Doğumdan sonra kilo alanlardan mısınız yoksa verenlerden misiniz?

canım ben hamile kalmadan önce 63-64 kilo falandım doğuma 74 ile gittim 70 ile çıktım ve 1 ay içinde 64e düştüm ama şuan 71 kiloyum:1shok:az daha sıkarsam doğum kiloma ulaşacam inanılmaz iştahım var çok fazlada emzirmiyoruum bu ne böyle yaa

bence de emzirmek kilo kaybettiriyor. ben 65 le hamile kaldım 78 le doğum yaptım. şimdi (üç aylık kızım) 67 kiloyum. ekmek ve şekerden uzak duruyorum o kadar. ama evlenmeden önceki kiloma ulaşmaya çok var. 55 (ah ah)

kesinlilke emzirmek acayip kilo kaybettiiryor
bende 58 le hamile kaldim 81 le dogum yaptimnaniknanik
dogumdan sonraki gun 70 kiloydum su anda bebis 3.5 aylik 63 kiloyum ve acayip yiyorum
kendimi durduramiyorum istahimmmm cokkkkkkkk fazlaa:teytey:

evet emzirmek kaybettiriyor ben 54 kilo ile kaldım boyum 1,65, 74 le doğurdum (20 kilo! tosun gibiydim valla) doğumdan 67 ile geldim ama zaman içinde 62 ye düştüm ama hala 5-6 kilo vermem gerekiyo en az...ama sanırım yaz sonunda 3-4 kilo daha gitmiş olur

amaaaan aynı yere iki kere cevap yazmışım kusura bakmayın ya kafa işte uykusuzluk insanı böyle yapıyo oğlan bütün gece mızmızladı diş çıkarıyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…