Hamilelikte şekerim çıktı aynı zamanda kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Sonra idrar enfeksiyonu çıktı sürekli hastaneye yatmak zorunda kaldım bir sürü antibiyotik ilaç. Yani bir hamilelik ne kadar zor geçebilirse o kadar zor ve sancılı geçti benim için.
34. Haftamda karaciğer enzimlerim yükseldi ve hellp sendromuyla sezeryana aldılar apar topar hayatımda yaşadığım en kötü mide ve sırt ağrısını yaşadım benzetme bile yapamıyorum o kadar kötü bir ağrı nefes alamıyordum.
Bunları anlattım asıl sorunum doğumdan sonra başladı. Sol tarafımda memenin alt kısımından kaburga bölgesinde şiddetli ağrılar yaşıyorum. Gitmediğim bölüm ve doktor kalmadı kimse çözemedi. Çekinmediğim ultrason mr tomografi kalmadı. Reflüdür diyen mi ararsın dalaktır diyen mi. Hellp sendromu dalak ve karaciğerimde büyüme yaptı ama bunun ağrı yapmayacağını söylüyor doktorlar. En son tomografi sonucundan sonra kaburgada hafif çatlaklar olabileceğini söylediler fizik tedavi önerildi. Ama yok yok hiçbir şekilde geçmiyor ağrılarım ağrı kesici de geçirmiyor. Özellikle regl dönemlerinde ve ev işi, biraz fazla yürümek çocuğu kucağımda uyutmak gibi basit eylemlerde ağrım arşa çıkıyor. Çoğu zaman ağlaya ağlaya uyudum. Bugünde onlardan biri. Çok zor durumdayım çokta korkuyorum. Doğum yapalı 13 ay olmak üzere. Artık dayanmıyorum psikolojik olarakta yıprandım. Bu durumu yaşayan bilen var mı nolur bana yardımcı olsun. Bu konuda yardımcı olabilecek doktor biliyorsanız lütfen yazın maddi manevi çok yordu gittiğim doktorlar beni ve anlamadılar bile
Okuyanlara teşekkür ediyorum