doğumdan önce mutlaka nişan gelir mi

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
arkadaşlar 35 haftalık hamileyim dr erken doğum olabilir dedi ara ara çok sancım oluyor beim bulunduğum yerde kadın doğum uzmanıo yok başka bir ile gidiyoruz kontroller için 2 saat uzaklıkta ve yolları çok kötü her sancıda gitme gibi bir şansım yok gerçek doğum sancısını anlamamaktan çok korkuyorum ya hastaneye yetişemezsem diye bu nişan denilen kanama her doğumdan önce mutlaka gelir mi bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

meraba arkadaşım.bn 37+5gunluk falan hamileyim pzartesiden beri ara arada olsa nişanım yani akıntıyla beraber kan gelme olayım var.beklıorum sancım gelsın dıe arada gırıo ama duzenlı olmuo genelde.yani nişan gelmesi demek hemen doguracagın anlamına gelmeıo olabılır.tabii bu kişiden kişye gore deısıyodur buyuk ıhtımal.ama dedıgım gıbı nısana odaklanma pek.sancılarını takıp et.bak 3gundur nısan var ama ne bebek var nede dogru duzgun sancı.

37+2 dogurdum..nisan falan gelmedi..suyum geldi 1 gun sonra dogum yaptim..suyun gelmesinden önce sadece hafif agrim vardi ve yorgunluk vardi o kadar,.

Yok canım illa nişan gelecek dıye bısey yok.bende gelmedı mesela.suyum geldı hastaneye gıttık.2saatlık mesafe cok fazla degılmı canım ya,dogum yapana kadar evı daha merkezı bıryerde olan bır yakınında kalsan olmazmı.

bu benin ikinci bebeğim 4 yaşında bir kızım var kızımın günü geçtiği için suni sancı ile doğmuştu bu yüzden normal sancıyı bilmiyorum evet yol uzak fakat yapabileceğim bişey yok merkezde tanıdığım hiç kimse yok sadece otlde kalabilirim doğumun ne zaman olacağı belli değil eşim öğretmen fazla izin alamaz bende tek başıma orda kalamam kızım da var ve yanımda kalacak kimsem yok allahım hepimizin yardımcısı olsun

zaten dogum sancisi duzenli olur her 2 veya 10 .... dakikada bir olur ben hastaneye gittigimde suyum coktan gelmisti sabah 10 gibi geldi bende oglen 2 de gittim hastaneye 3 gun oncede sancilarim vardi yani karnina agri giriyor boyle bukuluyorsun ikiye siddetli oluyor bana hemsirenin dedigi buydu eger sancinin ne oldugunu bilmiyorsaniz agri kesici alin karniniza agri girdiginde hamilelikte kullanilan agri kesiciler yani eger agri gecerse burda sahte sanci derler iste onda dedi gecmezse demek ki gercek sanci yani dogum geldi demek bende oyle yapmistim sancim gecmemisti

bu benin ikinci bebeğim 4 yaşında bir kızım var kızımın günü geçtiği için suni sancı ile doğmuştu bu yüzden normal sancıyı bilmiyorum evet yol uzak fakat yapabileceğim bişey yok merkezde tanıdığım hiç kimse yok sadece otlde kalabilirim doğumun ne zaman olacağı belli değil eşim öğretmen fazla izin alamaz bende tek başıma orda kalamam kızım da var ve yanımda kalacak kimsem yok allahım hepimizin yardımcısı olsun
annen veya bi kardesin varsa ... gelipte yaninda kalamaz mi bi kac hafta veya 1 ay ??? ???

arkadaşlar 35 haftalık hamileyim dr erken doğum olabilir dedi ara ara çok sancım oluyor beim bulunduğum yerde kadın doğum uzmanıo yok başka bir ile gidiyoruz kontroller için 2 saat uzaklıkta ve yolları çok kötü her sancıda gitme gibi bir şansım yok gerçek doğum sancısını anlamamaktan çok korkuyorum ya hastaneye yetişemezsem diye bu nişan denilen kanama her doğumdan önce mutlaka gelir mi bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

hayır arkadaşım, her doğumdan önce mutlaka gelmez, bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. ilk doğumum olduğu için doğum sancısı olduğunu da anlamamıştım, az kalsın evde doğuracakmışım, 8-9 cm açılmam olmuş hastaneye gidene kadar... o işaret hiç yoktu bende, hastanede patlalttılar suyumu da zaten...

dogru soyluyorsun her kadinin suyu gelmez sancisida olmayabilir peki esim ogretmen fazla izin alamaz kimsey yanimda kalamaz diyosun hic mi samimi oldugun bir arkadasin yok ??? veya esiyin ailesi sana uzak bi yerdemi oturuyolar ???

ilginize teşekürler arkadaşlar ama malesef yanıma gelebilecek hiç kimse yok ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden gelebilecek hiç kimse yok sedece burda bir ablamız var o da sadece doğuma giderken gelebilcek burda herkes doğum için başka illere gitmek zorunda bi kaç gündür karın ağrısı yaşıyorum bununla doğum sancısını karıştırırım diye korkuyorum doktorum sancıların 10 dakikada bir olunnca çıkarsan yola yetişirsin dedi ama ya anlayamazsam bazılarının sancıları çok hafif oluyormuş off allahım herkese yardım etsin

ilginize teşekürler arkadaşlar ama malesef yanıma gelebilecek hiç kimse yok ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden gelebilecek hiç kimse yok sedece burda bir ablamız var o da sadece doğuma giderken gelebilcek burda herkes doğum için başka illere gitmek zorunda bi kaç gündür karın ağrısı yaşıyorum bununla doğum sancısını karıştırırım diye korkuyorum doktorum sancıların 10 dakikada bir olunnca çıkarsan yola yetişirsin dedi ama ya anlayamazsam bazılarının sancıları çok hafif oluyormuş off allahım herkese yardım etsin

sende duzenli olarak her 10 dk bir sanci hissettigin an git hastaneye az bile olsa cunku eger dogum olacaksa seni evine gondermezler yani merak etme bir suru kadin boyle sancim var dogum yapacam diye giderler ve geri gelirler ve icini ferah tut bu kadarda korkma allah yardimcin olsun dogum yaparsanda bize haber ver :)))

Back
X