Doğumda eşim yanımda olsun istiyorum...

neslim35

gül kokulu kızım...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.005
22
:teselli:Kızlar doğum giderek yaklaşıyor beni heyecan sarmaya başladı birazda korku var eğer allahtan sezaryen olmazda normal doğum olursa ben doğumda eşim yanımda olsun istiyorum sanki daha kolay ve rahat geçer gibi geliyor yalnız girmek istemiyorum doğuma sizler?:CüvCüv::teselli:

ah canlarım bende bu istekte olan tek kendim sanıyordum bende öyle çok istiyordumki eşimin yanımda olmasını üstelik eşim doğum yapacağım hastanede çalışıyor girmesi hiç problem olmyacaktı ama ne yazıkki dün normal değil sezeryanla doğum yapacağımı öğrendim doğum anını bende göremeyecem malesef inşalllah sizde bi problem olmazda eşleriniz yanınızda olur

:lepi:Bende esimin yanimda olmasini istiyorum ve esimde cok istiyo bunu tabi.Bunun erkeklere cok iyi gelecegini bir cok agizdan duydum ve doktorumda söyledi tabi ozaman erkekler karilarinin ve cocuklarinin kiymetini daha iyi biliyolarmis ve cocuklarina daha yakin oluyolarmis dogum anini yasadiklari icin.Bizler 1 dogururken onlar 10 doguracak göreceksiniz

valla bir ara yasa çıkacak dendi eşlerde girebilir diye ama doğru mu bilmiyorum...

kızlar bende çok istiyorum öyle birşey olsun ama sanırım bazı erkekler karılarından soğuyabiliyorlarmış çevremden çok duydum umarım daha çok kıymet bilirler

kızlar bende çok istiyorum öyle birşey olsun ama sanırım bazı erkekler karılarından soğuyabiliyorlarmış çevremden çok duydum umarım daha çok kıymet bilirler

evet canım bende bunu çok duydum.hatta eşimle bu konuyuu bile konuştum.ona göre ne alakası var diyor ama çok kişidende duydumm bunu.ben açıkçası hem istiyorum eşimin yanımda olmasını hemde istemiyorum.kararsızım.bir tarafım bu anneliğe özel bir durum sadece annenin yaşaması taraftarıyım.ama bir yandanda eşim benim herşeyim canımın içi onunda bu duyguyu yaşaması gerektiğini düşünüyorum.yani hala kararsızlık var.ama şunu biliyorum eğer sezeryan olursa asla istemem eşimi.etkilenebilir,ürkebilir.sevdiğiniz insanın kesilip dikilmesini felan kötü görünebilir.

bende istiyorumda esimin ogluma bakmasi gerek .... onu yanliz birakamam yada kimseye güvenemem o yüzden tek basima dogum yaparim sanirim ..

ben ne eşimin ne de bir başka yakınımın yanımda olmasını istemem. beni o halde kimse görmesin. hatta bazen düşünüyorum ayağa kalkana kadar benimle bir bakıcı ilgilense sonra çıksam karşılarına. doğuma girerlerse ben daha çok stres olurum. hele erkekler çok dayanıklı da olamıyorlar. bayılıverirler.

ben ne eşimin ne de bir başka yakınımın yanımda olmasını istemem. beni o halde kimse görmesin. hatta bazen düşünüyorum ayağa kalkana kadar benimle bir bakıcı ilgilense sonra çıksam karşılarına. doğuma girerlerse ben daha çok stres olurum. hele erkekler çok dayanıklı da olamıyorlar. bayılıverirler.

öyle vallaa benimki agliyacakti nerdeyse kaydirigubbakcemile3
disari cikip hemsireye cok kötü bi durum aci cektigini görüpde yardim edememek demis
aklinizda olsun kizlar esleriniz doguma girerse kesinlikle bas ucunuzda dursunlar :mymeka:
bebis cikarken falan sakin bakmasinlar dogum sonrasi tiksinmeye yol acabilir bunu dogumdan önce hemsirelerinizle kocislerinizle konusun şutarafagitti

Bende istiyorum ama kociş istemiyor dayanamam ben diyo:KK43: kuzenim girecek inş bi problem olmazsa

Ya bence eşlerin doğuma girmesi lazım bizim neler çektiğimiz görsünler fikrindeyim ama başucumuzda elimizi tutmak şartıyla önden bakmaları gerçekten iyi birşey değil birde doğuma giren babalar kesiyorlarmış bebeğin göbek kordonunu benim kociş doğuma giremem, kesemem ben kıyamam diyor şimdilik ama ben alırlarsa ısrarla başucumda istiyorum kocişi :))))

bende alttan bakmamasi taraftariyim sadece destek olmasini isterim okadar ve bu sekilde tiksinecek hic bir durum kalmaz ortada...

Ben eşimsiz yapamam çok korkuyorum doktorlada konuştuk ameliyatıma giricek hatta foto bile çekicek :)

benim esim dogumuma girdi, benimle birlikte sanci cekti.ilk defa agladigini gördüm.oglumun göbeginide babasi kesti.hayatinin en muhtesem ani oldugunu söylüyor.söylenildigi gibi soguma falanda olmuyor.tam aksine kiymet daha cok biliniyor.hem iyi valla, biz o kadar sanci cekelim, canimizdan can cikaralim, adam tiksinsin.böyle bisey olabilirmi?cok sacma geldi bana

ilk dogumumda esim yanimdaydi, basucumdaydi elimi tutuyordu bana destek verdi hep ve iyiki de yanimdaydi, benden heyecanliydi!
bebegin kordonunu kes dediler ama onu yapamadi, elleri titriyordu.
bu dogumumdada yanimda olacak insallah.

benim eşim doğuma girmeyi çok istiyor ama ben sezeryan düşünüyorum alırlarmı acaba sezeryanda.bide karar weremedim banada tiksinir girmesin falan dediler.öyle olmasından korkuyorum:uhm:

X