dogumdan cok korkuyorum

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
kızlar günler ne cabuk geciyor bir yandan sabırsızlanıyorum bebegime kavusmak için bir yandanda cok korkuyorum herhalde sizde benimle aynı duygular içindesinizdir özellikle normal dogum isteyenler.doktor 2 hafta var dedi nasıl dogacak bebegim bilmiyorum agrıdan sancıdan cok korkuyorum ya dayanamazsam diye.allah yardımcımız olsun insallah hayırlısıyla kurtuluruz

ben de normal doğuracağım ama korkmuyorum sen de korkma hep iyi olacak kolay doğacak diye düşün ben hamileleiğim boyunca hep olumlu düşündüm,midem bulanmaz dedim bulanmadı,kilo almayacağım dedim almadım yani pozitif şeyler olacak diye kemdini inandırırsan öyle oluyor.. doğumum da kolay olacak diyorum ve öyle olacak zaten:)allah izin verirse tabi...

Aynen arkadaşım bende seninle aynı korkuları paylaşıyorum. İçimdeki ses korkulacak birşey olmadığını söylüyor herkez nasıl doğurduysa bende doğururum elbet diyorum ama zaman yaklaştıkçada dayanabilirmiyim nasıl bir sancıdır diye merakım gün geçtikçe artıyor. Aklım bazen sezeryanada kaymıyor değil. Tabi benim sana göre daha zamanım çok bugün 31 haftalık olduk kızım artık sadece dua ediyorum. Yüce rabbim hayırlısı nasıl olucaksa tüm hamilelere onu nasıp etsin.

kızlar gerçekten doğum anı korkulacak bir olay...fakat ben her doğumumda şunu düşündüm yaşanan her sancı ,her acı bana bebeğimi kollarıma almaya bir adım daha yaklaştırıyor diye hep kendimi motive ettim..
allah hepinize kolaylık versin..bir avazda doğurmayı nasip etsin yavrunuzla beraber bir ömür mutlulukla yaşayın..sevgilerrrr

bende hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum okadar insan doğurmuş bende doğururum herhalde diyiyorum. benim edetlerimde çok sancılı geçerdi bayılırdım ya doğum sancılarıda halsiz bırakır bayılırsam ne olur acaba diye düşünüyorum

bende hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum okadar insan doğurmuş bende doğururum herhalde diyiyorum. benim edetlerimde çok sancılı geçerdi bayılırdım ya doğum sancılarıda halsiz bırakır bayılırsam ne olur acaba diye düşünüyorum

merhaba arkadaşım bende aynen senin gibi düşünüyorum.benimde reglem çok sancılı geçerdi bende bayılırdım evlendiğimdede geçmedi.dr o yüzden normal doğum önermişti.doğum sancısı için adet sancılarından daha şiddetli diyolar ve bende bayılırsam tansiyonum zaten çok düşük iyice düşerse diye çok korkuyorum.korkularım çoğunlukla bu şekilde.

merhaba herkese ben hem cok sabirsizlaniyorum,heyecanlaniyorum bir an önce dogsada kucagima alsam diye sonra dogum anini düsününce korkmaya basliyorum aslinda öyle cok tatli canli degilimdir ama insan yasamadigi seyden korkuyor sanirim birde cevreden duyulan dogum hikayeleri abartila abartila anlatiliyor insanda ister istemez bilinc altina yerlestiriyor sanirim insallah hepimizinki iyi gecer arkadaslar ve bebeklerimiz bize o acilari unutturur Allahin izniyle.....

herkese merabalar . Ben sizlerden sanırım bir adım daha öndeyim . geçen sene mart ayında ikizlerim oldu. Her kadın doğum korkusunu yaşıyor. Doğum yapmış bir kadın olarak söylüyorum . Korkacak hiç bir şey yok . Anlatılan abartılı doğum hikayelerine kulak asmayın yeter. Anlatıldığı gibi bi şey değil . Nasıl olduğunu anlamayacaksınız bile içiniz rahat olsun . Allah herkese benim gibi güselllll doğum yapmayı nasip eder . Korkacak hiççççç ama hiç bir şey yok . Allah hepinizi kurtarsın .

aynı korku bende de var. bunun yüzünden öyle asabi öyle karamsar oldum ki anlatamam.. evde duramaz oldum.. allahım hepimize hayırlı kolay

kızlar dogumdan hala korkuyorum ama kendimi biraz hazırladım hatta bazen artık dogursamda miniğimi kucagıma alsam hayırlısıyla kurtulsam diyorum rabbim hayırlı dogumlar verir insallah allah hepimizi tek avazda kurtarır insallah

doğumdan bende çok korkuyorum.vakit azaldığı için de iyice heyecan yaptım. kimisinin ki çoook kolay oluyormuş. bir arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı güle oynaya gittik-geldik dedi. bunları duyunca insan cesaretleniyor. ama bizde ırsi bir durum var rahim ağzı darlığı. 2 halamda sezeryanle doğum yaptı bu sebepten. ve bol bol yürüyüşü tavsiye ediyorlar doğum kolay olsun diye , fakat ben pek yürüme imkanı da bulamadım. Artı kimi yakınım normal doğum çok iyi diyor kimisi de sezeryan ve normal doğum aynı sürede iyileşiyor diyor , sonuçta ikisinde de bıçak vuruyorlar. Açıkcası benim de aklım çok karıştı ..

merhaba ben 2007 31 temmuz günü doğum yaptım normal doğumdu ama benim 40 haftam dolmasına rağmen doğum belirtisi yoktu ne sancı ne başka bişey doğumu ilaçla başlattılar o yüzden çok acı çektim sabahtan akşama kadar sancı verdiler dayanımaz acı veriyor akşam 18:28 de doğdu bebeğim dakikalar geçmek bilmedi hatırlamak istemiyorum birdahada doğurmayı düşünmüyorum :) bir de acaip susadım du vermiyorlar o sıcakta sabah dokuzdan akşam 7 ye kadar susuz kaldım doğum sandalyesinde bebeğim olduktan sonra ilk söylediğim şey su verin oldu ve doktor dikişlerimi yaparken ben meyve suyu içiyordum o an çok komik durumdaydım heralde sanki film izliyorum :)))

aman ne olursa olsun anne olmaya deger emınım kı:KK66: daha yasayamam ben o duyguyu ama emınım cok guzeldır.

ya arkadaşım söyleme şöyle şeyler. belki benim senin kadar ağrım olmayacak hem avaz nedir ki. bi avazda kurtarıversin diyosun. daha pozitif daha güzel cümleleri kurmayı deneyemez misin?

o acilari cekmege deger bence hanimlar. kendinizi dogum korkusu ile strese soklmayin zaten hamilelikten dolayi hepimiz az çok stresli oluyor. kendizine devamli pozitif dusunceler verin ki hormanlariniz mutluluk salgilasin. sonuçta kaninizda dolasan mutluluk hormonlari bebeginize yansiyacak ve mutlu gecirilen bir hamilik bebegini hayati boyunce etkilecektir bunu dusunun. bir defa geliyorlar bu hayata onlar onuda stres ile etkilemiyelim.. dogum sanci kolay degil elbet ama bir anlik bir sey kucagina alinca o melek yuzluleri her aci bitiyor. Allah hepimiizn yardimci olsun..

ya kizlar valla bende cok korkuyorum .5 aylik benimki daha 4 ayim var deyip kandiriyorum kendimi ama napcam bilmiorum valla :KK43:

herkese merabalar . Ben sizlerden sanırım bir adım daha öndeyim . geçen sene mart ayında ikizlerim oldu. Her kadın doğum korkusunu yaşıyor. Doğum yapmış bir kadın olarak söylüyorum . Korkacak hiç bir şey yok . Anlatılan abartılı doğum hikayelerine kulak asmayın yeter. Anlatıldığı gibi bi şey değil . Nasıl olduğunu anlamayacaksınız bile içiniz rahat olsun . Allah herkese benim gibi güselllll doğum yapmayı nasip eder . Korkacak hiççççç ama hiç bir şey yok . Allah hepinizi kurtarsın .

Bende çok korkuyorum. Sen biraz içimi ferahlattın. Normal doğum yapmak istiyorum inşallah öyle de olur..

Hamileliğimin 2. ayımda tanıdığım bir kadın doğum doktoruyla görüşmeye gittim. Bana doğumhaneden çıkamadığını, kendisini doğumhanenin olduğu yerde beklememi söyledi. Doğumhanenin girişinde beklemeye başladım. Doğum yapan kadınların sesleri gelmeye başladı. Öyle bir bağırıyorlardı ki neredeyse doğurmaktan vazgeçecektim. Hele bir tanesi o kadar uzun bağırdı ki, şoka girdim. Ama tabi herkez aynı değil. Ablamda doğurdu dedi ki doğumdaki bağıran kadınlara sinir oldum, benim içinde zordu ama benim sesim çıkmadı demişti. Bende ablamın söylediklerinden dolayı birazcık içim rahat.

Hamileliğimin 2. ayımda tanıdığım bir kadın doğum doktoruyla görüşmeye gittim. Bana doğumhaneden çıkamadığını, kendisini doğumhanenin olduğu yerde beklememi söyledi. Doğumhanenin girişinde beklemeye başladım. Doğum yapan kadınların sesleri gelmeye başladı. Öyle bir bağırıyorlardı ki neredeyse doğurmaktan vazgeçecektim. Hele bir tanesi o kadar uzun bağırdı ki, şoka girdim. Ama tabi herkez aynı değil. Ablamda doğurdu dedi ki doğumdaki bağıran kadınlara sinir oldum, benim içinde zordu ama benim sesim çıkmadı demişti. Bende ablamın söylediklerinden dolayı birazcık içim rahat.

aynı sey benımde basıma geldı canım dogumhaneye cıkmıstım dr. ıle gorusmek ıcın nasıl bagırıyorlar bılıyorum canları yanıyor ama sankı canlı canlı kesıyorlar dogumdan korkmuyorum bılıyorum canım cok yanacak ben sadece dogru ıkınmamaktan korkuyorum cunku ne yapacagımı bılmıyorum bunu esıme soyledım oraya gıren kımse ne yapacagını bılmıyordur dedı dr. yonlendırır ıcın rahat olsun dedıysede ıcım rahat degıl acıkcası dogumdan korkmama ragmen bagıranları duyunca kotu oldum gercekten hele bıde dogum yapmıs bayanlarla karsılasıyorsun ya kotu kotu anlatıyorlar ınsan ozaman da kotu oluyoo normalde persembe gunu son gunum bakalım bebegım gelcekmı normal dogum ıstıyorum inş da oyle olur allah hepımıze yardımcı olsun.

X