Cok zor gercekten.. kayinvalideyle anlasmazligim da.oldu o yuzden yapiyor gibi geliyor eskiden aramiz iyiydi kocamda bana iyi davranirdi.simdi onlara mesafe koyunca kocam da bana mesafe koydu gibi geliyorlohusa zamanlarım aklıma geldi
kızım şimdi 1,5 yaşında çok şükür işime gücüme de döndüm geçti o günler
benim eşim çok uzun saatler gerçekten ama çok uzun saatler çalıştığı için o sıralar mecburluktan
hep ben bakıyordum.. bende aynı sizin gibiydimherşeyi daha çok kuruyordum kafamda
bebeğin için toparla kendini oyun oyna onunla yanına uzan birşey yap ikinizde sakinleşirsinizEvet malesef benim gerginligimi hissediyorkac defa doktora gittim cok agladigi icin birseyi yok aslinda sadece evdeki durumdan böyle yavrum
Arkadas hakli canim senin gerginligini hisseidyor. Aklima geldi yine yasadiklarim.. benim bebeğim de hep aglardi. Esime uzulmekten derpresyondan bebegimle ilgilenemedim bile ilk aylar ve suanda vicdan azabi cekiyorum. Bebegini senden mutluluktan mahrum birakmaağrısı mı varda bu kadar ağlıyor ... güneşli günlerde pusetine koy parka götür bebeği yürüyüş yap bence senin gerginliğini hissediyor
Valla çok güzel olmuş çok sevindim canım takmayacan tabi valla bende millet sevgililer günü kutlar ben bakarım ne yapayım o benimkini kutlamaz bende onunkini sevmiyor adam demekki bende hiç tin vallacanım inan bana yerden göğe kadar haklısın. Bu duruma ne tölerans gösterilir ne de bişeyler bahane edilir. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ya o minicik şeyin tadını çıkaramıyosun, seninle beraber o da bazı şeylerden kötü etkileniyo dahası mı var işte...
Bir arkadaşım vardı. İlk hamileliği... Ben her kontrole giderken kocam yanımda olurdu. o Yalnız.. Kocası hiç bir kontrolde yanında olmadı. İşini bahane etti hep. Her kontrol günü gözyaşları sel... Moral yerlerde.. Bebek sevinci falan bitti, heves gitti.. Bir gün doktorunun dikkatini çekmiş bu durum. Her gelişinde omuzların yere daha da yakınlaşmış oluyor demiş.. O da zaten dolu ya... Ağlaya ağlaya anlatmış içindekileri.. Doktor eğer kocandan beklenti içinde olursan, sürekli senin için bişeyler yapmasını beklersen, hamileliğini bu şekilde mutsuz geçirdiğin gibi anneliğin de heba olacak demiş. Sen çok özel ve güçlü güçlü kadınsın her istediğini kendin yapabilirsin demiş. Bunun için kocanın bu konuda harekete geçmesini bekleme. Kimseye ihtiyacın yok demiş..
Sonra bizimki bi değişti.. Allahım değiştikçe güçlendi, güçlendikçe bambaşka biri oldu.. Yemin ederim doğuma bile atladı arabaya yalnız gitti. Kendine çiçek alırdı ya düşünün. eşimden beklersen hiç çiçeğim olmayacak derdiBol bol emzirdi. Oğluyla gezdi. NeSonra kocayı sardı bi korku''hatun elden gidiyo'' tabi. Şimdi herşey normale döndü. ikinci çocukta büyüdü.
Anlatmaya çalıştığım, ne kadar beklenti o kadar mutsuzluk.. Kimseyi takma keyfine bak canım lütfen.
Canim lohusa depresyonundasin kendine vakit ayirmaya calis, bebeginle tensel temas kur, sakin sakin sarkilar soyle sev oksa onu aglamasinin nedeni guvensizlik veya da gaz olabilir. Umarim kisa zamanda atlatirsiniz, malesef erkeklrr bu durumu anlayamiyor, kilolarini da kafaya takma dogum kilolari cabucak gidiyor, sen yavrusunu besle, sevgini ona ver, baskalarinin dedigini de duyma gorme.Merhaba arkadaslar
Dogumdan sonra kocam cok baska biri oldu hic benimle bebegimle ilgilenmiyor
Hep kendi zevki var evin icin patliyorum sıkıntıdan aksam gelince bir disari cikarip gezdireyim demiyor.
Kendim cikmak istemiyorum cok kilo aldim hic kendime bakamiyorum moralim cok bozuk.aksam annemin dogum günü vardi esime gidelim dedim yorgunum dedi götürmedi kendin git dedi.seni birakip doneyim dedi cok gücüme gitti.. sonrasi tam bi felaket agzima geleni söyledim ona.ailesi annesi babasi bizi bir yere birak dedimi götürüyor bana niye böyle yapiyor..
Cok agladim üzüldüm.kendi annesi söyledigi zaman onu bir lafiyla getirip götürür cok uzuldum..
Eskiden ayri yerde oturuyorduk simdi kayinvalidemle yakin oturuyoruz
Hem tasindiktan sonra hem doğumdan sonra cok degisti.. cok mutsuzum cocuguma zor bakıyorum bu moralle sütüm az mama veriyorum
Esim bir kere destek olmadi.hep bilgiç konusuruz sunu soyle yapa böyle yap sevgisini hic hissedemiyorum ki kendime bakmadigim icin mi böyle sizce neden böyle
Merhaba arkadaslar
Dogumdan sonra kocam cok baska biri oldu hic benimle bebegimle ilgilenmiyor
Hep kendi zevki var evin icin patliyorum sıkıntıdan aksam gelince bir disari cikarip gezdireyim demiyor.
Kendim cikmak istemiyorum cok kilo aldim hic kendime bakamiyorum moralim cok bozuk.aksam annemin dogum günü vardi esime gidelim dedim yorgunum dedi götürmedi kendin git dedi.seni birakip doneyim dedi cok gücüme gitti.. sonrasi tam bi felaket agzima geleni söyledim ona.ailesi annesi babasi bizi bir yere birak dedimi götürüyor bana niye böyle yapiyor..
Cok agladim üzüldüm.kendi annesi söyledigi zaman onu bir lafiyla getirip götürür cok uzuldum..
Eskiden ayri yerde oturuyorduk simdi kayinvalidemle yakin oturuyoruz
Hem tasindiktan sonra hem doğumdan sonra cok degisti.. cok mutsuzum cocuguma zor bakıyorum bu moralle sütüm az mama veriyorum
Esim bir kere destek olmadi.hep bilgiç konusuruz sunu soyle yapa böyle yap sevgisini hic hissedemiyorum ki kendime bakmadigim icin mi böyle sizce neden böyle[/QUOTE Konu sahibi senin 11 aylık oğlun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?