• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan ne kadar sonra korse giyilebilr???

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
kızlar doğumdan ne kadar süre sonra korse giyebiliriz acaba?bu konuya heralde daha önceden doğum yapmış yada yakınından bilenler daha doğru cevap verir.normal doğumda hemen giyilebilr diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

kızlar doğumdan sonra sakın karınlarınızı korse ile sarmayın... korse ile sardığınız zaman karın kaslarınızı hapsediyorsunuz bir nevii kilitliyorsunuz ve çalıştırmamış oluyorsunuz.. ama korse takmayıp da kendi haline bıraktığınızda adım atsanız, otursanız kalksanız dahi karın kaslarınız çalışır durumda oluyor bununla birlikte günde sabah öğlen akşam 100 mekik çekin üç ayda nasıl toparlanıyorsunuz, görürsünüz...

Ben sezeryanla doğum yaptım, doktorum hemen ama 1-2 beden büyük önceden giyilmiş bir korse giyebilirsin dedi. Ben 20 gün giymedim temmuz ayıydı sıcaktı, 20 gün sonra başlayabildim ve göbeğim fartkedilir derecede küçüldü.

ben doğumdan sonraki ilk hafta başladım korse giymeye doktorum hemen giymemi önermişti ve hiç karnım yok tamamen toparladı giymeni tavsiye ederim

Ben de sezeryanla doğum yaptım. Doktorum doğumdan sonraki sabah kontrole geldiğinde "sen hala korse takmadın mı" dedi. Hemen talmamı önerdi. Ben de eve gelir gelmez takmaya başladım 40 gün kadar taktım. Şimdi karnım tamamen eskiye döndü

hamile kıyafetleri satan yerlerde var canım.ama ben pek inanmıyorum.
benim arkadaşım doğumdan sonra hemen taktı ama göbeği var.bende sorunlu bir doğum yaptığım için etlerimin ağrısından takamadım ama göbeğin eseri yok
bence o biraz yapıyla ilgili.kalacaksa kalıyor.a.s.

bu korseleri kaç beden alcaz doğumda kaç kilo vereceğimiz belli olmadığı için korse büyük yada küçük gelebilir?

Back