Anlayamıyorum bu tipleri. Kendini çok mu saldın? Cinsellik mi yok ? Bişey olmuş olmalı..Yani böyle degildi bu kadar degildi en azindan beraber birseyler yapardik ailesinden once karisina düşkündü ama tasinma ve doğumdan sonra cok farkli oldu
Cok kilo aldim evet saldim cocuk cok agliyordu yeni dogdugunda cok sersem.oldum sabahlara kadar uyumadi esim bir kere benimle sabahlamadi ise gidiyorum ben dedi. O öyle yaptikca ben cok hircinlastim cokAnlayamıyorum bu tipleri. Kendini çok mu saldın? Cinsellik mi yok ? Bişey olmuş olmalı..
öyle düşünme canım biraz kendini toplamaya çalış .. sonra bebeği anne ne kv emanet edip çık gez dolaş onsuzda olabileceğini göster ona .. bunu yapınca kendine de geldiğini göreceksin sanırım doğumun yeni senin içinde kolay değil bir can getirdin dünyaya ona bakmakla yükümlüsün sana emanet o minik daha da büyüdün olgunlaştın kendine de zaman tanı bazı şeyler için anneliliğin tadını çıkar bu günler geri gelmicekCanim cok guzel anlatmissin benim.esim cok iyiydi dogumda dogum öncesi hep yanımda oldu ayakkabimi bile giydirirdi arada cicekler alirdi ama simdi artik cocuk bagirdikca ondan kaciyor erken gelse isten gelebilir disarlarda takiliyor cunku evde bebek agliyor ben stresliyim herseye ona patliyorum.. cok uzaklasti benden dogum sonrasi bende cok degistim.ama yuvam yikilsin istemiyorum ben beraber birseyler yapmak istedikce kendin yap diyor hic hatin elden gidiyo diyecek gibi degil hic bir zaman kendine bak demedi ama cok da.guzelsin seni beğeniyorum demedi hic bie zaman .. dogumdan once yine bakardım kendime calistigim icin güçlüydüm.. yani hersey daha da kötüye gidiyor ..
Kendin için toparlan. Anneni yada kayınvalideni yardıma çağır dönüşümlü gelsinler. Duşunu al, azcık bi renklendir yüzünü. Rahat ama güzel giyin. Bebek hayatınıZı darmadağın etmiş gibi gösterme adama. Bebekle daha mutlu olduğunuzu göster. Erkekler düZen bozulmasını sevmezler.Cok kilo aldim evet saldim cocuk cok agliyordu yeni dogdugunda cok sersem.oldum sabahlara kadar uyumadi esim bir kere benimle sabahlamadi ise gidiyorum ben dedi. O öyle yaptikca ben cok hircinlastim cok
Hic durmadigi icin birakamiyorum canim.annemlerde bu kadar siddetli agladiginda panik oluyorlar bensiz bakmak istemiyorlar.aglarken sesi gitti bir keresinde oyle.durumda hemen emzirmeye calisiyorum sakinlesiyor ben olmadan cok zor ..öyle düşünme canım biraz kendini toplamaya çalış .. sonra bebeği anne ne kv emanet edip çık gez dolaş onsuzda olabileceğini göster ona .. bunu yapınca kendine de geldiğini göreceksin sanırım doğumun yeni senin içinde kolay değil bir can getirdin dünyaya ona bakmakla yükümlüsün sana emanet o minik daha da büyüdün olgunlaştın kendine de zaman tanı bazı şeyler için anneliliğin tadını çıkar bu günler geri gelmicek
Hayatta bakamaz ki 10 dakika kucaklasa al annesi agliyor diyor hic durmuyor zaten bebegim dogdugundan beri sürekli miz miz doktora gittik birseyi yok gunduz hic uyumuyor esime guvenipte birakamam
ağrısı mı varda bu kadar ağlıyor ... güneşli günlerde pusetine koy parka götür bebeği yürüyüş yap bence senin gerginliğini hissediyorHic durmadigi icin birakamiyorum canim.annemlerde bu kadar siddetli agladiginda panik oluyorlar bensiz bakmak istemiyorlar.aglarken sesi gitti bir keresinde oyle.durumda hemen emzirmeye calisiyorum sakinlesiyor ben olmadan cok zor ..
Evet malesef benim gerginligimi hissediyorağrısı mı varda bu kadar ağlıyor ... güneşli günlerde pusetine koy parka götür bebeği yürüyüş yap bence senin gerginliğini hissediyor
Hayatta bakarsa anasin sen diyo bana cennet neden analarin ayagi altinda sen bakcaksin diyo yavrum nasil bagiriyor aksama kadar neler cekiyorum bir kere aramiyo gun içerisindeHayatım sütünü mamasını hazırla bırak çocuğunu babasına çık gez madem gelmiyormuş senle. Görsün dünya kaç bucak. Eve gelirsin bir şeyi eksik mi yapmış çocuğa " sana hiç güvenemeyecek miyim bu çocuk senin de çocuğun biraz baba ol" dersin biraz sesin çıksın. Bakıcıya bile bırakıp gidiyoruz bırak babasına çık hayatım ne sıkıyorsun kendini çocuk onun da çocuğu bi tek yaparken mi işe yarayacak.
Hayatta bakarsa anasin sen diyo bana cennet neden analarin ayagi altinda sen bakcaksin diyo yavrum nasil bagiriyor aksama kadar neler cekiyorum bir kere aramiyo gun içerisinde
Annesiyle dogumda cok gerildik canim ne desem oglunu hakli bulur arada diyorum adamlar bakmaz diyorCennete daha çok var canım, bu hayatta sana yardımcı olmak zorunda hele çocuk konusunda. Çok saçmalamış yani, ailesiyle falan konuşun bi fırça çeksinler bu nedir yahu. Psikolojim bozuluyor de madem benle gelmiyorsun az bak ben gezeyim de.
Cennete daha çok var canım, bu hayatta sana yardımcı olmak zorunda hele çocuk konusunda. Çok saçmalamış yani, ailesiyle falan konuşun bi fırça çeksinler bu nedir yahu. Psikolojim bozuluyor de madem benle gelmiyorsun az bak ben gezeyim de.
bikaç aya kadar huzursuzluğu azalırHic durmadigi icin birakamiyorum canim.annemlerde bu kadar siddetli agladiginda panik oluyorlar bensiz bakmak istemiyorlar.aglarken sesi gitti bir keresinde oyle.durumda hemen emzirmeye calisiyorum sakinlesiyor ben olmadan cok zor ..
Evet hem.is güc hem kiradaydik cok israr ettiler gelin biz size karismayiz faydamiz olur diye cocuk olunca herkes cok degistibikaç aya kadar huzursuzluğu azalır
ek gıda ya da geçer inşallah siz de rahatlarsınız biraz sabır
eşinize de diyecek bişey bulamıyorum
siz kendi açınızdan kafanızda kurmamaya çalışın ve bol sıvı alın
helva bulgur çok süt arttırıcı şeyler onlardan tüketmeye çalışın
bu arada annen annen sakın demeyin
neden kv yakın taşındınız iş güç meselelerinden mi?
lohusa zamanlarım aklıma geldiEvet hem.is güc hem kiradaydik cok israr ettiler gelin biz size karismayiz faydamiz olur diye cocuk olunca herkes cok degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?