kızlar benimde hiç uyumaya vaktim yok çalışıyorum o yüzden gece 11 dedimi ben uyurum yada uyuyakalırım meşhur kanepemde. eşim uyandırır götürür odama. geçen bi gece uyku tutmadı eşimle çenemiz düştü geç yattım 1 buçuk gibiydi gece, ertesi gün bi uyukladım bi sersemledim ki sormayın anladım ki hamilelikte uykunu alman çok önemli onun enerjisiyle ayakta durabiliyorum tüm gün yoksa gözlerim düşüyor kapanıyor
Ay olabilirrr :)) allah var sabah erken uyanmada sorun yasamiyoruz daha insallah ileriki aylarda boyle giderizbirde genelde kiz bebek cok uyutur derler bilmiorum ama teyzem kayonvalidem felan hep ogle soyluo :)
sen vaktinde yat ki sabah isine enerjik git cnm valla biz evdeyiz de allah yardimcinz olsun calismak zor hamilelikte
Ay olabilirrr :)) allah var sabah erken uyanmada sorun yasamiyoruz daha insallah ileriki aylarda boyle gideriz
insallah cnm benim ogle bir usengeclik dusuyor ki ustune anlatamam.
gobis kocaman hareket kisitliligi + geCe uykusuzlugu cunku hala sag sol yapiyorum ve gece soluma yatsam solum kasilio saga yatsam sagim
Sen 8. Aydasin artik canim agirlasman normal bak bugun temizlik yaptim belim koptu banyoya girince sicak sudan azaldi biraz agrim. Benim bel agrilarimda basladi kilom artinca ne olcak bu sekilde normal dogum olurmu bilmiyorum. Heyecan varmi sende ben 8 aylik olsam heyecandan uyuyamam gibi geliyor
Senin bebiş ne durumda canım? Benim imza kısmında doğum tarihi aslında ultrasonda ölçülen 1 hafta öndekit arihe göre ayarlı,yoksa adet son atrihim 16 ekim,ya senin?
cok sukur iyi bebegim cok uyutuyor sadece uykudan zarar gelmez :)
benim bebegim 2 hafta onden gelio ben alttaki imzayi ona gore ayarladim yoksa normal dogum tarihi 7 agustos.
:)
Deesene sen de benim gibisin :) İnsan acele ediyor ya doğsun diye,önden gidince de böyle olunca :)Benim de 23 temmuz tam 40. haftam olursa.
kızlar benim çözemediğim bişi var siz bana yardımcı olurmusunuz şimdi gecen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor 5.5 ayını tamamlıosun derken kadın doğumcum 6 bitio 7.aya giriosun dedi hangisi doğru 24.haftamdayım kaç aylığım yani
kızlar benim çözemediğim bişi var siz bana yardımcı olurmusunuz şimdi gecen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor 5.5 ayını tamamlıosun derken kadın doğumcum 6 bitio 7.aya giriosun dedi hangisi doğru 24.haftamdayım kaç aylığım yani
:) bebegin gelisimini alttaki yazilardan takip ediyorum o yuzden bebegimle ayni haftalarda olsun istedim :) aynen ogle bir istiyorum dogsun bir istemiyorum ( korku var )
:) bu arada yururken cati agrin oluyormu
:) bebegin gelisimini alttaki yazilardan takip ediyorum o yuzden bebegimle ayni haftalarda olsun istedim :) aynen ogle bir istiyorum dogsun bir istemiyorum ( korku var )
:) bu arada yururken cati agrin oluyormu
Çatı ağrısı deyince yazmak istedim ben 2 3 haftafır çekiyorum son günlerde iyice sıklaştı sizde de böyle mi
Evet özellikle uzun süre oturmuşsam veya yatmışsam sanki kasılmış gibi tutulmuş gibi bir ağrı oluyor.Son 1 haftadır da sağ bazen sol kasıklarıma ufak ufak batmalar oluyor.
Şimdiden bu kadar ağırıyorsa doğumun kolay olur şimdiden hazırlanıyor vücut diyorlar inş öyle olur :)))