• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra dokunmayan eş hakkındadır

ingiliccekarakter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
622
439
23
42
kendimi tanıtayım. ikinci evliliğimi yaptım. ilkünden on yaşında ikincisibdrn 5 aylık oğullarım var. hamileliğin üçüncü ayından çocuğun beş aylık olmasına kadarki sürede hiçbir cinsel istek duymayan sadece benim istememle karşılık veren bir eşim var.
tabi ki ağladım üzüldüm karamsarlığa sürüklendim ayrılmayı düşündüm. bu kısımları geçelim.
şaşırdığım şey uykuda veya mastürbasyon yoluyla herhangi bir tatmin yaşamadığından eminim.
sorun şu: böyle bir şeye ihtiyaç duymuyor.
bense hiç olmadığım kadar istekliyim. işin ilginç tarafı bedenimde değil sadece o bölgede bir istek var. başka bir şeye konsantre olamıyorum. ağlayacak duruma geliyorum. bir yeriniz kaşınır da kaşımamak için diretirsiniz ya ama o şekilde de hiç bir iş yapamazsınız aynen öyle. çok afedersiniz eğer bekar olsam vibratör sipariş ederdim. evliyken gururuma dokunuyor. işin ilginci boşansam bile eşimden başkasıyla böyle bir şeyi düşünemem. içim almaz.
lohusalık dönemi her anne gibi göğüslerim umuma açık public hale gelmişti. kesi yerim biraz kanadı filan. bense makyaj yapamadım iyi giyinemedim. saçlar hep topuz.
fakat normalde de her gün makyaj yapmazdım ama iyiydik biz.
umarım düzelir.
bu konuda açık açık yazdım çünkü kimse yardımcı olamaz bunu yaşayanlardan başka bize.
şimdiden sağolun hanımlar.

kendimi tanıtayım. ikinci evliliğimi yaptım. ilkünden on yaşında ikincisibdrn 5 aylık oğullarım var. hamileliğin üçüncü ayından çocuğun beş aylık olmasına kadarki sürede hiçbir cinsel istek duymayan sadece benim istememle karşılık veren bir eşim var.
tabi ki ağladım üzüldüm karamsarlığa sürüklendim ayrılmayı düşündüm. bu kısımları geçelim.
şaşırdığım şey uykuda veya mastürbasyon yoluyla herhangi bir tatmin yaşamadığından eminim.
bense hiç olmadığım kadar istekliyim. işin ilginç tarafı bedenimde değil sadece o bölgede bir istek var. başka bir şeye konsantre olamıyorum. ağlayacak duruma geliyorum. bir yeriniz kaşınır da kaşımamak için diretirsiniz ya ama o şekilde de hiç bir iş yapamazsınız aynen öyle. çok afedersiniz eğer bekar olsam vibratör sipariş ederdim. evliyken gururuma dokunuyor. işin ilginci boşansam bile eşimden başkasıyla böyle bir şeyi düşünemem. içim almaz.
lohusalık dönemi her anne gibi göğüslerim umuma açık public hale gelmişti. kesi yerim biraz kanadı filan. bense makyaj yapamadım iyi giyinemedim. saçlar hep topuz.
umarım düzelir.
bu konuda açık açık yazdım çünkü kimse yardımcı olamaz bunu yaşayanlardan başka bize.
Ben ömrü hayatımda o isteği bilmem, zibilyon yıl olmasa aklıma gelmez.
Sadece ve sadece bir gün sizin gibi istekli olmayı dilemek için geldim,
Benim düşünceme göre aynı sorunu yaşamış ve bir şekilde aşmış kadınların çabası ile düzelmemiştir o ilişki.
İş erkekte biter gibime geliyor. Çünkü kadın istemese bile bir şekilde oluyor ama erkek istemiyorsa mümkünatı yok.
Belki zamanı vardır,
Eşiniz eğer bunu sorun olarak görüyorsa zaten değişim için uğraşır,
Ha sorun olarak görmüyorsa siz ne yapsanız boş.

umarım düzelir.
Bebek olmadan önce nasıldı ve ne kadardır evlisiniz?

Peki bu durumu eşinizle konuştunuz mu?
Yani çok ilginçte gelmedi aslına bakarsanız, çoğu evlilikte cinsellik yok denecek kadar az..,

Valla 6 aylık gebeyim.
Habire ben dalga geçiyorm artk. Bacı oldn bana falan diye ağrına gitsin diye. Sonra yapıyosa yapıyo.
Gebelikten önve böyle değildi.

Gece farkediyorm erekte halde.
O an ondan nefret ediyorum

Kafama takılan bir nokta: uykuda veya farklı şekilde tatmin olmadığından tamamen eminim demişsiniz ya, o nasıl oluyor? Nasıl emin olabiliyorsunuz?

evde tv izler uyuyakalır saatlerce telefonla oynar. tatlı çay çekirdek muhabbeti bitmez.
öyle bir isteği gelse normalde de bana belli eder diye düşünüyorum.
5 yıllık evliyiz. evlenmeden önce de ondan bekledim. bi kere içimden seni öpmek geldi diyerek ilk adımı atınca biz olaya girdik yani:) evliliğin hamilelik dönemine kadar iyiydi. tatilde anneme gidince foto isterdi filan. şimdi oğlunu öpüyor beni öpmüyor ne güzel di mi harika

uykuda olsa kıyafet değiştirir ama aynı kıyafet.
Yani bu soruyu sordum çünkü merak ettim genel olarak sekse karşı mı ilgisiz yoksa size karşı mı? Uykuda tamam olmuyor olabilir ama kalan zamanlarda masturbasyon vs yapmadığından emin olamazsınız sanıyorum. Bazı erkekler karıları anne olunca böyle bi uzaklaşıyorlar. Belki öyle bir şeydir.

Ben ömrü hayatımda o isteği bilmem, zibilyon yıl olmasa aklıma gelmez.
Sadece ve sadece bir gün sizin gibi istekli olmayı dilemek için geldim,
Benim düşünceme göre aynı sorunu yaşamış ve bir şekilde aşmış kadınların çabası ile düzelmemiştir o ilişki.
İş erkekte biter gibime geliyor. Çünkü kadın istemese bile bir şekilde oluyor ama erkek istemiyorsa mümkünatı yok.
Belki zamanı vardır,
Eşiniz eğer bunu sorun olarak görüyorsa zaten değişim için uğraşır,
Ha sorun olarak görmüyorsa siz ne yapsanız boş.
ben bak bu halime rağmen istemeyen bir kadın olmak istemedim hiç.
libidolu insan sağlıklı insandır ve kadın erkek farketmez. övünerek bunu istemiyorum diyen kadınları görünce cinselliğin halen tabu olduğunu anlıyorum.
inşallah siz de istekli olursunuz tabi karşılayacak bir sevdiğiniz varsa. yoksa kalsın

Yani bu soruyu sordum çünkü merak ettim genel olarak sekse karşı mı ilgisiz yoksa size karşı mı? Uykuda tamam olmuyor olabilir ama kalan zamanlarda masturbasyon vs yapmadığından emin olamazsınız sanıyorum. Bazı erkekler karıları anne olunca böyle bi uzaklaşıyorlar. Belki öyle bir şeydir.
mast yapmaz çünkü banyo kapısını kapatmadan yıkanır ve tuvalete gider

ben bak bu halime rağmen istemeyen bir kadın olmak istemedim hiç.
libidolu insan sağlıklı insandır ve kadın erkek farketmez. övünerek bunu istemiyorum diyen kadınları görünce cinselliğin halen tabu olduğunu anlıyorum.
inşallah siz de istekli olursunuz tabi karşılayacak bir sevdiğiniz varsa. yoksa kalsın
Evliyim ve bu istek nasıl olur gerçekten merak ediyorum.
İsteksizliğini övünerek söyleyen var mı cidden?
Normali istemektir, anormal olan ben ve benim gibiler.
İnşallah Allah sizi duyar da isterim :D
Beni pek duymadı sanki :KK53:

18 yaş altı olanlara kadın denmez çocuk denir ve çocuklar kadınlar kulübüne üye olmadığından sorun olmaz diye düşünüyorum.
Kadınlar kulübünde cinsellik için ayrı bir bölüm olduğuna göre, buraya yazmamanız gerekir. Açıklamanız pek olmadı yani.:KK51:

Back