dogumdan korkuyorummm. yardım edin!!!

ayyy anlamıyorum ben bu korku olayını.Allah'ın izniyle 12 günümüz var geliyo nihayet oğluşum nasıl güzel bi heyecan anlatamam. Allah nasip ederse son anda bi aksilik çıkmazsa normal gelecek.ne mücadeleler verdim anlatamam normal olması için daha hamile kalmadan önce gece gündüz yalvarıyordum normal doğum için Rabbime.saolsun ama doktorumunda çok yardımı oldu bu kadar cesaretli olmamda oda normal üstelik epiduralsiz doğum yapmış bir anne. her kontrolümüzde benim kızım benim gibi sakin sakin gircek doğumhaneye gülerekte çıkacak der. hem doğumu düşüneceğine asıl hamileliği düşün hele bide bizim gibi yaza denk gelirse aman Allah yardımcın olsun. karnın bunaltır. nefes alamazsın, normalin üzerinde bi terleme.hele benimki gibi bi hamileliği Allah düşmanıma vermesin 9 aydır bulantıdan bıktım. bebişim hep aşada duruyodu ve artık wc görmek istemiyorum.hele 5. ayda başladıki sancılarım artık ekim annelerinin topiklerinde bile herkes dalga geçer oldu sen klay doğurursun alıştın artık diyorlar.4 aydr durmaksızın sancı çekiyorum bebişim 2 kez glmeye kalktı durduruldu ve sonuncusunda artık doktorum halime acıyarak istersen artık bekletmeyelim gelsin ama kuveze girecek dedi.ve yinede hayır dedim.
uzun lafın kısası bunca şeye rağmen şu an tek bir düşüncem var acaba bir yıl sonrada 2. yimi yapsam ikiz gibi büyüsünler :)Allah isteyen herkese yaşatsın bu mükemmel bir duygu.

canim eminim bi hamile kalsan korku felan kalmayacak
tatli bir heycan saracak icini
nezaman kalp atisini duyacam acaba
nezaman kipirdar , nezaman onu görmeye gidecem diye gün sayar durursun
hele bide kipirdamaya baslarsa tamam artik dünyalar senin olur
tabiki korkun gayet normal ama öyle video felan izlemeye gelmiyorsan izleme derim
bende ogluma hamileyken cok izledim ve doktora gittigimde
ben sezeryan olacam diye yalvardigimi hatirliyorum ama beni ikna etti
iyikide etmis tam 27 saat sanci cektim ama o dogdugu ani yasamak saniye saniye yasamak herseye degerdi ama yinede asla bidaha istemem dedim bebek konusunu kapatim dedim
ama aradan 1 sene gecti ve tekrar düsünmeye basladim 1 sene ugrastim
ama allah nasip ederde kucagima alirsam bebegimi onun konkusunu icime cektigim an
herseyi unutacagima eminim
ayrica ilk oglumu zaten 6 sene beklemistim
bence tez zamanda esinde istiyorsa yap derim canim
alllah hakkinda hayirlisini versin canim

Kızım hemen hemen 4 aylık oldu.Onunla geçeirdiğim her an o kadar güzelki..
Allah hamilelikte ve doğumda çekilen sıkıntıların tesellisini öyle güzel bir şekilde veriyor ki anlatılmaz yaşanır.Ben doğumdan sonra mutluluktan ve rahatlamaktan gülmeye başlamıştım, doktorum da şaşırmıştı.
Ne çektiysem çektim hepsi bitti geriye mutluluk kaldı.
Sizin için de öyle olacak.O minik eller herşeyi unutturacak.

bı mucıze yasıycaksınız..
neden korkuyosunuz kı..
guzel yanlarını dusunerek kendınızı hazırlamalısınız doguma..
dusunun ıcınızden sıze aıt bı melek gelcek hayata..
buna sahıt olcaksınız..

vallahi SIKINtinin korkunun sonunda eline verdikleri o gozlerini senden alamayan kuzu icin herseye deger o an kolunu kesseler aman bosver bir tane daha var diyecek durumda oluyorsun hayata bakis acin degisiyor o yuzden sakin aklina kotu seyler getirme Allah mutlaka yardim ediyor

canım bir an bile düşünme.dünyanın en büyük mucizesinden bahsediyoruz.kendine bu haksızlığı yapma.bu mucizeyi sende yaşa.daha fazla erteleme.ne kadar geç kalırsan daha sonra o kadar üzüleceksin.keşke daha önce yapsaydım vakit kaybetmeseydim diyeceksin. çünkü bir an bile pişman olmuycan bebeğini doğurduğun için.anne olucana bundan daha güzeli varmı?benim 3 çocuğum var hepside sezeryanla oldu.normal doğum sancısı hiç çekmedim tadını bilmiyorum fakat.çok kokuyosan sezeryan yap derim.korkulacak hiçbişey yok.ben sadece uyanabilirmiyim diye korktum.oda benden kaynaklanan bi problem sana şimdiden hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum

Canım doğumdan korkma konusunda haklısın ama şunu düşün senin bir parçan olcak buna değmez mi 1-2 günlük acı sonrası sana kalmış hayatının en güzel parçası bende 1 ay önce doğum yaptım sezeryan oldu normal olmadı ama emin ol ki şu anda bebeğim için tekrar tekrar olabilirim gerçekten çok güzel bir duygu eh biraz acısıda olsun yani sositososito bu güzel şey için değer emin ol hayırlı evlat nasip etsin ALLAH

bende 4 aylık hamileyim vallahi hiç korkmuyorum herkez doğuruo da benmi doğuramıcam..vallahi anne olmak kadar güsel bişi var mı ya...cocuğumun doğdugu anı görmek için normal doğum bile istiyorum...sende korkma emin ol hamile kalınca annelik duygusuna kapılacaksın bu da çok hosuna gidecek:CüvCüv:

Korkulacak o kadar şey varken doğumdan korkmak mı? Neden korkuyorsun ? Başına ne geleceğini düşünüyorsun? Yoksa canının çok acıyacağınımı düşünüyorsun?

O dogum videolari bi kere izleyem dedim oyle çok korktum ki. bence hiç izleme aslaaa
iki defa normal dogum yapmama rahmen hiç de videolarda gibi olmuyor canim..
orda bebegin gelisini saniye saniye hissetiyorsn. oyle guzel bir duygu ki anca yasayan bilir.
normal dogumuda kotuleyenlere hiç kulak asma canim. ben burda daha dogum bile yapmamis insanlardan normal dogumu oyle kotulediklerini gordum ki. kendim yasamasam nerde ise inancaktim. insanin kendini normal doguma hazilamasida onemli. rahat positif duusn dogum hakkinda ALLAH'in yardimi ile oyle kolay geciyor ki. dr bebegini hemen kucagni veriyor h emen emziryorsun. sonra oh sicacik yataginda az bi dinlenmen bile yetiyor ayaga kalkman için. dikislerin olursa iyi bir pansuman ve temizlikten sonra onlarda en az 3-5 gunde iyilesiyor.
her sey yolunda giitgi surede normal dogum en saglikli olani bence. stresden uzak durmakda çok onemli dogumdan once..

canım arkadaşım ben ilkini normal yaptım ve bir daha yapmam dedim baktım yine hastanedeyim kucağımda yine bebek...buda sezeryan ikiside zor gerçekten ama unutuluyor şimdi yine 5 hjaftalık hamileyim e bende çok korkuyorum bende hem sezeryanı hem normal doğumu izledim elim ayağım titredi..Ama ertesi sabah kalktım dedim ki kendime o doktorların işi sen doktor değilsin ki tabii görünce korkarsın...Seen bebğini doğurup kucağına almaya bak dedim.Düşünsene kalp ameliyatına yada bedemcik ameliyatına girecek olan seyrediyor mu???Sonra mı giriyor ameliyata...Yaptığımız saçma olduğunu korkmamamızın yersiz olduğunu düşünüyorum bunlar anlık olaylar...KORKMAA ŞEKERİM bak ben 3,doğuracağım..

benım babannem 8 tane dogurmus hıcbırındede acı hızzetmemıs bıraz belıne arada agrı gırmıs cıkmıs zırt dıye dogurmus oyle dıyor bende onu ornek alıyorum rahmetlı cook yururdu hıc oturmazdı

sanıyede 2 ınsan doguyo yanı sanıyede 2 kadın doguruyor bu normal ve cook olan bıse bırtek senın basına gelecek bıse degıl
butun kadınlar korkar ama bıkac saatlık bıse normal dogum daha ıyı bence bemn sezeryandan korkuyorum hayırlısı neyse o olsun

ya tatlım yaaa..
nıye ızlersın dogum vıdeosu..ben normal dogum yaptım..çok heyecanlıydı...ve guzel geçtı...ama kendı dogumumu ızlesem ben bıle korkarım emınım...
öncelıkle vıdeo ızlemeyı bırakmalısın..sonrada bebek yapmalısın...hadı hayırlı olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…