Dogumdan sonra kocam

geçmi doğum yaptınız..yani kaç yıllık evlisiniz..ben evlendikten 4 yıl sonra doğum yaptım.ben bile ilk zamanlar misafirin çocuğu,biraz sonra gelip alacaklar gibi hissetmiştim bir kaç gün...belki adam alışamamıştır henüz..zamanla oturur bence..
birde sürekli annen diye başlayan cümleler kuran biri değilsinizdir umarım..öyle insanlar bana bile itici geliyor

Bebek cok buyuk bir degisim. Goz korkutmayacak gibi degil. Herkes kaldiramiyor bence.

Şaşırmadım çoğunluk öyle ne bekliyordun ki yükün çoğunluğunu kadınlar sırtlıyor ,
çalışan anne daha şanslı diye düşünüyorum en azından dışarıya çıktığından depresyona yakalanmıyor bu süre zarfında kendine iyi davranacaksın eşinede annesiyle ilgili ne isteği varsa olumsuz cevap vereceksin önce sen ve çocuğunu düşüneceksin erkekler kocaman büyümeyen bebekler çok ender empati kurma yeteneği olan erkeğe rastlamak zor

Anlayamıyorum bu tipleri. Kendini çok mu saldın? Cinsellik mi yok ? Bişey olmuş olmalı..
Cok kilo aldim evet saldim cocuk cok agliyordu yeni dogdugunda cok sersem.oldum sabahlara kadar uyumadi esim bir kere benimle sabahlamadi ise gidiyorum ben dedi. O öyle yaptikca ben cok hircinlastim cok

Canim cok guzel anlatmissin benim.esim cok iyiydi dogumda dogum öncesi hep yanımda oldu ayakkabimi bile giydirirdi arada cicekler alirdi ama simdi artik cocuk bagirdikca ondan kaciyor erken gelse isten gelebilir disarlarda takiliyor cunku evde bebek agliyor ben stresliyim herseye ona patliyorum.. cok uzaklasti benden dogum sonrasi bende cok degistim.ama yuvam yikilsin istemiyorum ben beraber birseyler yapmak istedikce kendin yap diyor hic hatin elden gidiyo diyecek gibi degil hic bir zaman kendine bak demedi ama cok da.guzelsin seni beğeniyorum demedi hic bie zaman .. dogumdan once yine bakardım kendime calistigim icin güçlüydüm.. yani hersey daha da kötüye gidiyor ..
öyle düşünme canım biraz kendini toplamaya çalış .. sonra bebeği anne ne kv emanet edip çık gez dolaş onsuzda olabileceğini göster ona .. bunu yapınca kendine de geldiğini göreceksin sanırım doğumun yeni senin içinde kolay değil bir can getirdin dünyaya ona bakmakla yükümlüsün sana emanet o minik daha da büyüdün olgunlaştın kendine de zaman tanı bazı şeyler için anneliliğin tadını çıkar bu günler geri gelmicek

Cok kilo aldim evet saldim cocuk cok agliyordu yeni dogdugunda cok sersem.oldum sabahlara kadar uyumadi esim bir kere benimle sabahlamadi ise gidiyorum ben dedi. O öyle yaptikca ben cok hircinlastim cok
Kendin için toparlan. Anneni yada kayınvalideni yardıma çağır dönüşümlü gelsinler. Duşunu al, azcık bi renklendir yüzünü. Rahat ama güzel giyin. Bebek hayatınıZı darmadağın etmiş gibi gösterme adama. Bebekle daha mutlu olduğunuzu göster. Erkekler düZen bozulmasını sevmezler.

öyle düşünme canım biraz kendini toplamaya çalış .. sonra bebeği anne ne kv emanet edip çık gez dolaş onsuzda olabileceğini göster ona .. bunu yapınca kendine de geldiğini göreceksin sanırım doğumun yeni senin içinde kolay değil bir can getirdin dünyaya ona bakmakla yükümlüsün sana emanet o minik daha da büyüdün olgunlaştın kendine de zaman tanı bazı şeyler için anneliliğin tadını çıkar bu günler geri gelmicek
Hic durmadigi icin birakamiyorum canim.annemlerde bu kadar siddetli agladiginda panik oluyorlar bensiz bakmak istemiyorlar.aglarken sesi gitti bir keresinde oyle.durumda hemen emzirmeye calisiyorum sakinlesiyor ben olmadan cok zor ..

Hayatta bakamaz ki 10 dakika kucaklasa al annesi agliyor diyor hic durmuyor zaten bebegim dogdugundan beri sürekli miz miz doktora gittik birseyi yok gunduz hic uyumuyor esime guvenipte birakamam

oo siz böyle yaparsınız adam çocukla bağ kuramaz ki
daha bırakacak kadar guvenmiyorsanız öyle bir adamdan niye çocuk yaptınız yani bu kişi babası ona guvenmezseniz kime güvenilir ki

Hic durmadigi icin birakamiyorum canim.annemlerde bu kadar siddetli agladiginda panik oluyorlar bensiz bakmak istemiyorlar.aglarken sesi gitti bir keresinde oyle.durumda hemen emzirmeye calisiyorum sakinlesiyor ben olmadan cok zor ..
ağrısı mı varda bu kadar ağlıyor ... güneşli günlerde pusetine koy parka götür bebeği yürüyüş yap bence senin gerginliğini hissediyor

Hayatım sütünü mamasını hazırla bırak çocuğunu babasına çık gez madem gelmiyormuş senle. Görsün dünya kaç bucak. Eve gelirsin bir şeyi eksik mi yapmış çocuğa " sana hiç güvenemeyecek miyim bu çocuk senin de çocuğun biraz baba ol" dersin biraz sesin çıksın. Bakıcıya bile bırakıp gidiyoruz bırak babasına çık hayatım ne sıkıyorsun kendini çocuk onun da çocuğu bi tek yaparken mi işe yarayacak.

Hayatım sütünü mamasını hazırla bırak çocuğunu babasına çık gez madem gelmiyormuş senle. Görsün dünya kaç bucak. Eve gelirsin bir şeyi eksik mi yapmış çocuğa " sana hiç güvenemeyecek miyim bu çocuk senin de çocuğun biraz baba ol" dersin biraz sesin çıksın. Bakıcıya bile bırakıp gidiyoruz bırak babasına çık hayatım ne sıkıyorsun kendini çocuk onun da çocuğu bi tek yaparken mi işe yarayacak.
Hayatta bakarsa anasin sen diyo bana cennet neden analarin ayagi altinda sen bakcaksin diyo yavrum nasil bagiriyor aksama kadar neler cekiyorum bir kere aramiyo gun içerisinde

Hayatta bakarsa anasin sen diyo bana cennet neden analarin ayagi altinda sen bakcaksin diyo yavrum nasil bagiriyor aksama kadar neler cekiyorum bir kere aramiyo gun içerisinde

Cennete daha çok var canım, bu hayatta sana yardımcı olmak zorunda hele çocuk konusunda. Çok saçmalamış yani, ailesiyle falan konuşun bi fırça çeksinler bu nedir yahu. Psikolojim bozuluyor de madem benle gelmiyorsun az bak ben gezeyim de.

Ben yorumlarınızı okuyunca adama hak verdim
çünkü siz çocuk olunca kendinizden ve evliliginiz den vazgecmissiniz gibi görünüyor
bu kadar bırakmaya gerek yok
adama da bebekle ilgili bir sorumluluk verin
ortak paylaşım bitmiş
sadece aynı evde yaşıyorsunuz gibi görünüyor

Cennete daha çok var canım, bu hayatta sana yardımcı olmak zorunda hele çocuk konusunda. Çok saçmalamış yani, ailesiyle falan konuşun bi fırça çeksinler bu nedir yahu. Psikolojim bozuluyor de madem benle gelmiyorsun az bak ben gezeyim de.
Annesiyle dogumda cok gerildik canim ne desem oglunu hakli bulur arada diyorum adamlar bakmaz diyor

bikaç aya kadar huzursuzluğu azalır
ek gıda ya da geçer inşallah siz de rahatlarsınız biraz sabır
eşinize de diyecek bişey bulamıyorum
siz kendi açınızdan kafanızda kurmamaya çalışın ve bol sıvı alın
helva bulgur çok süt arttırıcı şeyler onlardan tüketmeye çalışın

bu arada annen annen sakın demeyin

neden kv yakın taşındınız iş güç meselelerinden mi?

bikaç aya kadar huzursuzluğu azalır
ek gıda ya da geçer inşallah siz de rahatlarsınız biraz sabır
eşinize de diyecek bişey bulamıyorum
siz kendi açınızdan kafanızda kurmamaya çalışın ve bol sıvı alın
helva bulgur çok süt arttırıcı şeyler onlardan tüketmeye çalışın

bu arada annen annen sakın demeyin

neden kv yakın taşındınız iş güç meselelerinden mi?
Evet hem.is güc hem kiradaydik cok israr ettiler gelin biz size karismayiz faydamiz olur diye cocuk olunca herkes cok degisti

Evet hem.is güc hem kiradaydik cok israr ettiler gelin biz size karismayiz faydamiz olur diye cocuk olunca herkes cok degisti
lohusa zamanlarım aklıma geldi
kızım şimdi 1,5 yaşında çok şükür işime gücüme de döndüm geçti o günler
benim eşim çok uzun saatler gerçekten ama çok uzun saatler çalıştığı için o sıralar mecburluktan
hep ben bakıyordum.. bende aynı sizin gibiydimherşeyi daha çok kuruyordum kafamda

Back
X