- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
-
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Normal doğum yapan bayanlarda hemoroid az ya da çok oluyor. Ben de çok fazla olmuştu mesela. Ama iştebir sure beklemek gerekiyor. DDoktorum bana krem vermişti. Yumuşatmak için. Bir de hergun oraya pansuman yaptırıyordu.
kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu hala tuvalete çıkmakta zorlanıyorım hamileyken hiç kabızlık yoktu şimdi tuvaletden korkar oldum... Demir hapıda kullanmıyoruö kayısı yiyorum günde 3 litrye yakın su içiyorum ama geçmedi
O değil bide yaptıktan sonra otururken bile canım yanıyor offff çok kötüyüm...
2. Ayda duzelmisti benimde ama ilaç sürmüştüm. Hayatım boyunca hic yaşamadığım bir durumdu. Cok Ağrılı biraz daha sabır geçecek.kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu hala tuvalete çıkmakta zorlanıyorım hamileyken hiç kabızlık yoktu şimdi tuvaletden korkar oldum... Demir hapıda kullanmıyoruö kayısı yiyorum günde 3 litrye yakın su içiyorum ama geçmedi
kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu hala tuvalete çıkmakta zorlanıyorım hamileyken hiç kabızlık yoktu şimdi tuvaletden korkar oldum... Demir hapıda kullanmıyoruö kayısı yiyorum günde 3 litrye yakın su içiyorum ama geçmedi
taze üzüm hem süt getirir hemde bağırsaklara bire birkızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu hala tuvalete çıkmakta zorlanıyorım hamileyken hiç kabızlık yoktu şimdi tuvaletden korkar oldum... Demir hapıda kullanmıyoruö kayısı yiyorum günde 3 litrye yakın su içiyorum ama geçmedi