Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum. ben de dikişli normal doğum yaptım. bir hafta sonra dikişlerim tamamen açıldı. hastaneye yattım. tekrar dikildi. ikinci defa dikişin üzerinden 5 hafta sonra ilişkye girdik ama ben çok korkuyordum dikişlerim tekrar açılacak diye. bu korkum aylarca sürdü. sen kendini hazır hissetmiyorsan birkaç hafta daha bekle bence.sonrasında da rahat olmaya bak. geçmiş olsun.
arkadaşlar normal doğumda rahim genişliyo diyolar.bence dikişler atılınca dahada daralıyor
seni çok iyi anlıyorum. ben de dikişli normal doğum yaptım. bir hafta sonra dikişlerim tamamen açıldı. hastaneye yattım. tekrar dikildi. ikinci defa dikişin üzerinden 5 hafta sonra ilişkye girdik ama ben çok korkuyordum dikişlerim tekrar açılacak diye. bu korkum aylarca sürdü. sen kendini hazır hissetmiyorsan birkaç hafta daha bekle bence.sonrasında da rahat olmaya bak. geçmiş olsun.
evet ya kuruluk oluyo gerçekten. ya bide insanın aklı bebekte kalıyo. bi uyanırsa diye. eeee dokunamazsın o anda ona... sessiz sessiz götürecez artık işi arkadaşlar.sırnaşık şey
daralan kısım vajina rahim zaten çok uzakta :)delikafadulden