- 12 Ekim 2008
- 6.518
- 14.479
-
- Konu Sahibi _anneadayi
Genelde anlaşmalı hastaneleri oluyor. A hastanesi 3 B hastanesi 5 lira diye söylüyorlar üzerine de ben de 4 lira alıyorum diyorlar. En baştan a hastanesinde 7 B hastanesinde 9 lira deyip cafe ücretleri size ait diyebilirler.Her hastanenin fiyatı bir değil.
Burada doktor yönlendirmesi olsa dahi anlaşmalı bir hastane seçmek zorunda değil gebe.
Keza a b c sınıfı bla blası var. Birinde 25 ken diğerinde 15 olabiliyor bu da suistimale girer.
Bilemedim.Genelde anlaşmalı hastaneleri oluyor. A hastanesi 3 B hastanesi 5 lira diye söylüyorlar üzerine de ben de 4 lira alıyorum diyorlar. En baştan a hastanesinde 7 B hastanesinde 9 lira deyip cafe ücretleri size ait diyebilirler.
Bence de kuzum. Doğum zamanı hele zaten bebeğe dünya kadar alışveriş yapılıyor. Eksikler oluyor. Ona vereceğin paraya, bir eksiğini alırsın. İnşallah gönlüne göre bir hekim bulursun. Sağlıcakla kucağına almanı diliyorumÇok teşekkür ederim tavsiyelerin için eşimle konuşup ikna edeceğim bende. Biraz geriyor ancak dediğiniz gibi iyi bir hoca varsa hastaneye geçmek en iyisi şuan
Bence bu şekilde olması daha iyi. Çünkü diğer türlü olunca problem yaşayabiliyor insan. Eşimle birlikte doğumdan önce doktorumun doğum yaptıracağı hastanenin hem doğum fiyatını öğrenmek için hem de o gün bir aksilik yaşanmaması adına hastaneyle fiyat konusunu konuşmuştuk ve dışarıdan gelen doktora doğum yaptırmanın bedelinin o zamanın parasıyla (2022) beş bin; hastanedeki doktora doğum yaptırmanın bedelinin ise 10 bin olduğunu söylemişlerdi. Neyse hastanede doğum oldu, planlandığı gibi de doğumumu dışarıdan gelen hastaneyle anlaşması olan doktorum yapmıştı. Ödeme esnasında hastane eşime 5 bin fiyat yerine 10 bin fiyat çekmiş. Evrak işlemlerime de beni doğurtan doktorun adı yerine adını sanını daha önce hiç duymadığım hastanede çalışan random bir doktorun adını yazmışlar. Hani normal doğum yapmış olmasam o baygınlık halimde o hengamede hastaneden bir doktor gelip de doktoruma yardım etmiştir belki fln diyeceğim ama o da yok. Hastane de hemen hemen her şehirde olan ve tercih edilen bu "M" ile başlayan hastanelerden biri yani.Aslında evet, ben doktor olsam hastadan tüm parayı alıp hastaneyi de oradan öderdim. Böyle doktor şu kadar hastane bu kadar denilince insanlar iki ayrı ücret ödüyormuş gibi hissediyor.
Bebekte acil bir durum gelisirse vakit kaybetmeden mudahale edebilmek icin
Ki tam olarak bu sayede kucuk oglumun hayati kurtulduAllahım sen koru
Kontrole gittiğimizde soracağım teşekkür ederim
Tercih edilen hastaneye göre fiyat farkı olur standartı yok, doktor hastaya bırakır. Hastaneler yıldızı farklı oteller gibi.Aslında evet, ben doktor olsam hastadan tüm parayı alıp hastaneyi de oradan öderdim. Böyle doktor şu kadar hastane bu kadar denilince insanlar iki ayrı ücret ödüyormuş gibi hissediyor.
Medinovada yenidoğan yoğun bakım var.Haklısınız o konu önemli
Şu anda ankarafa sadece dogum ozel hastanede 45bin civarinda zaten.Özel polikliniği olan doktorumuz doğumu anlaşmalı olduğu bir özel hastanede planladığını söyledi. Yani hem kendisine hem de özel hastaneye ayrı ayrı para ödeyeceğiz. Bu da toplam 40bin civarına denk geliyor. Ayrı ayrı para ödemesi bana mantıklı gelmiyor açıkçası. İzmir Aydın çevresinde önereceğiniz hastane var mıdır
Öyle mi araştırıyımAyri ayri verdiginizle hastaneye vereceginiz hemen hemen yakin olur tahminim. Ben de bu sekilde odeme yapmistim
Ben de böyle anlaştım, doktora ayrı doğum paketi aldım doğum sırasında da hastaneye ayrı bi ücret ödicem. Olması gereken bu değil mi :/
Öyle mi araştırıyım
Normal. Doktor dışarıdan geliyor siz ameliyathane, malzemr ve yatış vs için ödeme yapacaksınız. Nerede olsa böyle olur.Özel polikliniği olan doktorumuz doğumu anlaşmalı olduğu bir özel hastanede planladığını söyledi. Yani hem kendisine hem de özel hastaneye ayrı ayrı para ödeyeceğiz. Bu da toplam 40bin civarına denk geliyor. Ayrı ayrı para ödemesi bana mantıklı gelmiyor açıkçası. İzmir Aydın çevresinde önereceğiniz hastane var mıdır
Artık doktorlar her hastanede ameliyat yapamıyor. Onu geçen senelerde yeni bir düzenlemeyle sınırlandırdılar.Her hastanenin fiyatı bir değil.
Burada doktor yönlendirmesi olsa dahi anlaşmalı bir hastane seçmek zorunda değil gebe.
Keza a b c sınıfı bla blası var. Birinde 25 ken diğerinde 15 olabiliyor bu da suistimale girer.