doğumdan kaç gün önce bebek aspirinini bıraktınız?

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
günde 1 tane düzenli olarak bebek aspirini içiyorum.ancak doğumda kanı sulandırdığı için sanırım ameliyat sıraasında ve dikişlerin tutması hususunda bırakılması gerekiyormuş.siz ne zaman bıraktınız?bırakıldıktan sonra bir sorun yaşanıyor mu?kaydirigubbakcemile2:1hug:

Ben hiç kullanmamıştım.Yazınızı görünce şaşırdım kullanıldığını yeni öğreniyorum..................

bir düşüğüm var 3.ayın sonunda mecburi kürtaj.acaba kan pıhtılaşması var mı diye içtim.şimdi ne zaman bırakmalı?

aspirin hiç kullanmadım sadece doktorumun tavsiye ettiği hamilelere kullanılması önerilen vitamin kompleksini kullanmıştım
fakat dediğin çok doğru
aspirin kanı sulandırıcı içeriğe sahip
o yüzden son derece dikkatli olunmalı
doktorun bu konuda sana en sağıklı bilgiyi sağlayacak kişi...

doktorunuza sorun lütfen,pıhtılaşma sorunu tesbit etti de verdiyse hele,mutlaka kullanmak lazım,ama bazı doktorlar veriyormuş,böyle sizin gibi.
ben ne bilirdim,doğumdan 2 gun sonra pıhtı attı bacagıma.

benim bir arkadaşım 2 kez bebeğini kaybatti 5 aylıkken filan meğerse karnında beslenmiyormuş bebek,pıhtılaşma sorunu,şimdi kan sulandırcı iğne ve bebe aspirini kullanıyor çok şükür sağlam bebek ,az kaldı doğmasına,başka bir tanesininki de zayıf doğmuş,nedeni aynı pıhtılaşma sorunu.

bebek aspirini kullanıldığını hiç duymamıştım ama bu bebe aspirinlerini bebeklere tavsiye etmiyorlar artık. ama kanı sulandırdığı için kullandığınızı söylemişsiniz o zaman bence doktorunuza danışın.

doktorunuza sorun lütfen,pıhtılaşma sorunu tesbit etti de verdiyse hele,mutlaka kullanmak lazım,ama bazı doktorlar veriyormuş,böyle sizin gibi.
ben ne bilirdim,doğumdan 2 gun sonra pıhtı attı bacagıma.

yok kan pıh için test yaptırmadım.dr 10 gün önce dedi ama bana erken geliyor.,doğumdan 2 gun sonra pıhtı attı bacagıma.demişsin ne demek istedin anlayamadım.:1hug:

Bende ilk 3 ay kullandım ama sonra doktorum bıraktırdı, sonucta ilaç tabii, uzun süre kullanmak iyi olmayabilir

Ben son 3 ayda kullanılmaması gerektiğini okumuştuş, allah korusun kalp rahatsızlığına neden oluyormuş. ama doktorunuz kullanmanızı tavsiye ettiyse gereklidir mutlaka..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…