İki normal doğum yaptım.Birincisinde sardım hiç korse aklıma gelmedi,ikincisinde korse taktım.Hiç göbeğim yok düm düz , faydasını çok gördüm,eğer sende normal doğum yaparsan kesinlikle tavsiye ederim.Sezeryanda dikiş olduğu için pek uyğun olacağını düşünmüyorum.
bana doktor sarabilirsin demişti... denedim bir kaç gün sardım ama biraz ağrı yapıyor ama dayanılmaz bir ağrı değil ben sıkıldım bıraktım.... ben de hiç göbek kalmadı, yapıyla ilgili galiba... korse takan arkadaşlarım var ve memnunlar kısmetse ben de ikincide korse takacağımHımmm anladım cnm saol) Sezeryandada sarılabiliyomu acaba en azından bi müddet sonra tabii..
Dediğin gibi vücutlada alakalı olabilir tabii..ama ne yapalım önlem işte)
Cevabın için öncelikle teşekkür ederim :)
Bende ne kadar korksamda normal doğum yapayım istiyorum ama tabi kısmet artık..şimdiden bişey diyemiyorum bunun için..peki siz doğumdan ne kadar sonra sardınız karnınızı?
Sezeryanda sarılmıyor.
Normal doğum yapsaydım sarardım bende ama sezeryan olduğum için sarmadım.
bana doktor sarabilirsin demişti... denedim bir kaç gün sardım ama biraz ağrı yapıyor ama dayanılmaz bir ağrı değil ben sıkıldım bıraktım.... ben de hiç göbek kalmadı, yapıyla ilgili galiba... korse takan arkadaşlarım var ve memnunlar kısmetse ben de ikincide korse takacağım
Korkacak birşey yok canım,zaten bebeğini eline alınca tüm ağrıların gidecek bundan emin olabilirsin.:teselli:
Canım ben hemen doğumdan sonra sardım:teytey:
bence vucutla alakalı hemde doğumdan sonra kalmaması imkansız çünkü benim yengem doğumdan sonra öyle bi sardırdı ki kendi gücü yetmedi kocasına sıktırdı bağını bezin ama yinede kaldı yani kendi zayıf göbeği 3 aylık hamile gibi kalıyo yavrum naparsan yap bencekaydirigubbakcemile2
benim yengemde göbeğini sarmadı
2 çocuğu var,sezeryan oldu ikiside
ve göbek yok,53 kilo
bence yapıyla alakalı bişey
benim yengem normal doğum yaptı sardı yinede göbeği vardı ben sezeryan oldum sarmadımda korsede giymedim ne göbeğim var ne kilom tamamen yapıyla alakalı bişey bence
bence tamamen yapıyla ilgılı..normal doğum yaptım oğlum 8 aylık.ve oğlum 5 aylıkken eskı formuma döndüm.şu an hiç bişey kalmadı eskı kıloma döndüm 48.. ve sarmadım hiç göbeğim yok..ben bıle sasırdım normalde göbekten kılo alan bırıyım eyvah kalacak dedım ama kalmadı çok şükür..
arkadasım sezeryanla ıkı dogum yaptı ve peş peşe ne göbek ne başka bısey hiç bişey kalmamıs..tamamen bunyeyle ılgılı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?