How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Doğumdan sonra ilk ilişki....

arkadaşlar normal doğumda rahim genişliyo diyolar.bence dikişler atılınca dahada daralıyor

banada dikiş atıldığı için daha dar gibi gelmişti bende 42 günlükken spiral taktırdım 45 günlükken girdik ilişkiye ama hala spiralden dolayı kanamam vardı benim kanamam tam 53 gün sürdü bebek yağı sürerseniz doğumdan sonra ilk ilşkide çok daha rahat oluyor emzirdiğimiz için birde psikolojikman vajina çok kuru oluyor

kızlar ya bende doğum yapalı 1 sene olacak bende öyle soğudum ki ilişkiden canım hiç istemiyor bazen öpmeyi bile canım istemiyor o derece yani eşimi de çok seviyorum ama olmuyor... bazen sırf o rahatlasın diye oluyor ama onda bile bazen tecavüze uğramış gibi oluyorum düzelecek diyorum ama hiç umudum da yok gibi bişey halbuki çocuktan önce çok güzel bir ilişkimiz vardı ne oldu bana diye düşünüp duruyorum sizde de böyle olan varmı bana yardım edebilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar ;
Bende kasım ayında doğum yaptım .Loişa denen doğum sonrası kanamam yaklaşık 47 gün sürdü .52-53 gün tekrar lekelenme şeklinde yine oldu 3-4 gün sonra geçti.Dr.10 gün daha bekleyelim dedi.Geçmezse gel bakalım dedi .Geçtiği için gitmedim.Ama şimdi 3-4 gün önce yoğun bir şekilde yine kanamam başladı .Reglimi oldum anlamıyorum (çünkü daha önceleri çok sancılı geçerdi)
Bu arada bebeğimi emziriyorum...
Konuyla ilgili tecrübesi olan varsa vee paylaşırsa sevinirim .

seni çok iyi anlıyorum. ben de dikişli normal doğum yaptım. bir hafta sonra dikişlerim tamamen açıldı. hastaneye yattım. tekrar dikildi. ikinci defa dikişin üzerinden 5 hafta sonra ilişkye girdik ama ben çok korkuyordum dikişlerim tekrar açılacak diye. bu korkum aylarca sürdü. sen kendini hazır hissetmiyorsan birkaç hafta daha bekle bence.sonrasında da rahat olmaya bak. geçmiş olsun.

tekrar mı dikildi?iç dikiş mi benim biraz dıştaydı ışık tedavisi uydulandı ikinci kez dikilmez diye biliyorum ya of ne zormuş keşke sezeryan olsaydım:(

valla ben de hamileliğimin başından beri inanılmaz soğudum ilişkiden umarım doğumdan sonra düzelir çünkü çok kötü bişey be böyle yaşanmaz valla

seni çok iyi anlıyorum. ben de dikişli normal doğum yaptım. bir hafta sonra dikişlerim tamamen açıldı. hastaneye yattım. tekrar dikildi. ikinci defa dikişin üzerinden 5 hafta sonra ilişkye girdik ama ben çok korkuyordum dikişlerim tekrar açılacak diye. bu korkum aylarca sürdü. sen kendini hazır hissetmiyorsan birkaç hafta daha bekle bence.sonrasında da rahat olmaya bak. geçmiş olsun.

canım çok üzüldüm yaaa
annem dikişlerin açılırsa eğer bir daha dikmiyorlar demişti bizene açtırmasaydın felan diyorlarmış heralde.bayağı korkmuştum.bende 60 gün giremedim ilişkiye.

evet ya kuruluk oluyo gerçekten. ya bide insanın aklı bebekte kalıyo. bi uyanırsa diye. eeee dokunamazsın o anda ona... sessiz sessiz götürecez artık işi arkadaşlar.sırnaşık şey

evet birde bebiş var.ben o görcek felan diye çok panik yapıyorum.valla çok utanıp çekiniyorum ya bebekten.uyanıkken bile banyodan çıktımda beni inceliyo diye tülbent örtüyorum.çok utanıyorum neden bilmem.:ecrin_bebek:

Back