama hala adet olmadım normal diyorlar ama böyle korkuyla beklemekte çok kötü ya hamileysem aman Allah korusun Allah isteyenlere nasip etsin.

GÜNAYDIN CANLARIM BENİM...SABAH İTİBARİYLE BENDE REGL OLANLAR KERVANINA KATILMIŞ BLUNUYORUM..kaydirigubbakcemile5DAHA ÖNCE ADET AĞRISI GİBİ AĞRILARIM OLUYORDU AMA BUNDA PEK AĞRI YOKTU..AMA DÜN YÜZÜMDE BİRKAÇ KÜÇÜK SİVİLCE ÇIKMIŞTI naniknanikİÇİMDEN GEÇİRDİMDİ ŞİMDİ BUNLAR NİYE ÇIKTIKİ ADTE OLMADAN ÖNCE ÇIKARDI BÖLEE.AKLIMA GELMEDİ DESEM YALAN OLUR ÜMİTLENDİYDİMM:roflol:AMA KONDURAMADIMnaniknanikVE OLDUM BENDE ÇOK ŞÜKÜRRa.s.DARISI İSTEYİPTE OLAMAYAN ARKADAŞLARAA:teselli:

yaf sorma o sivilceler bendede olurdu adetten önce.
şimdide alnımda 1 tane çıkmış, görseniz gülmekten ölürsünüz :roflol:
bende hemen heveslendim galiba olucam diye ama nerdeeee, sonradan aklıma geldi bu aralar biraz ceviz yemiştim sanırım o yağlı geldi ondan çıktı benim sivilcem :roflol:

evet canım bende sivilceyi görünce yağlı bişey yedimmi diye düşündüm ama yemediğimi hatırladımm..az ye cevüzü:))))))))))))

evde kabuklu ceviz vardı, kırmıştım biraz, o bitti, şimdide kabuklu fındık var, birazda fındık kırim :roflol: :roflol: :roflol:

sanada gönderim şekerim, kardeşim Trabzondan getirmiş fındığı, gerçi fazla yememek gerek ama neyyyseee :roflol: :roflol:

cimcime cim teşekürler canımmm...olursunuz inşallahh...:Saruboceq:öle şakır şukur olmuyoeum daha ama lekelenme v arr...sanırımm yarınn iyicee olurumm..

cres.... allah napmasın seni emi..:roflol:.duvara tırmanacan ana nigi naga nigi lerden az ye biraz..naniknanikgerçi bebeğede vaitamin gider ama sütünle sen yinede dikkat et gülümm hehehehe:dance:sırnaşık şey:roflol:duvarlardan almayalım seni sonraa...

KIZLAR 3 BİTTİ İNANIN KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM DARISI BEKLEYENLERE.

TEKNO TEBRİK EDERİM.
NE DENİR DÜZENE GiRMESİ DİLEĞİYLE...

Back