Doğumdan sonra eşte cinsel isteksizlik

erkekler de doğum sonrası lohusa depresyonuna giriyorlar. bunu çok sonradan öğrendim ben. yaşadıklarınız da bunu gösteriyor zaten. yani bizim bedenimiz alt üst oluyor duygularımız saçma sapan bir hal alıyor, çocuğu biz taşıyoruz ama onlar da yaşıyor işte.
He valla hiç bişeyden eksik kalmadı benimle beraber hamileymiş gibi sancılandı benimle beraber lohusa oldu enteresan yani

İlk aylar kadınlar daha uykusuz, yorgun olduğu için eşler de tam ne yapacağını bilemiyor bence. Sizinde 3 ay olmuş doğum yapalı. Olayı gurur meselesi yapmayıp güzelce konuşabilirsiniz eşinizle.

Merhaba,
Konudan anlaşılacağı üzere doğumdan sonra eşimden bir soğukluk var. Bebek öncesi herşey güzeldi ancak hamilelikte ve doğumdan sonra soğukluk başladı.
Maddi manevi her koşulda beni destekliyor sevgisini esirgemiyor ama iş oraya gelince soğukluk var nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
Doğumdan sonra eşimde değil ama bende isteksizlik ve soğukluk olmuştu, bikac ay sonra normale dönebildik , doğum ilişkileri psikolojik olarak etkiliyor maalesef...

Merhaba,
Konudan anlaşılacağı üzere doğumdan sonra eşimden bir soğukluk var. Bebek öncesi herşey güzeldi ancak hamilelikte ve doğumdan sonra soğukluk başladı.
Maddi manevi her koşulda beni destekliyor sevgisini esirgemiyor ama iş oraya gelince soğukluk var nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
Doğuma vs girdimi

Gayet normal bir durum. İlkimden sonra benim eşimde de olmuştu. Tabi çoğu yerler bebeğe ait olunca erkekler tuhaf oluyor. Yakınlaşınca sıkıntı yok demişsiniz. Bunda gurur yapacak bişey yok. Bebeği uyuttuktan sonra azcık aklanıp paklanın gidin yanına gımışalım diyin zamanla oda toparlanıp normal seyrine döner.

Öncelikle allah analı babalı büyütsün. Bence henüz buna kaygılanmak için çok erken. Erkeklerin de yeni hayata alışmak için zamana ihtiyacı olabiliyor. Robot değiller sonuçta. Böyle duraksamalar normal. Siz ne ara kendinizi toparladınız da cinselliği dert edebildiniz şaşırdım açıkçası. Zaten lohusalık yeni bitmiş. Cinsel ilişkiye girebildiğiniz son 1 ay falandır yani. Biraz bekleyin bence. Zaten siz yanaşınca reddetmiyormuş. Sizi rahatsız etmemek için sizden bekliyor bence. Zamanla rayına oturur.

Evet konuşulmalı ama kendime yediremiyorum bence Benim iyi olduğumu ona sinyal gönderdiğimi anlıyor hiç olmuyor değil ama haftada 4 5 ten ayda 2 3 e düştü kendisinin de bunu farkında olması gerekmez mi

Kendime yediremiyorum derken?
Bu gurur yapılacak bir konumu?
Adam size seni istemiyorum dememiş, günlük hayatta soğuk mesafeli davranmamış.
Belki hazırmısın değilmisin bilemiyor, belki üzerine gelmek istemiyor, belki korkuyor.
O senin hayat arkadaşın.
Onunla herşeyi açık açık konuşmayacaksında kiminle konuşacaksın?
Saçma sapan yediremiyorum felan ne alaka?

Kendime yediremiyorum derken?
Bu gurur yapılacak bir konumu?
Adam size seni istemiyorum dememiş, günlük hayatta soğuk mesafeli davranmamış.
Belki hazırmısın değilmisin bilemiyor, belki üzerine gelmek istemiyor, belki korkuyor.
O senin hayat arkadaşın.
Onunla herşeyi açık açık konuşmayacaksında kiminle konuşacaksın?
Saçma sapan yediremiyorum felan ne alaka?
Bazı insanlar kendine hayatı zorlaştırıyor

X