Doğumdan sonra kilo alanlardan mısınız yoksa verenlerden misiniz?

hamileliğimde toplam 13 kilo almıştım.doğumdam 1 ay sonra hepsi gitti.tekrar eski formmuma kavuştummm.verdimmm yaniiiihihoyyyt

doğrudur cnm, metabolizma aynen devam ediyo kaldığı yerden..

bende fazla kilolarımı verdim ama ortada saçma sapan bir göbek kaldı. 40 çıkana kadar iner dediler ama hiç inecekmiş gibi durmuyor. sanki hala 3 aylık hamileyim

acaYip yiyorum .sanırım midem büyüdü.doymuyorum .canım dssürekli bişeyler istiyo.özellikle tatlı.68le doğuma gittim.şimdi sabah 60 akşam 62yim.nasıl vercem bilmiyorum.bir de bu kilo için l beden elija korse büyük mü?onu kullanıyorum da!!!

Canım korse bir bedebse büyükte olsa küçükte olsa başka seçeneğin kalmıyor, en küçük beden zaten bir beden.. Bence iyi olması lazım sana 1 bedenin

ben hayatım boyunca cok sıska bı inasn olarak yazıoyorum kı bu işte calştıgım halde...evlendıkten sora sehır degıklığı sebeyle işten cıktım...10 sene calştktan sora ev kızı oldum...ve 65 kıloya cıktım 7 ayda...çalrken hergun yemn edrım saka degılll bır kavonoz NUTELLA yıyen,,pizze.soslu hercesit makarna,aklınıza gelcek en zararlı yaglı puacalar yıyıp çöp gıbı gezıodum.bu hafta 30 haftamdayım ve 80 omuşum...hayatımın dönum noktasııı:))))))))))))))))) yandım anam die gezıommm.plates dusunuyom bende ama bebs nolcak?bakçak kımsem yok...kayınvaldem var ama bakmaz arka sokkta otrdugu halde....allah yardımcımız olsunnnn...senağlama

bende çabuk kilo verenlerdenim.üstelik ilk hamileliğime kilolu başlamıştım.13 kilo alıp 3 ayda 12 sini verdim ama sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim.yani yine yeniden gelsin kilolar.

kızlar ben 52 kilo ile hamile kaldım 66 kilo ile doğum yaptım ve 9 ay sonra 5 e düştüm ama oğlum 1 yaşını geçtikten sonra tekrar kilo almaya başladım ve şimdi 70 kiloyum..ve nasıl varecem bilmiyorum..emzirdiğim için çok abur cubura düşmüştüm..hiç dikkat etmiyordum..gece gündüz demeden yiyordum..şimdi ise sütten kesiyorum bakalım ne olacak??

arkadaşlar bu göbek ne kadar sürede iniyor.benimde kilomun çoğu giti 2 kilosu kaldı ama göbek hala 3 aylık hamile

Acaba sıkılaştırıcı bişeyler mi sürmek lazım, şu hani renue reklemları var ya,işe yarıyor mu ki onlar, sanırım göbek için spor diyorlar sadece, karın kaslarını çalıştıran hareketler..
Neyse bende yakında görücem o göbeği, bi doğum yapayım, kaçınılmaz son galiba.

ben çok zayıf değildim doğumdan önce..bana göre tam kararındaydım çok zayıflığı sevmiyorum zaten
1.74 boyundayım 61 kiloydum..18 kilo aldım kızım 2 aylık değil daha 11 kilosunu verdim oda zorlaya zorlaya...
kaldı bana 7 kilo ama göbek yok...normal doğum yaptığım için pilatese başlamıştım 1 ay yaptım kilo gitmedi ama sıkılaştım
şimdi ne diyet yapabiliyorum ne çok yiyorum..emzirdiğim için dengelemem lazım...vaktim oldukça egzersiz ve yürüyüş yapmaya çalışacağım inşallah başarılı olurum..6 ay olmadan gider umarım yaza düğünlerimiz var ya kaç tane...fazlalıklarımla durmak istemiyorum..düğün için bol kıyafet almak zorunda kalmak istemiyorum
bu kilo işi kişiden kişiye değişiyor.kimsi acaip hızla kilo veriyor eski haline dönüyor belki altına bile düşüyor..kimisinin üstünde kalıyor vermek için ço uğraşıyor...yaşayıp görmek lazım

haemile kalmadan önce 49 kiloydum.hamilelikte 16 kilo aldım.hemen kilom eskisine döndü.şimdi 50 kiloyum.iştahım çok gzl.ama kilom standart hiç değişmez:)

16 kasımda doğum yaptım
hamile kaldığım kilo:68
doğumyaptığım kilo:83
şuanki kilom :80
boy:1.65
durum vahimmmm anlıycanızzz

ben de 59 ile hamile kaldım.72 ile dogurdum şimdi 62 kıloyum.3 ay oldu dogum yapalı.ama su an gece bile kalkıp baklava yıyorum
ama 15 gun sonra dogum ıznım bitiyo okula gidip gelicem sanırım biraz hareket ve az yıyerek o 2 kıloyu verırırm.ama hedefım 55.çünkü evlendıgımde bu kılodaydımmm(( onun için 1 yıl verıyorum kendime.verdimverdim yoksa kocam boşucakmışDD

bende 54 le hamile kALDIM 74 le doğurdum tam 20 kilo! emzirdiğim için de hiç kısıtlamadım ilk iki ay girmedi kilo ama şimdi bebiş 6.5 aylık 5 kilo gitmiş kaldı 6 kilo daha ama o da gider sanırım çünkü izinde olduğum için hep evdeyim havalar da soğuk diye hiç dışarı çıkamadım çocukla hareketsizken bile 5 kilo gittiyse aktif yaşama dönünce gerisi de gider herhalde ama acayip sıkılıyorummmmmm

valla ben hamileyken 55 kiloydum canım iç birsey yemek istemedi yemek lafını bile duymak istemedim 52 kiloya düştüm toplam 8 kilo aldım şimdi 56 kiloyum 53 olmaya çalsyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…