doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

Ya umarım gider. Kalacak diye korkuyorum. Sadece göbek eser kaldı gibi şuan sinir bozucu:)
Aynen bir de benimki çok çirkin ya böyle sarkık sarkık kırış kırış o düzelir mi ya. Bir de karardı benim karnım rengi alçalır mi bilmiyorum ama en yakın zamanda cildiyeye gidecegim bir göbek fıtığım eksikti o da oldu hamilelikte onun için de gnel cerraha gidecegum

Hay Allah geçmiş olsun. Benimde karardı hatta göbek değilim siyah iğrenç duruyor ama ilk zamanki gibi çok siyah değil daha kötüydü gittikçe açıldı. 2 yıla toparlanırmış göbek öyle diyorlar benimde kırışık çok

demek ki hepsi aynı oluyor INŞAALLAH toparlar en kısa zamanda.sagol canım benim geçer insaALLAH

İnşallah toparlanır sizin çok kırışık olduğu için toparlanmadı benimki bide 30 kilo verince kıyafet gibi kaldı üstümde karın germe olmak zorunda kaldim

Ben de 22 kilo aldım çok da az sayılmaz şuan kırış kırış bi karnım var :/
Ben birincide 30 kilo aldım onun 20 sini ancak verebildim 5 yıl 10 kilo fazlayla dolaştım sonra yine hamile kaldım 24 kiloda o zaman aldım sonra işte o vücudu düşünün artık şimdi hepsini verdim ama karnım çok kötüydü bide goguslerim ikisinden de ameliyat geçirdim çok şükür şimdi istediğim gibiyim inşallah sizin gerek olmadan ameliyata hallolur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…