• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan hemen sonra hamile kalınır mı?

Esraemir61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
11
-2
1
28
Ben evli bir çocuk annesiyim 3 aylık bir kızım var ve eşimle doğumdan sonra ilk cinsel birlikteliğimizi yaşadık ve içime boşaldı hamile kalma riskim var mı?

Ben evli bir çocuk annesiyim 3 aylık bir kızım var ve eşimle doğumdan sonra ilk cinsel birlikteliğimizi yaşadık ve içime boşaldı hamile kalma riskim var mı?
Var tabi, siz hiç arası 11 ay olan kardeş görmedinz mi? Neden korunmadınız

Ben eşime söyledim içime kesinlikle boşalma diye ama o icime bosaldi malesef bende korktum daha kizim buyumeden 2.cocuga hamile kalirim diye ama esim bir kereden bisey olmaz dedi cok korkuyorum
Korkuyorsanız neden korunmadınız? Dışarı boşalma da bir korunma yöntemi değil, işinizi sağlama almanız lazımdı

Canım benim kızım 5 aylık 4 ayda ilişki tekrar başladı prezervatif parlaktı bir seferde hamile kaldım şuan 5 aylık kızımla beş haftalık hamileyim

Dışarı boşalsa yine iyi baya baya içine boşalmış
Onu anladım eşine içime boşalma dediği için normalde de herhangi bir koruma yöntemi kullanmadığını düşündüm, içine boşalmasa bile korunmuş sayılmıyorlar zaten. Bebeğim 9 aylık benim ödüm patlıyor hamile kalacağım diye bu kadar rahat davranamam şuan bile

Ben eşime söyledim içime kesinlikle boşalma diye ama o icime bosaldi malesef bende korktum daha kizim buyumeden 2.cocuga hamile kalirim diye ama esim bir kereden bisey olmaz dedi cok korkuyorum
korkun bence de. eşiniz o kadar cahil mi bi kereden bir şey olmaz ne demek? ilişkiden 24 saat içinde ertesi gün hapı alın 1 gün emziremezsiniz ama süt sağıp dolaba koyun önceden. zaten 3 aylık bebek var daha ortada hem anne hem bebek açısından sağlıklı gebelik olması zor

Onu anladım eşine içime boşalma dediği için normalde de herhangi bir koruma yöntemi kullanmadığını düşündüm, içine boşalmasa bile korunmuş sayılmıyorlar zaten. Bebeğim 9 aylık benim ödüm patlıyor hamile kalacağım diye bu kadar rahat davranamam şuan bile
👍🏻 Yani insan nasıl bu kadar rahat olur zaten benim de ödüm kopuyor

Benimki 6 aylık korunuyoriz ve her ay adetim geç kalsa aklı dengemi kaybediyorum. Margaret Hale Margaret Hale

Benimki 6 aylık korunuyoriz ve her ay adetim geç kalsa aklı dengemi kaybediyorum. Margaret Hale Margaret Hale
Evet ben şahidim ahskajskaj ilk çocuğum iki yaşında, benim bile gözüm kesmiyor. Helal olsun valla konu sahibi, cesaretine bayıldım. Şimdiden hayırlı olsun hamileliğiniz. Güle güle büyütün bebişlerinizi. 😋

Back