cesur ol biraz annelik kutsal bişey..zaten doğum ne ki doğum en kolayı, bebeği büyütürken çektiklerin yanında, ben 23 saat sancı çektim normal doğurdum, inan solda sıfır kalır.
selam anneler:)
aylardır eşim "artık bebek istiyorum" diyor ama ben cesaret edemiyorum. dogumdan çok korkuyorum. dogum videoları falan izledim. yaa siz tecrübelisiniz, dehşet almakta haksız mıyım? bebek istiyorum aslında ama, hamile olursam geri dönüşü yok diye bi türlü cesaret edemiyorum. (aslında galiba bu konuyu yanlış yerde açmış olabilirim, ama anneler burada diye yazdım.)
korkuyorumm...NOOOLUURRR YARDIM EDİN....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tüm afrkadaşlara katılıyorum kucağımda üçaylık bir bebeğim var
7 saat normal doğum sancısı çektim ben bebeğim doğmayınca sezeryane girdim ve doğdu miniğim
onu kollarıma aldığım an çektiğim bütün sancılar acılar gitti inan öyle büyük güzel öyle kutsal bir duyguki annelik bunu anlatmaya inan kelimeler yetmez sadece anne olan anlar ne demek işstediğimi.
meleğin kollarında olduğu an onunla göz göze geldiğin an herşeyi dokuz ay boyunca yaadıklarını çektiğin doğum sancılarını herşeyi inan unutyorsun ve bütün dünyan bebeğin oluyor.
sakın ama sakın erteleme ve en kısa zamanda hamile kalmaya bak. sonra çok pişman olursun keşke daha önce yapsaydım dersinn..
pişman olma emi güzelim
ayy bende doğumun yaklaştı sandım akannehir güzelim önce Allahtan isteyerek hayırlısıyla hamile kal.her günün tadına vara vara hamileliğini yaşa.Yüce Rabbim herşeyi o kadar ince düşünmüşki zaten son aya girince bi an önce doğurmak istiyosun.çünkü hareketlerin kısıtlanıyor iyice.ve doğum zamanı gelince o mükemmel olay gerçekleşiyor.ben spinal sezeryan oldum ve eşim doğumda elimi tuttu.bebeğimizi ilk biz gördük.dünyada bundan daha güzel birşey yok.tamam acı çekiliyor ama sonuçta geçiyor.ilk haftalarda bi daha asla çocuk yapmam diyodum ama şu anda bebeğim 16 aylık 2.yi düşünmeye başlaadım bileherşey geçiyor ve unutuluyor.geriye dünyalar tatlısı evladınla yaşamak kalıyor..sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..
sagol canım çok cesaret verici bir mesaj bir an heveslendim ama ne zaman o izledigim normal dogum videoları aklıma gelse vazgeçiyorum. cart diye kesiyorlar falan.ıııyyyyyy:1shok: yaaa benim halim nolucak. eşimde kızıyor bu halime ama kendime söz geçiremiyorummafoldumben
allah senin de yardımcın olsun canım. kolayca yaparsın inşallah dogumunu.:CüvCüv:
bende 33 haftalık hamileyim p.tesi çatı muayenem var.şimdiden sıkıntı bastı. nasıl birşeydir bilmem ,normal doğum mu sezaryanmı kararsızım.dr normal doğum adına şuan için sorun yok yapabilirsin diyor.b u konuda rahatlamaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?