Merhaba arkadaşlar,
6 ay önce doğum yaptım.40'ım çıktıktan sonra kabızlık yaşamaya başladım ve hala devam ediyor.Kısa süreli geçiyor sonra tekrar başlıyor..O kadar canım acıyorki çoğu zaman ağlayarak çıkıyorum.Çok afedersiniz bazen parmakla müdahale etmek zorunda kalıyorum düşünün acımı Dr.a gitmeye korkuyorum bu kabızlığın aylardır geçmemesi normal mi sizce? Daha önce hiç böyle bi sorunum olmadı,doğumdan sonra başladı herşey
Merhaba arkadaşlar,
6 ay önce doğum yaptım.40'ım çıktıktan sonra kabızlık yaşamaya başladım ve hala devam ediyor.Kısa süreli geçiyor sonra tekrar başlıyor..O kadar canım acıyorki çoğu zaman ağlayarak çıkıyorum.Çok afedersiniz bazen parmakla müdahale etmek zorunda kalıyorum düşünün acımı Dr.a gitmeye korkuyorum bu kabızlığın aylardır geçmemesi normal mi sizce? Daha önce hiç böyle bi sorunum olmadı,doğumdan sonra başladı herşey
Neler denemedimki bi süre geçiyor sonra tekrar başlıyor.Sürekli tekrarlaması sinirimi bozuyor,ciddi görünmese bile insanın yaşam kalitesini düşürüyor bu kabızlık oturamıyosun yürüyemiyosun..
dün doktorum programında bu konuyu işlediler.
çok zorlanmaması gerekiyor.Hemoroide dönüşmemesi için.eğer çok zorluk çekiyorsan malesef doktora gitmende fayda var.
ben genelde sabahları 5-6 tane kuru kayısı yiyorum.
stres bile etkiliyormuş.
egzersiz filanda yapılması gerekiyormuş.
doğru nefes alıp vermektende bahsettiler.izle istersen.
geçmiş olsun...
dün doktorum programında bu konuyu işlediler.
çok zorlanmaması gerekiyor.Hemoroide dönüşmemesi için.eğer çok zorluk çekiyorsan malesef doktora gitmende fayda var.
ben genelde sabahları 5-6 tane kuru kayısı yiyorum.
stres bile etkiliyormuş.
egzersiz filanda yapılması gerekiyormuş.
doğru nefes alıp vermektende bahsettiler.izle istersen.
geçmiş olsun...
Ben doğum sonrası piyasada bulunan süt arttırıcı emzirme çaylarını içiyordum.Enteresan şekilde kabızlığıma çok faydası oldu.Denemenizle fayda var derim...
ben 6 seneye yakındır kronik kabızlığım var kayısı yedim zeytinyağı içtim kısacası yapmadığım şey kalmadı bağırsak flimlerim çekildi doktor bana magnecie calcine diye bir toz verdi anında çıkartıyor wc ye geçen eczacı bana bişey önerdi bende sizlerle paylaşmak istedim belki bir yararım olur akşam yatmadan önce bir kase yoğurda kırmızı biber nane ve zeytinyağı koyacaksınız yiyeceksiniz üzerinede su sonra yatağa sabah kalkınca wc gideceksiniz bunu 4 yada 5gün tekrar edeceksiniz şimdiden geçmiş olsun..