Doğumdan sonra ilk ilişki....

bucat87

ezelim....
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
82
2
86
Ankara
doğumdan ne kadar sonra ilişkiye girdiniz?ben çok korkuyorum.dikişli normal doğum yaptım.dikişlerimin birinde biraz açılma olmuştu ama şuan kapandı gibi görünüyor.eşim de haliyle 6 haftanın yani 40 ın çıkmasını bekliyo :)daha da erteledim anlayışla karşıladı ama ne zaman olabilir kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiyorum.

canım 60 gun bekleyen arkadaslar var dınen lohusalıgın bıtmesı gerekıyor yoksa gunah
ama dr gore ne bılemıyecegım
kanaman bıttıyse ılıskıye gırebılırsınız demekkı ıyılesmıs normale donmus

kırkın bittikten sonra birlikte olabilirsiniz...
tabi hala kanaman devam etmiyorsa...

seni çok iyi anlıyorum. ben de dikişli normal doğum yaptım. bir hafta sonra dikişlerim tamamen açıldı. hastaneye yattım. tekrar dikildi. ikinci defa dikişin üzerinden 5 hafta sonra ilişkye girdik ama ben çok korkuyordum dikişlerim tekrar açılacak diye. bu korkum aylarca sürdü. sen kendini hazır hissetmiyorsan birkaç hafta daha bekle bence.sonrasında da rahat olmaya bak. geçmiş olsun.

bilmiyorum kontrole de gitmedim önce kontrole mi gitsem?korkuyorum ya....

doktorun kırkın çıkınca kontrole çağırmadımı arkadaşım çağırması lazımdı doğumdan sonra dikişlerin durumuna bakmak ve rahimin eski haline döndümü diye bakmak için.
bence sen bekleme git bi doktora .hem doktorun yorumu seni rahatlatacaktır seni
geçmiş olsun ,bebeğini sağlıkla büyüt.

canım ben doğum yapalı 6,5 ay oldu epidural doğum yaptım. ilk ilişkiye valla 3-3,5 ay gibiydi sanırım. acayip canım yandı. benim tüp bebek olduğu için 9 ay boyuncada ilişkiye giremedik korktuk. valla ilk gerdek gecesi yaşadık sanki. zor du ama zamanla alışıyosun.benim dikişlerimden zorum yoktu zaten..

evet canım sana katılıyorum benimde normal doğum oldu ve benimde canım çok yanmıştı ve insan sürekli tedirgin oluyor aynı şey olacak diye sen yine alışmışsın ben doğum yapalı nerdeyse 5 ay oldu ama hala alışamadım

canım ben çalışan anneyim. akşam yorgun argın eve geliyorum bakıcıdan bebeğimi alıyorum yemekti bulaşıktı derken iyice pestilim çıkıyo. eşimde halimi görüyo zaten. fazla zorlamıyo zaten çokda fazla olmadı ilişkimiz. yavaş yavaş alışırsın derken daha bendede alışma yok acıyo tabiki. sanki yeni evlendiğim günler gibi....sıkılaşmış kız bunlar...:dance:

evet canım.Benim eşimde aynı durumda artık ısrar bile etmiyor halimi görüyor tabi zavallım.ne zaman geçer acaba bu durum.

arkadaşlar,ashkom un dediğigibi;40 gün sonunda doktora gidip görünmek gerekiyor, ben gittiğimde doktor doğumsonrası vajinada kurluuk olustugunu ve ilişki sırasında acı duyabileceğimi söylemişti, gercekten de muayene bile olurken cok acımıstı, ilk ilişkiler için kayganlastırıcı jel önermişti, onları deneyin isterseniz...

evet ya kuruluk oluyo gerçekten. ya bide insanın aklı bebekte kalıyo. bi uyanırsa diye. eeee dokunamazsın o anda ona... sessiz sessiz götürecez artık işi arkadaşlar.sırnaşık şey

bana doktor fitil verdi ama insan doğumdu kantrol dü derken yıpranıyor almaya gitmeye bile üşendim.

teşekkür ederim..evet ben en iyisi önce bi muayene olayım kırkımız yeni çıktı zaten.sen de sağlıkla büyüt canım...

Valla korkunun ecele faydası yok kaydirigubbakcemile3 bence 40 ın bimesi iyi kanama devam etmiyosa

valla kızlar yazdıklarınızı okudumda..ben 45.günde dr.a gittim..zaten çok az kanamam olmuştu..sezeryan oldum ve ağrım sızımda olmamıştı..dr.um 15.günden sonra ilişkiye girebilirdiniz dedi ve şok oldum..mantık kanamanın bitmesi galiba..bilseydik bu kadar beklemezdik yani..:))))))

şunuda eklemek isterim ki çok hafif bir acı bende hissettim..sonuca ulaşmayacak kadar rahatsız edici değildi..:)))))

kızlar bu kayganlaştırıcı jelin adı nedir acaba alalım bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…