• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra göbeğimde çizgi var nasıl geçer?

astunyas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
17
1
36
İzmir
merhaba kızlar.bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve çok şey öğrendim burdan.10 günlük bi bebeğim var ve Allah a şükür sağlıklı :)) bendede hala 3 aylık hamileymişim gibi bi göbek kaldı tabi.bol su içiyorum yeni yeni sarmaya başladım.
beni rahatsız edense karnımın ortasında yukarıdan aşağıya doğru bi çizgi var bu sizde de oldumu?olduysa yok edebildinizmi??:1:

olmaz mı dünyayı ikiye böldüğü var sayılan ekvator gibi bendi de ikiye bölen bir çizgi vardı.geçiyor sonra korkma takma da kafana.göbeğini de düşünme.o da iner.hepsi geçer göbek eskisi gibi olmadı benim ama ikiz bebeklerden dolayı oldu.davulcu gibiydim çünkü devasa bi göbeğim vardı.düşünüyorum da nasıl taşımışım acaba.neyse şimdi vücudunu hiç takma daha 10gün ne ki.sabırlı ol.ama emziriyorum diye abartma tatlıyı hamur işini.
ay ben de kaynanalar gibi öğüt veriyorum sana kusura bakma canım:69:.bebişine sana ve eşine sağlık sıhhat diliyorum.hayırlı uğurlu olsun:71:

o yukarıdan aşağı doğru inen çizgi hamileyken çıkan kahverengi çizgi değil mi? yeni mi fark ettin?
çatlaklara benzemez o geçiyor, çatlaklar da seninle daim kalıcı :)

Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhatle büyütsün canım.O çizki geçiyor merak etme.bir kaç aya gider tamamen.

ayyy çok teşekkür ederim çizginin geçtiğine sevindim.:)) bu site çok güzel yaa..çatlak da bitek göbeğimin üstünde küçük bi nazarlığım var onu da dert etmiyorum.Allah hepimizin bebiklerini bize bağışlasın anne olmak çok güzel bi duyguymuş: :3:

Benimde 6 ay oldu catlak yok gobek sifir ama o gecmedi sinir oluyorum ne zaman gececek siz yazali cok olmus ne kadar surdu gecmesi yazarmisiniz lutfeeen

Back