doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

kızlar bişey sorucam ya,
şimdiki regl tarihleriniz hamilelikten önceki tarihinizle aynımı?
ben ilk hamileliğimde nasıldı unutmuşum. birde ilkinde çabuk olmuştum. bu sefer daha uzun sürdü.

benim son adet tarihim 26 ekim ...ama 3 gün öne atıyordu hepp 2 veya 3 buda demek oluyorkii
hemen hemen aynı gibi..bugün pek olmadım yarına bakacağızz...

bende dün sabah regli oldum allaha şükür. olmadan önce askılarla filan dolaşıyodum evin içinde bugün itibariyle tekrar donmaya başladım:)) bu arada şaka gibi ama tartıya çıktım 1 kilo gitmiş doğumdan beri gram vermemiştim. çok sevindim valla inanamadım... inşallah kilolarda böylece gider darısı olmayanların başına....

ooooo arzucumm se nerdeydinn...ben yazalı çok olduu....oldum oldumm....sabahtan yazmıştım..üst mesajları kaçırmışsınn...muckssssssss

offff bi ben olamadım yaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Uzulme canim benim bebekler ocagin 4 de 7 aylik olucaklar ve ben hala adet gormedim.sut felan korur diyorlar benim sutumde bitmek uzere anlamadim gitti.Gerci d.kontrol hapi kullaniyorum 40 doldurdugumdan beri ama oda sute zarar vermeyen cinsten.Zaten bildigim kadariyla bu kontrol haplarini doktorlar bazen adeti duzenlesin diye verirlermis.Uff menopozlular gibi bir sicak bir soguk durumlari bitsin adet gormek istiyorum.

benimki de 4,5 aylik oldu bende regl olmadim hala.ilk cocugumda olmustum duzenli emzirdigim halde ama bu sefer farkli oldu.

ANAAAAA :1shok::1shok::1shok:

İHTİMALİ VAR MI? EĞER ÖYLEYSE SANA KOLAY GELE kafamçokkarıştıdelikafadulden

yok kız yok allah korusun allah olmayanlara versin:Saruboceq:.zaten eloş bile istemeden oldu ayyy iyikide olmuş pamuşumkaydirigubbakcemile2

kizlar ben ikinciyi de oldum..yanliz tartilamadim daha...sonra bildiririm size..ama esim zayifladgimi soyluyo basnada oyle geliyor...
bugunde 3 aylik hamile gordum kendimi, su hamile ruyalarindan kurtulamicam anlasilan....

bende daha olmadım ama ara ara gebelik testi alıp yapıyorum bişey yok rahatım yani ama yinede korkuyor insan heralde ben emzirdiğim süre boyunca olmıcam bu gidişle..............

Back