- 7 Nisan 2016
- 16
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi Tevekkulsart
aslında yürüyüş verdirir ama acaba yeme düzeninle alakalı bir sıkıntı mı var. bilemedimsağ sağlim kucağına alırsın inşallah hayırlı doğumlar .ben şubatta doğum yaptım 20 kilo aldım doğum sonrası hala 20 kilo üzerimde, vermiş değilim ibre hiç oynamıyor ,hiç alışık değilim napıcamı bilmiyorum işe başlayınca verirsin dediler 1 aydır çalışıyorum 20 şer dakika sabah akşam yürüyorum yine yok
kiloyu oturtmamak gerekmiş evet özellikle 1 yıl içinde vermek gerekiyordu galiba yada 9 ay süreyi tam hatırlayamadım. nasıl bir diyet uyguladın ?Canım ben 27 kilo almıştım 71den 98 olmstm
Doğumdan sonra 3 4 hafta icinde 14 kiloskilosu gitti sonra kaldm 84tte süt olsn diye yedm hep
Smdi kizm 10 aylik olcak 69 kiloyum ama diyet yaptm kilo oturmadığı içinde cabuk gitti
hadi inşallah bende hayırlısıyla doğurup hayırlısıyla vermek istiyorum suyun etkisinin çok olduğuna bende inanıyorum.ben de 20 kilo aldim. 3 ay oldu. zaten dogumdan bir hafta sonra 9 kilo verdim. hicbisey yapmadan. ama sonra yavasladi kilo vermem. su an 5 kilom kaldi fazladan. ben cok cok su iciyorum. 3 litreyi buluo galiba. bi de tatli yi azalttm. aksam yemeklermi de erken saate cektim. oglenleri corba yogurt gibi seyler le gecistirdim. ama ceviz badem bi de bitki caylari cok ictim sutum azalmasin diye. sanirim onlarin etkisi oldu.
hanımlar merhaba.
doğumum yaklaştı inşallah 1 ay civarında kaldı (dua edin benim ve bebeğim için inşalalh kolay ve sağlıkşı doğum olur inşallah) ben şimdilik 10 kilo civarında aldım yaklaşık 12 13 kilo ile kapatırım diye tahmin ediyorum. 1.gebeliğimde 27 kilo almıştım ve 9 kilosu bana kalmıştı 2. gebeliğim olduğunda 12 13 de öle eklesek nerden baksanız 21 22 kilo fazlam var yani.. siz kaç kilo aldınız nasıl verdiniz ne önerirsiniz.Anne sütünü az yemek yiyip sıkı diyet yaparak azalsında istemiyorum ama bu kilolarda gitsin istiyorum öneriniz var mı?
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah hayırlı doğumlar .ben şubatta doğum yaptım 20 kilo aldım doğum sonrası hala 20 kilo üzerimde, vermiş değilim ibre hiç oynamıyor ,hiç alışık değilim napıcamı bilmiyorum işe başlayınca verirsin dediler 1 aydır çalışıyorum 20 şer dakika sabah akşam yürüyorum yine yok
Canım ben 27 kilo almıştım 71den 98 olmstm
Doğumdan sonra 3 4 hafta icinde 14 kiloskilosu gitti sonra kaldm 84tte süt olsn diye yedm hep
Smdi kizm 10 aylik olcak 69 kiloyum ama diyet yaptm kilo oturmadığı içinde cabuk gitti
Bende 17 kilo aldim 10 kilo vermem lazim 3 aylik oldu bebegim emziriyorum yediklerime dikkat etmeye basladim ins veririz kilolari
Kilo vermek için neler yaptiniz, bende doğum yapalı bir ay oldu. 93 ile doguma girdim, doğumdan cikinca 84 kilo idim su an hala 84 kiloyum..gebelik öncesi 76 kilo idim, 8 kilo fazlam kaldı...Toplamda 13 kilo almistim. Sezaryanla yaptim dogumdan cikinca 10 kilo gitmistii
O bence mekik bisiklet vs karin kaslarını çalıştıracak hareketlerle gider gibime geliyor benim de var göbek çünkü. Bebeğim 2.5 aylık 5kilom filan kaldi12 kilo alarak hamilelik sürecini tamamladım. Bebeğim 5 aylık 2 kilom kaldı. Özel bir şey yapmadım hep nasıl beslendiysem öyle devam ettim ama göbrk var anlama veremiyorum buna
Ya umarım gider. Kalacak diye korkuyorum. Sadece göbek eser kaldı gibi şuan sinir bozucu:)O
O bence mekik bisiklet vs karin kaslarını çalıştıracak hareketlerle gider gibime geliyor benim de var göbek çünkü. Bebeğim 2.5 aylık 5kilom filan kaldi