Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben evli bir çocuk annesiyim 3 aylık bir kızım var ve eşimle doğumdan sonra ilk cinsel birlikteliğimizi yaşadık ve içime boşaldı hamile kalma riskim var mı?
Ben eşime söyledim içime kesinlikle boşalma diye ama o icime bosaldi malesef bende korktum daha kizim buyumeden 2.cocuga hamile kalirim diye ama esim bir kereden bisey olmaz dedi cok korkuyorum
Evet ben şahidim ahskajskaj ilk çocuğum iki yaşında, benim bile gözüm kesmiyor. Helal olsun valla konu sahibi, cesaretine bayıldım. Şimdiden hayırlı olsun hamileliğiniz. Güle güle büyütün bebişlerinizi.
Eğer düzenli olarak emiyorsa ve henüz regl görmediyseniz hamile kalma olasılığınız oldukça düşük gibi. Ama bundan sonra çok dikkatli olun çünkü anne sağlığı açısından 2 sene gebelik önerilmemektedir.