• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra eski ruh halinize nasıl dönebildiniz?

İşte bende kendime silkelen artık diyorum ama ayni tas ayni hamam
Genel yorumlara bakınca çoğu kişi böyleymiş demekki bilemedim ,kendini motive edecek bişiler bulabilirsin yüksek sesle müzik olabilir az bi makyaj yapsan buda hoşuna gidebilir , eşin ne güzel tatlı dille söylemiş sana bak hadi kalk hazırlan sende madem :))

Genel yorumlara bakınca çoğu kişi böyleymiş demekki bilemedim ,kendini motive edecek bişiler bulabilirsin yüksek sesle müzik olabilir az bi makyaj yapsan buda hoşuna gidebilir , eşin ne güzel tatlı dille söylemiş sana bak hadi kalk hazırlan sende madem :))
Bir gün yapıyorum ertesi günü yine aynı her gün duş alan banyodan çıkmak istemeyen ben ona bile üşeniyorum

Zamanında fazla enerjikmissiniz demek ki:) hele iş insanı daha çok yoruyor. Verecek tavsiyem yok bulduğum yerde uyumaya çalışıyorum. Hiç aman düzeleyim diye gerilemem.
Ben de öyle diyordum da annem ve Kızkardeşim yeter artık eşin kendine o kadar bakıyor sana yardımcı da oluyor eve geliyor bakımsız somurtkan üşengeç bir kadın böyle olmaz vs deyince biraz kendime gelmem gerektiğini fark ettim

Ben de sezaryen oldum 50. Gun spora basladim makyaj sac giyim kusam cok dikkat ederdim ama lohusaligin baska sikintilari vardi bende de 6 ay uzun bir sure aslinda yeni birseyler sizede iyi gelir kuafore gidin alisveris yapin bikere salinca insan toparlamasida zorlasir

Ben tekrar çalışmaya başlayınca toparlanmıştim. Ücretsiz izin kullanmadım. İlk zamanlarda kızımla evde yalnızdim ve artık eski ben değildim sanki bütün hayatım evde geçecek gibi hissediyordum çalışmaya başlayınca tam olarak eskisi gibi olmasa da toparlanmistim

Ben tekrar çalışmaya başlayınca toparlanmıştim. Ücretsiz izin kullanmadım. İlk zamanlarda kızımla evde yalnızdim ve artık eski ben değildim sanki bütün hayatım evde geçecek gibi hissediyordum çalışmaya başlayınca tam olarak eskisi gibi olmasa da toparlanmistim
Bebeğimi emanet edeceğim kimse yok bakıcılarada güvenemedim hal böyle olunca ev kadını modunuda aşıp iyice sünepe biri oldum artık düzelmem lazım

Farklı şehirde olunca buradaki aile hekimliğine bağlı olmasam bile kan değerlerimi baktırabiliyor muyum acaba bilgisi olan var mı

Bebeğimi emanet edeceğim kimse yok bakıcılarada güvenemedim hal böyle olunca ev kadını modunuda aşıp iyice sünepe biri oldum artık düzelmem lazım
Benim de kimsem yoktu ama karşıma çok iyi kalpli bir bakıcı çıkardı rabbim. O kadar önyargılı olmayın tedbiri de elden bırakmayın. Ne kadar ücretsiz izin kullanacaksiniz

Geçmeyecek mi ya geçsin artık bu sünepe halim
Bu yasadigimiz kosullarla ilgili aslinda . Bir arkadas yazmis lohusaligi yasayaxaj vaktim yoktu diye , yani zorunluluklar insanin kendini salmasini da engelliyor. Ama biraz daha rahat hayat yasayanlar lohusaligi dibine kadar daha cok yasiyor ama bilimsel bir kanitim yok sadece cevremde gozlemledigim kadarıyla boyle

Benim de kimsem yoktu ama karşıma çok iyi kalpli bir bakıcı çıkardı rabbim. O kadar önyargılı olmayın tedbiri de elden bırakmayın. Ne kadar ücretsiz izin kullanacaksiniz
Bu yıl için sadece kızım bir yaşına girince işe başlayacağım bakıcıya vereceğim o zaman

Bu yasadigimiz kosullarla ilgili aslinda . Bir arkadas yazmis lohusaligi yasayaxaj vaktim yoktu diye , yani zorunluluklar insanin kendini salmasini da engelliyor. Ama biraz daha rahat hayat yasayanlar lohusaligi dibine kadar daha cok yasiyor ama bilimsel bir kanitim yok sadece cevremde gozlemledigim kadarıyla boyle
Öyle aslında haklısınız eskiden annelerimiz hiç yaşamamışlar böyle şeylere rahat batıyor bize anlaşılan

5 ay oldu bende hep yorgunum bebek uyuyunca bende uyuyorum yemegi zor yapiyorum gece asiri uyaniyor kendimle ilgili epilasyon yapmak bile bana cok buyuk bir basari gibi geliyor onu aksatmiyorum evde ev kiyafetleri vs. Esim sikayet etmiyor ama pek bisey yasamiyoruz ev arkadasi olduk diyorum kiziyor bana :) üşeniyorum zaten oglum aksam erken yatinca dizi falan izliyoruz tek eglencem bu baska biseyden de zevk almiyorum sadece araba kullanmak hosuma gidiyor disari cikmakta istemiyorum aman nasil susleneyim sacma geliyo bilmiyorum kilolariminda tamamini veremedim zaten uzat gider halim yok hicbir seye

5 ay oldu bende hep yorgunum bebek uyuyunca bende uyuyorum yemegi zor yapiyorum gece asiri uyaniyor kendimle ilgili epilasyon yapmak bile bana cok buyuk bir basari gibi geliyor onu aksatmiyorum evde ev kiyafetleri vs. Esim sikayet etmiyor ama pek bisey yasamiyoruz ev arkadasi olduk diyorum kiziyor bana :) üşeniyorum zaten oglum aksam erken yatinca dizi falan izliyoruz tek eglencem bu baska biseyden de zevk almiyorum sadece araba kullanmak hosuma gidiyor disari cikmakta istemiyorum aman nasil susleneyim sacma geliyo bilmiyorum kilolariminda tamamini veremedim zaten uzat gider halim yok hicbir seye
Bende o moddayım eşim hadi gel bebeği uyuyunca birlikte film seyredelim falan izliyoruz ama kanka modunda

Bebeğiniz huysuz değil ve eşiniz size yardımcı oluyormuş bunlar çok büyük artılar sizin için.

Lohusa psikolojisinden 6 ay 1 senede anca çıkılıyor bence. Bir anda eskisi kadar olamazsınız daha ona zaman var ama en azından hergün düzenli duşunuzu alın. Saçınızın modelini değiştirebilirsiniz, kadınları motive eden şeylerden biri de saç. Onun dışında süslü olmasanız bile temiz, birbirine uyumlu giyinin evde. 6 aylık bebeği olan biri için bunlar gayet yeterli bence.

He birde mutlaka değerlerinize baktırın. Emzirme döneminde takviyeye ihtiyacınız olabilir. Vitamin eksikliği de insanda üşengeçliğe, halsizliğe sebep olabiliyor.

Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. :KK200:
Farklı şehirde olunca buradaki aile hekimliğine bağlı olmasam bile kan değerlerimi baktırabiliyor muyum ki acaba

Back