- 22 Mayıs 2007
- 4.482
- 105
- Konu Sahibi DreamLover
Canım arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah hepimizi bir an önce bebişlerimize kavuştursun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim kizim olacak artik gunu gectigi icin takvimi cikardim :)
aylari saydik gunleri saydik bittirdik kizim nazlaniyo ama hayirlisi ile yarin gelir insallahhhh
Bende biraz önce dr dan geldim kızımın kilosu 2,280 gr boyu 47 cm olmuş bende 5 kilo almışım ama haftaya cuma nst ye giricem kalp atışlarını dinlemek için alttan mı muayene ediyorlar kalp atışları için ?
Canim Benim Ne Güzel Kizina Kavuşcaksin Işte Hep Bunu Düşün.artik Kendini Doğuma Hazir Hissetsen Iyi Olur Canim çünkü Senin Yaramaz Geldi Gelecek Yani.i:dance:BİDE SENİN NE GÜZEL İKİNCİ DOĞUMUN DAHA RAHAT OLMAN LAZIM BENİM İLK OLCAK VE ÇOK KORKUYORUMM:çok üzgünüm:nşallah Kolay Bir Doğum Geçirirsin Canim.allah Bir Avazda Kurtarsin..a.s
Kızlar sadece iki günüm var çok heyecanlıyım. Dün eşimin doğumgünüydü,çok istiyordu kızıımızın onunla aynı gün dünyaya gelmesini. Ama dr.um buna izin vermedi 20.inde karar kıldık. Dün bütün gün eşim sancın var mı diye sordu, bir umutla belki olur diye düşünüyordu ama sancım yoktu.
Ayyy çok az zamanın kalmışşş geçmek bilmez şimdi bu süre bizde seninle birlikte heyecanını paylaşıyoruz canım....
zehra perşembe yatıyormusunhastaneye??
HADİ BAKALIMMMMMMM hayırlısıyla al bebeişini sendeeeeeeeee