doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

sıkıntı yapan yöntem değil canım regl olmamak...ben kökten hallettim derken son sezeryanda tüp lugasyonu yaptırdım onu söylemek istemiştim ..oyüzden hamile kalma gibi korkum yok şükürr..

olmuyormuş oncacım bir arkadaş yazmıştı gerçi başka bir arkadaşta 3 kg kadar vermiş regl olduktan sonra ama o ara koşturmam çoktu ondan olabilir diye yazmıştı bende snein gibi düşünüyorum verebilirmiyiz acaba..bana hala şişkinlik varmış gibi geliyorr olunca veririz inşallah..

sıkıntı yapan yöntem değil canım regl olmamak...ben kökten hallettim derken son sezeryanda tüp lugasyonu yaptırdım onu söylemek istemiştim ..oyüzden hamile kalma gibi korkum yok şükürr..
teknolog tüp lugasyonu ne oluyor.onu sadece sezaryan sırasındamı yaptırabiliyorsun.

kreef canım tebrikler...bişey sorcamm regl olduktan sonra kilo durumunda belirgin bir eksilme oldumu??

teknolog tüp lugasyonu ne oluyor.onu sadece sezaryan sırasındamı yaptırabiliyorsun.

canım tüp lugasyonu sezeyan sırasında birhada hamıle kalmak istemeyen bayanlara yapılan halk dılındede tüpleri bağlatma da denilşen bir olay..birdaha geri dönüşü yok..var ama tekrar cerrahı işlem gerektirdiği için yenıden hamıle kalmak ısteyen bayanlara yapılmıyor..ayrıca bu iişem doğumdan sonra kişi isterse yanlaran ufask delikler açılıp basit bir şekıldede tüpler bağlanabılıyor ve eğer doktorunuz bu konuda iyi ise birdaha hamıle kalamıyorsun..ama bu yontemı yaptırım hamıle kalan tanıdığım biri var malesef ....allah istedikten sonra olmayacak diye birşey yok yanı sen ne yaparsan yap...

bosnike rose dediği gibi tüplerini bağlatıyorsun..genelde 3 çocuğu olmuş 3 de sezeryanla olan yaşı ilerlemiş ve birdaha çocuk yapmak istemeyen ailelere önerilen bir koruma yöntemi..geri dönüşü olmadığı doğru..eğer bebek yapmak isterseniz tüp lügasyonunun dönüşü çok zor cerrahi müdahele olması gerekiyorr..tek çaresi tüp bebek...ve en kolayıda o...sezeryanda açılmışken karın hemen yapılıyor eşinizden ve sizden istediğinizi bildiren imza alıyorlar siizn karar vermenizle iş bitmiyor yani...doğurganlığımız bile erkeklerin elinde:)) rose nin bahsettiği hamile kalabilmeside şöyle iki çeşiti var tüp lügasyonunun birisi bağlama birisi keserek keserek olunca ros e dediği olamıyor ama bağlama yöntemiyle yapılmışsa vücut zamanla düğümleri açabiliyormuşş...büyük bir ihtimal rose dediğide o şekildedirr..sevgilerr.

ay bende mi o zaman tuplerimi baglatsaymisim ben hamile kalmak istemiyorum artik Allah olmayan isteyenlere versin insallah,
nasil oluyo ki tup baglatmak ,belirli bi yastda mi yapiolar yoksa her yasta yapiliyor mu ay ben bi daha ameliyat olmakdan korkarim yahu :(

doktorum bana 35 yaşını geçmiş vee artık çocuk istemeyen helede sezeryanı 3 e tamamlamış olanlar için ideal bir korunma yöntemi demişti ama yaşa bakılıyormu bilmiyorum...genç yaş bence herşey için erken bir yaşş..canım benim ben 3 bebek sahibiyim 35 yolun yarısındayımm..hepside sezeryan zzaten risk artık..vee hiçbirşeyle korunamadıüımdan hepsinin bir ters etkisi var bana metal alerjimin olması gibi en uygunu bu dedikk..yan etkiside yok..ama siteden bazı arkadaşlar allahın verdiği doğal dengeyi bozmak kendi kendini kusurlu yapmak filan filan gibi bişeyler yazmışlardı..kazara hamile kalmak ve o bebeği kürtaj yaptırmaktan daha kötü birşeymiş gibi çok ters bakanlarda varr...

benim teyzem bir kaç sene önce hamile kaldı tüp baglı oldugu halde,hiç bir yönteme güvenemicekmiyiz bilmiyorum

Merhaba kızlar;
benim kızımda 3. ayını yeni doldurdu. Ben de daha regl olmadım. Kanamam 20 gün sürdü bi daha tam gelmedi. Geçen hafta kasığım ağrır gibiydi, bi iki damla koyu renkte kan gelmişti hehhh oluyrum demiştim ama bi daha gelmedi. Bide iltihap varmış, ilaç vermişti doktorum tam kullanamadım ve akıntım da geliyodu.
Şimdi bu akıntı adet habercisimiydi? Yani adet oldum mu sayılıyo?
Yoksa iltihapla alakalı bişey miydi?

Arzucummm senin yengenin düğüm atarak yapılmıştırr iki yöntemi var ya kesiyorlarr yada düğümlüyorlarr kesilende öle birr ihtimal yok ama düğümü bünye zamanla açabiliyormuşş...

ng201of4.gif

w332.png

tubligpv0.jpg

w365.png

Canım şimdi birinccisi düğümleme yolu ile bağlama diğeri ise ikincisi yani oda kesilerekk...birincisinde açılma şansı tabiki varr ama ikinci yöntemde hiç bir şans yokk..ikisindede tep yöntem tüp bebekk...sevgiler.

nunu cum seninki iltihaptir sanirim.....

tekno cum 1. renglimde kilo verdim ama tatildeydim ozaman ona bagliyorum,sisliklerim inmisti ama....
simdi 2. bakim renglim bittikten sonra tartilcam,kilo vericem mi diye bildiriim...
benimde ilk sezaryan oldu,ucuncu bebise kadar yolum var..bende 35 yasima kadar 3 cocugu tamamlamak istiyorum,Allah in izniyle...hap bana yantesir ediyor..bana tup baglatmak cok urkutucu geliyor,zamani gelince ben ne yaparim bilmiyorum...
annelik vasfimi yitirmis oluyorum....
benim bir tanidigimda da 4. kez sezaryanla dogum yapan vardi...

tüp bağlatmaktan yana diilim. Allahım korusun, evlatlarımıza uzun ömürler versin ama dünyanın binbir türlü hali var.
benim bi tanıdığımın 3 çocuğu vardı, hepside büyüdü üniversiteye gidiyodu,trafik kazasında birini kaybetti, kadın depresyona girdi, görseniz canlı cenaze gibiydi. doktor ona yeni bi çocuk tavsiye etti. normalde asla çocuk düşünmeyecek biri, 3 çocuğuda üniye gidiyo, ama o olaydan sonra yaptı 1 tane daha.
bu örneğide geçelim, yine Allah korusun diyerek başlamak istiyorum, bir çocuk hastalandığında kardeşinin kök hücresi ile tedavi imkanı falan olabiliyor. Allah kimsenin başına vermesin ama böyle bi durumdada tüp bebekle falan uğraşıp tuttu tutacak diye uğraşmaktansa, tüpleri hiç bağlatmamalı, şimdiye kadar nasıl korunduysak öyle korunmalıyız diye düşünüyorum ;)

ben oldum hemde iki kez ama hapla ama daha içmiycem nezaman olursam artık ama insan çook rahatlıyo valla

Back