Dogumdan sonra kocam

Cok zor gercekten.. kayinvalideyle anlasmazligim da.oldu o yuzden yapiyor gibi geliyor eskiden aramiz iyiydi kocamda bana iyi davranirdi.simdi onlara mesafe koyunca kocam da bana mesafe koydu gibi geliyor

o kocana de ki

tüm erkeklerin öküz oldugunu biliyoruz ama mumkunse öküzlük bayragını arada başkasına ver o taşısın ,
elinde bayrak önde gitmek zorunda değilsin de .

ayyy sinir oldum yaaa

kadına bunları yaşat 3-5 sene sonrada çocuga bir kardeş daha yapakmı diye yanaşmaya başlar ,

topuklu ayakkabıyla kafasını patlacan öylesi adamın

Kocanız logursalık depresyonuna girmiş sanırım, sinir bozucu bir durum. Ya ben 2 çoçuk annesi biri olarak küçük bir tavsiye vercek istiyom. Bebeğiniz çok ağlıyorsa emzik veriniz. İnanki çok rahat edeceksiniz. Bazı bebeklerin buna ihtiyacları var çünkü. Kendinize daha çok zaman ayırbilir ve bebeğinizle yürüşlere çıkabilirsiniz. Salmayın kendinizi...

İlk çocuğumu iki yaşına kadar emzirdim.geceleri duvara çarpa çarpa gezerdim evde uykusuzluktan.ikinciye mama hazırlarken dönüp bakardım gerçek mi diye.hiç bitmeyecek gibiydi.ama bitiyor uyku düzene girince rahatlıyorsun.
Kızıma kalktığımda eşim hiç duymazdı bile ağlamadan emzirir uyuturdum.oğlan fena ni bağırıyor isterse uyusun eşim mümkün değil
Senin sinirini bebeğin hissseder canım.sakin ol o da sakin olsun.ağlamaları azalacak bak dene.kızımı atardım arabasına hergün markete vs gider gezerdim sende kapatma kendini

her erkek boyle degil ya bence boyle adamların icinde var bu durum ben cok goruyorum karısının pesinde pervane gibi donen dogumdan sonra hatta bebegi al sen bak diye verirler adamın gıkı cıkmaz dogrusuda bu ben cevremde vericem esime spora gidicem o bakıcak diyorum sanki korkunc birsey soylemisim gibi bakıyorlar tek basıma yapmadım diyorum yarısı ben yarısı o bakımda ortak buyuzden hem cocuk babasıylada bagını kuvvetlendirir boyle..siz kendi psikolojiniz icin kilo verin kendinize bakın ilk once kendinizi iyi hissedin

Sling ya da kanguru kullanmayı denediniz mi? Belki bebek anne karnı ortamı arıyordur. Ben çok faydasını gördüm. Fon sesi gibi beyaz gürültü de ise yarar.

Havalar ısınacak atın çocuğu kanguruya hem yürüyüş hem hava alma. Kuaföre bile gidersin bebekle.

Valla ben 20 gunluk oglumla cafeye restorana giderdim arkadaslarimla. Bebek arabasi veya kanguruyla dolanirdim ilk zamanlar. Evde oturdukca deliriyor insan

Benim de 8 aylik bebegim var. Cok kotu bir lohusalik donemim oldu. Esimle kavga etmiştik aylarca ne.benim ne de kizmin yuzune bakmadi. Cok mu kilo almistim hayir bakimsiz miydim hayir. Erkekler sanirim baba olmayi beceremiyor ya da gec ogreniyor. Biz ayrilma asamasina gelmistik su anda toparlamaya calisiyor ama olmuyor geçmiyor. Sana tavsiyem esine derdini guzelce anlatmaya calis bebegine odaklan cok kucuk daha. Sik sik emzir ki sutun kesilmesin. Kendine bakmaya calis ama kendin icin kendini iyi hissetmek icin yap bunu. Insllah duzelir durumun canim

ağrısı mı varda bu kadar ağlıyor ... güneşli günlerde pusetine koy parka götür bebeği yürüyüş yap bence senin gerginliğini hissediyor
Arkadas hakli canim senin gerginligini hisseidyor. Aklima geldi yine yasadiklarim.. benim bebeğim de hep aglardi. Esime uzulmekten derpresyondan bebegimle ilgilenemedim bile ilk aylar ve suanda vicdan azabi cekiyorum. Bebegini senden mutluluktan mahrum birakma

Üzülmemeye çalış. Bebeğe bakmak zaten zor. Üzüntülü olduğunda daha zor olur. Allah yardimcin olsun inşallah.

Valla çok güzel olmuş çok sevindim canım takmayacan tabi valla bende millet sevgililer günü kutlar ben bakarım ne yapayım o benimkini kutlamaz bende onunkini sevmiyor adam demekki bende hiç tin valla

Kendini kotu hissediyosun belli ki, biraz kendine bakmaya calis, gunde yarim saat bebegi kocana birakip yurusen iyi gelir mesela

Canim lohusa depresyonundasin kendine vakit ayirmaya calis, bebeginle tensel temas kur, sakin sakin sarkilar soyle sev oksa onu aglamasinin nedeni guvensizlik veya da gaz olabilir. Umarim kisa zamanda atlatirsiniz, malesef erkeklrr bu durumu anlayamiyor, kilolarini da kafaya takma dogum kilolari cabucak gidiyor, sen yavrusunu besle, sevgini ona ver, baskalarinin dedigini de duyma gorme.
Bol bol su ic

Inanin bu yasadiklarinizi cogu bayan yasiyordur. Kimisi ise baslayip bakiciya birakiyor kimisi annesiyle birlikte bakiyor erkeklerin cogu ayni ben ise gidicem deyip yatiyorlar. Ben emzirme konusuna deyinmek istiyorum eger bebek sizi emmiyorsa biberona alismistir yada emzik bu ikisini kademeli olarak kesip devamli emzirin hem kilolariniz cok cabuk gidecek hemde bebek saglikli beslenmis olacak surekli aglamasinin baska sebebide gazdir bunun icin dr a goturup bitkisel gaz damlalari yazdirabilirsin.

Takma ya ne takiyon seni takmayani sende taktiği yere kadar... Kendin gez al çocuğunu .Çık arkadaslarinla bı arkadasinda dediği gibi erkeklerin çoğu böyle. Şahsen ben öle yapıyorum . Takmıyomu çokta fifiii yaniii

Takma ya ne takiyon seni takmayani sende taktiği yere kadar... Kendin gez al çocuğunu .Çık arkadaslarinla bı arkadasinda dediği gibi erkeklerin çoğu böyle. Şahsen ben öle yapıyorum . Takmıyomu çokta fifiii yaniii

Kısır döngüye girmiş kendine bakmadığın için senle ilgilenmiyor senle ilgilenmediği için kendine bakasın gelmiyor... bide tartışmalara kv yi katmayalım haklıyken haksız duruma düşüyoruz yani bizde öyle oluyor...

Bebeğiniz hayırlı olsun. Lütfen bir süre eşinizi bir kenara bırakın, bağırmayın çağırmayın. Sakinleşin, bebeğiniz de o huzuru hissetsin, öpün koklayın, çıkın birlikte dolaşın. Bakın hergün yarım saat yürümek antidepresan etkisi gibidir, beyin kimyanızda değişiklikler yaratır ve rahatlarsınız. Biraz toparlanın kendinize gelin evdeki o kasvetli ortam dağılsın. Evinize minik bi mucize düşmüş, kocaman bir bomba düşmemiş ki biraz rahatlayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…