Doğumda eşim yanımda olsun istiyorum...

benim eşim doğuma girmeyi çok istiyor ama ben sezeryan düşünüyorum alırlarmı acaba sezeryanda.bide karar weremedim banada tiksinir girmesin falan dediler.öyle olmasından korkuyorum:uhm:

tatlim bas ucunda olsun elini tutsun :icecream:
benimkininde girmesini istiyoreum ilkinde yanimdaydi bas ucumda ama simdi dogumda oglumu birakcak bi yer olmadigi icin disarda oglusumla beklicekler sanirim bebisimizi :icecream:

Bende istiyorum ama kociş istemiyor dayanamam ben diyo:KK43: kuzenim girecek inş bi problem olmazsa

Ya doğum yapalı çok olmuş ama istanbuldan olduğunu görünce soramadan edemedim:) hangi hastanede doğum yaptın ve dışardan birinin girmesine müsade ediyorlarmı?
Benim eşimde çok istiyor ve henüz erken olmasına rağmen ancak buluruz izin veren hastaneyi diye düşündük araştırmalara girdik.
Avrupa yakasında eşlerin girmesine müsade eden hastaneler varmı bilen başkalarıda varsa çok sevinirim bildirirlerse çünkü benim için çok önemli.

bende eşimin yanımda olmasını istiyorum, eşim de istiyor ama hastane şartları nasıl olur bilemiyoruz!:KK43:
inşaAllah yanımda olur...

ben fransada yasisorum ve burda esler hem dogumda hemde sezeryanda girebiliyor .. hatta esinizi istemesseniz anneniz yada kiz kardesim yanimda olsun derseniz onlarda girebiliyor ..
benim kardesim dogum yaparken hem annem hemde esi girmisti dogumuna .. benim dogumumdada esim yanimdaydi cunku o olmasaydi eminim normal dogum yapamazdim .. onun yaninda olmasi elinizi tutmasi yuzunuzu silmesi surekli cesaret vermesi kendinizi guclu hissetmenizi sagliyor .. hemde sizinle birlikte o ani paylasiyor ... bence mutlaka doguma esler girmeli :))

ya arkadaşlar ben doğumu geçtim sancı odasına bile almıyolarmış,hsonu dr daydık dr nst ye girmemi söyledi ve beni doğumhaneye yönlendirdiler doğumhanenin içinden sancı odasına geçtim ve oradaki bi kadın tek başına doğum sancısı çekiyordu ve çok moralim bozuldu hemen kendimi düşündüm eğer öyle olursa ben naparım tek başıma sancı odasında inanın çok üzüldüm kendimi doğuma hazırlımaya çalışıyordum korkulacak bişey yok rahat ol diye kendi kendime telkinde bulunuyordum ama o sancı odası olayına çok üzüldüm ve tüm motivasyonum bozuldu..bi de özel hastane yani eğer taleb etmemiz durumunda ayrı oda tutabiliyor muyuz hiç değilse sancımı çekerken yanımda eşim ve ailem olsun istiyorum..bi fikri olan var mı..noluurr bişe söyleyin..

bir çok hastane almıyor doğuma canım doğuma giren bazı kişiler panik yapıp hastane ekibine müdahale edip zora sokabiliyorlarmış.

kopuz canım sakin ol
o acıyı çekerken eğer iyi bir hastanede doğum yapacaksan tüm hemşireler sana bir anne arkadaş gibi davranıp yakından ilgileniyorlar. ben hatta ailemi bile çok istmemiştim annem eşim herkes çok panikti.
bana güven veren ellere teslim olup birde sezeryanı canlı canlı oldum yani epiduralle.

kopuz canım sakin ol
o acıyı çekerken eğer iyi bir hastanede doğum yapacaksan tüm hemşireler sana bir anne arkadaş gibi davranıp yakından ilgileniyorlar. ben hatta ailemi bile çok istmemiştim annem eşim herkes çok panikti.
bana güven veren ellere teslim olup birde sezeryanı canlı canlı oldum yani epiduralle.

özel hastanede doğum yapıcam fena değil hastane büyük güzel ama doğumhanede o sancıı odasındaki sancı çeken o kadın hiç gitmiyor gözümün önünden öyle yatakta tek başına yatıyordu zannedersem suni sancı vermişlerdi kolunda serum vardı ve ağrıdan kıvranıyordu ama kimse gelip bakmıyordu arada bi hemşire gelip seruma bakıyordu o kadar üzüldüm ki,hiç değilse sancımı çekerken eşim yanımda olsun istiyorum..

Merhaba arkadaşlar

Bugün aldım maille hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum :teytey::teytey::teytey:

Bende eşimin doğumda yanımda olmasını çok istiyordum ve burada da paylaştım bunu.
Sağolsun sesimi duyan Vidi arkadaşımız bana o çok istediğim müjdeyi verdi. Özel mesaj atamadığım için burdan ona teşekkür etmek istedim opuyorumnanaktan
Bana dünyaları verdin cnm yaa umarım burdan teşekkürümü görürsün yada ileten olur en azından.

İstanbul avrupa yakasında yaşanlar için bende ondan aldığım bilgiyi sizlerle paylaşayım barı :)

Bakırköy Ethica İncirli Hastanesi eşlerin yada bir başka akrabanın doğuma girmesine izin veriyormuş normal doğumda.

Umarım Vidi sayesinde bir çok anne adayı daha müjdeli haber almış gibi olmuştur.
Herkesin allah gönlüne göre verir inşallah a.s.:nazar:

rica ederim canım,yardımcı olabildiysem ne mutlu.tabi burda doktorun kararı önemli olan benim doktorum izin verdi ama oradaki başka bir doktor belkide kabul etmeyebilir.üstelik doktorumdanda çok çok memnundum,hani hala kararsız olanlara tavsiye edebilirim.Ali paşa oskay kendileri.adamın ağzından bir kere bile sezeryanın s sini duymadım.bu benim için çok önemliydi.zorunluluk olmadığı sürece doktorların keyfi sezeryana yönlendirmeleri hiç etik gelmiyor bana.
şimdiden tüm anne adaylarına sağlıklı doğumlar...

evet kızlar biz vidiyle aynı hastanede doğum yaptık ama benim oğluşum ters durduğu için yani zorunlu olarak sezeryan oldum yoksa mecbur kamadıkça sezeryana karşı bir hastane.

bende memorialde doğum yaptım orasıda eşlerin doğuma girmesine izin veriyor

X