kızlar bana doktorum doğumdan sonra sadece demir hapı verdi. ama şu hamilelik döneminde kullandığımız elevitin prospektüsünde bile doğumdan sonra da kullanılacağı yazıyordu sanki.
doğumdan sonra bende iştah falan kalmadı, sıvı tüketimini bile kendimi zorlayarak yapıyorum, bu arada da vitaminsiz kalıyormuşum gibi geliyor. doktorun verdiği sadece demir hapı, sizlerde durum nasıl
ilaç kullanıyormusunuz, doktorunuz bu konuda sizi nasıl yönlendirdi
bana da sadec demir hapı verdi ama ben kullanmıyorum hamilelikte bile kullanmadım çünkü kanım hiç düşmemişti.yalnız başka bir doktor arkadaşım marincap ve zincoyu süt verme döneminde bebek için çok faydalı olduğunu söyledi şimdi onları kullanıyorum
aa bana hiçbişey vermedi doktorum:uhm:
sadece bebek için d vitamini veriyoruz o kadar....
walla bana zaten her akşam eşim zorla meyve veriyor ağzıma..şakkıdı
canım banada sağlık ocağı verdi demir hapını onu kullanıyorum.bende de var bir iştahsızlık sorma gitsin,sıvı bile zor alıyorum.ama kuzumu emzirirken deli gibi susuyorum nedense.bende vitaminsiz hissediyorum kendimi ama gaz yapmasın diyede asitli meyveden kaçıyorum
banada sadece demir hapı verdi doktor bebişede devit 3 verdi o kadar ilk başlarda bende de
iştah kalmamıştı ama sonradan iştahınız yerine gelio kızlar merak etmeyin ama sıvı tüketimini
aksatmayın bence
sevgiler...
ben doğum yaptığımdan beri hergün olmasada (kızımdan dolayı unutup ihmal ediyorum)düzenli kullanmaya gayret etmem lazım elevit ve ferplex diye kan şurubumu kullanıyorum hem direncim düşmesin diye hemde zaten az olan sütümün kalitesi çoğalsın diye vitamin haplarının sütün kalitesinide arttırdığını duymuştum ben hala kullanıyorum yani elimdeki elevitim bitince bir kutu daha alıcam 2 ayda o gider oda bana yeter heralde diye düşünüyorum.
evet canım kan ilacımda hamileyken kullandığım doğumdan sonra doktorum günde bir tane içmem için bir aylık ilaçlarımı tekrar yazdı kullanmamın hem benim hemde bebeğim için iyi olacağını söyledi bende devam ediyorum.:CüvCüv:ayyy yaaaa ben bu günlerimide özlüyorum arada:ecrin_bebek:ama bunlarda çok güzeller.
Kızlar ben doğumdan önce elevit ve gyno ferro sanol diye bir demir hapı kullanıyordum.Onlar artmıştı. Ben de doktora sormadan (ziyan olmasın diye :) ) kullanmaya devam ediyorum. Bu arada sağlık ocağından da bugün demir hapı verdiler.
benim için elevit ve gyno ferro sanola devam dedi doktorum.. kızıma da 9. günden itibaren devit3 verdi.. şimdi kızımın doktorunu değiştirdik. sanırım o ABCD vitaminlerinin hepsinin olduğu bir vitamin önerecek.. devit3 ü sağlık ocağındaki ebemiz de vermişti..
kızlar bebeğim için doktoru multivitamin veredi 15. gününden beri kullanıyoruz. şimdi o bitti onun yerine devite başladım. bana da kan hapı verdi ama kuullanmadım kabızlık yaptığı için.