• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumdan sonra kılolar hanımlar onerınız varmı

gokce_efe

gökçe
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
23
0
86
40
Adana
MERHABA yaklasık 4 ay once dogum yaptım ve bıldıgız gıbı kılolarla basımm dertde aslında cok fazla kalmadı 4 5 kılo ama sankı daha fazla varmıs gıbı hanta duruyorum onerısı olan varmı neyapacagmı sasırdım dıyetde yapamıyorum emzırdıgım ıcın aynı dertden yakınanlarla konusursam sanırım rahatlıcam :)

aynen bende 3,5 ay önce doğrudum.. hala kilolarımı vermedim. senin azmış kilo derdin.. be e yapyım tam 13 kilo fazlam var:((verebilecekmiyim onuda bilmiyorum.. vermememkten kokruyorum(:(emziridğimden diyette yapamıyorum.nolcek halim bilmiyorummm:(((:sinifsinif:

bol bol su icin,sIk ve az yiyin..ben bu sekilde eski kiloma kavustum hemde cok kisa bir sürede.

çok zor gidiyor doğum kiloları bence,nedenini çözdüm.uykusuzluk ve stres...önceden daha hızlı kilo verebiliyordunuz değil mi?şimdiki yaşantımızla aradaki fark uyku ve bebek bakma stresi

aynen bende 3,5 ay önce doğrudum.. hala kilolarımı vermedim. senin azmış kilo derdin.. be e yapyım tam 13 kilo fazlam var:((verebilecekmiyim onuda bilmiyorum.. vermememkten kokruyorum(:(emziridğimden diyette yapamıyorum.nolcek halim bilmiyorummm:(((:sinifsinif:

arkadaşım sakın üzülme,doktorun sana spor yapabilirsin dediyse ki bana sezeryandan 2 ay sonra başlayabilrsin demişti.bebek hareketlenmeden ya da o uyurken plates yap,yavaş gidiyor ama gidiyor.bol su iç,emziriyorum diye dünyaları yemene de gerek yok.normal yersin,zaten uyumak süt yapıyor.az önce de dediğim gibi bi uyusak herşey çözülcekkaydirigubbakcemile2

bende spora baslamak ıstıyorum spor salonuylada konusdum 2 ay yeter dedı ama cok yorulup bebege enerjımın kalmamasından korkuyorum...bır arkadasım evde ıs yaparken karnını strec fılımle sar bıkac saat dursun demısdı sımdılık onu denıcem

arkadaşım sakın üzülme,doktorun sana spor yapabilirsin dediyse ki bana sezeryandan 2 ay sonra başlayabilrsin demişti.bebek hareketlenmeden ya da o uyurken plates yap,yavaş gidiyor ama gidiyor.bol su iç,emziriyorum diye dünyaları yemene de gerek yok.normal yersin,zaten uyumak süt yapıyor.az önce de dediğim gibi bi uyusak herşey çözülcekkaydirigubbakcemile2

dünya kaar da yemiyorum.. ilk başlarda çok meyve suyu hoşaf falan içtim.. helva melva derken üsütüne de aldım kilo.. ama 1 aydır az yiyip bol su içiyorum..ama yinede yapıştı sanki gitmiyor.. çokda yemiyorum.. ama azaz sıksık değil.iki öğn yiyorum.. birde onu deniyim az ve sık.. teşkler..umarım veirirm.. birde memkik çekicem..

bende spora baslamak ıstıyorum spor salonuylada konusdum 2 ay yeter dedı ama cok yorulup bebege enerjımın kalmamasından korkuyorum...bır arkadasım evde ıs yaparken karnını strec fılımle sar bıkac saat dursun demısdı sımdılık onu denıcem
iyi fikir.. eskiden bir ara bende sarardım streç filmle.. sağol.

kılodan cok korkmuyorum aslında bı sekılde dıkkat edersek verılecegıne ınanıyorum asıl benı strese sokan gogusler acaba hep boyle assagıya dogrumu bakıcak yoksa emzırme donemı bıttıkden sonra yukarımı bakıcak :)

Back