Doğumda nabzı olmadan doğdu oksijensiz kaldı ve beyin hasarı var Serebral palsi

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü herkes bana da öyle yaklaşıyor. Psikolojimin bozulduğunu abarttığını söylüyorlar. Bebeğimde bir şey olmadığını o günlerin geçtiğini vs ama sizin dediğiniz gibi gelişimini düşünüyorum onun acı çekmemesini zor bir hayatınının olmaması için ve araştırdıkça korkuyorum araştırdığım şeyleri paylaştıkça anlattıkça kimse sanki bana inanmıyor gibi yine çok şükür bebeğim yanımda nefes alıyor kucağımda çünkü ölü doğmuştu. İnşallah bebeklerimizin hayatı kolay yürüdükleri yollar çiçek bahçeleri olur. Şimdi bebeğinizin durumu nasıl sol gözü nasıl oldu gelişim basamaklarında nasıl ilerledi ?

Mr ında ne yazıyordu acaba tam olarak

Mr ında ne yazıyordu acaba tam olarak
Sonuç kısmında
Korpus kallozum sol yarımda ve solda periatrial-periventriküler düzeyde sitotoksik ödem bulguları
(Olası toksik-metabolik süreçler/enflamatuar-enfeksiyöz süreçler açısından klinik ve laboratuar ile beraber
değerlendirme, kontrol inceleme önerilir.)
- Sol oksipital ve korpus kallozum sol yarımda non-spesifik sinyal değişiklikleri (fokal milimetrik
hemoraji?/venöz tromboz??).
Yazıyor

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü herkes bana da öyle yaklaşıyor. Psikolojimin bozulduğunu abarttığını söylüyorlar. Bebeğimde bir şey olmadığını o günlerin geçtiğini vs ama sizin dediğiniz gibi gelişimini düşünüyorum onun acı çekmemesini zor bir hayatınının olmaması için ve araştırdıkça korkuyorum araştırdığım şeyleri paylaştıkça anlattıkça kimse sanki bana inanmıyor gibi yine çok şükür bebeğim yanımda nefes alıyor kucağımda çünkü ölü doğmuştu. İnşallah bebeklerimizin hayatı kolay yürüdükleri yollar çiçek bahçeleri olur. Şimdi bebeğinizin durumu nasıl sol gözü nasıl oldu gelişim basamaklarında nasıl ilerledi ?

Benim çocuk doktorumuzdan öğrendiğim şey şu cp li çocukların ilk başta emme ve yutmada zorluk çektiğiydi. Gözlemlerinizde bir şey yoksa ne mutlu size. Allah sağlıkla güzel günler nasip etsin size. Kas hastalığı olan çocuklarda git gide gerileme görülüyor. Kas güçsüzlüğü artttığı için. Cp de nasılsa öyle devam eder. Fizik tedavi bir nebze ilerletir.

Emme ve yutmada sorunumuz yok motor gelişimini takip edeceğiz

Damdan düşeni damadan düşen anlar... Biz emzik başladık doğduğunun 2. Ayında bizim nöroloji doktorumuz çocuğa emzik verin yüzden geçen 2.-5.-7. sinirler göz kaslarını güçlendirip açar dedi gerçekten de öyle oldu emzik emdikçe kasları güçlendi 10 aylıkken tekrar göz muayenesine gittiğimde pek fark edilmiyordu. Ama ben ediyorum kaç ml fark olduğunu dahi anlıyorum ama genel anlamıyla o hallerimize göre şuan ordunaryus gibiyiz çok şükür. Umarım sizin de bütün sonuçlarınız tertemiz gelir

Maşallah ve sizin adınıza çok sevindim daha güzel ilerlesin bizim bebeklerimiz savaşçılar ve inşallah bizim de güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…