- 9 Nisan 2022
- 134
- 31
- 31
-
- Konu Sahibi _anneadayi
Polikliniklerin hepsinde durum böyle malesef
Arkadasım da öyle yaptı benim. Gene de çok memnun kalmıştı. Ben kendimde de bir başka özel hastanedeydim gene ama, 36. Haftamda doktorla sıkıntı yaşayıp başka bir özel hastanede başka bir doktorda doğum yaptım. İyi ki değiştirmişim diyorum. Son zamanlarda doktor değiştirmek biraz insanı geriyor, çok iyi anlıyorum seni o yönden. Şahsen ben, iyi ki değiştirmişim diyorum. Burada önemli olan gececeğin doktor. Onun etrafında övülen, sayılan biri olmasına dikkat et. Zaten doğum yapabileceğin hastaneye gitsen, herhangi bir doktora dahi sıra alsan, nst de diğer kadınların fikirlerini sorabilirsin. Memnuniyetlerini sorabilirsin. Nst de değilse bile bekleme alanında falan. Diyalog kur. Ben şahsen öyle yaptımDevamlı gittiğimiz doktoru bırakıp hastaneyle devam etmek nasıl olur sizce. Yani tek ücret ödemek için özel hastaneyle anlaşmayı düşünüyoruz
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için eşimle konuşup ikna edeceğim bende. Biraz geriyor ancak dediğiniz gibi iyi bir hoca varsa hastaneye geçmek en iyisi şuanArkadasım da öyle yaptı benim. Gene de çok memnun kalmıştı. Ben kendimde de bir başka özel hastanedeydim gene ama, 36. Haftamda doktorla sıkıntı yaşayıp başka bir özel hastanede başka bir doktorda doğum yaptım. İyi ki değiştirmişim diyorum. Son zamanlarda doktor değiştirmek biraz insanı geriyor, çok iyi anlıyorum seni o yönden. Şahsen ben, iyi ki değiştirmişim diyorum. Burada önemli olan gececeğin doktor. Onun etrafında övülen, sayılan biri olmasına dikkat et. Zaten doğum yapabileceğin hastaneye gitsen, herhangi bir doktora dahi sıra alsan, nst de diğer kadınların fikirlerini sorabilirsin. Memnuniyetlerini sorabilirsin. Nst de değilse bile bekleme alanında falan. Diyalog kur. Ben şahsen öyle yaptım
Aydında fazla özel hastane yok maalesef ama izmirde fiyatlar bayağı değişkenmiş her bütçeye uygun hastane varÖzel kliniği olan doktorlarda sistem böyle işliyor. Özel hastane fiyatlarını araştırdınız mı? Çok fark yoksa kendi doktorunuzdan devam edin derim.
Yenidoğan yoğjnbakımı olmayan hastanede doğum yapmayınAydında fazla özel hastane yok maalesef ama izmirde fiyatlar bayağı değişkenmiş her bütçeye uygun hastane var
Haklısınız o konu önemliYenidoğan yoğjnbakımı olmayan hastanede doğum yapmayın
Bütün özel klinik doktorlari aynı.Özel polikliniği olan doktorumuz doğumu anlaşmalı olduğu bir özel hastanede planladığını söyledi. Yani hem kendisine hem de özel hastaneye ayrı ayrı para ödeyeceğiz. Bu da toplam 40bin civarına denk geliyor. Ayrı ayrı para ödemesi bana mantıklı gelmiyor açıkçası. İzmir Aydın çevresinde önereceğiniz hastane var mıdır
Neden peki? Şimdi kafama takıldı daYenidoğan yoğjnbakımı olmayan hastanede doğum yapmayın
Ayri ayri verdiginizle hastaneye vereceginiz hemen hemen yakin olur tahminim. Ben de bu sekilde odeme yapmistimÖzel polikliniği olan doktorumuz doğumu anlaşmalı olduğu bir özel hastanede planladığını söyledi. Yani hem kendisine hem de özel hastaneye ayrı ayrı para ödeyeceğiz. Bu da toplam 40bin civarına denk geliyor. Ayrı ayrı para ödemesi bana mantıklı gelmiyor açıkçası. İzmir Aydın çevresinde önereceğiniz hastane var mıdır
Bebekte acil bir durum gelisirse vakit kaybetmeden mudahale edebilmek icinNeden peki? Şimdi kafama takıldı dabende doktora sorayım gittiğimde
Aslında evet, ben doktor olsam hastadan tüm parayı alıp hastaneyi de oradan öderdim. Böyle doktor şu kadar hastane bu kadar denilince insanlar iki ayrı ücret ödüyormuş gibi hissediyor.Adam cebinden mi ödesin istiyorsunuz
Her hastanenin fiyatı bir değil.Aslında evet, ben doktor olsam hastadan tüm parayı alıp hastaneyi de oradan öderdim. Böyle doktor şu kadar hastane bu kadar denilince insanlar iki ayrı ücret ödüyormuş gibi hissediyor.