Doguma 2 ay kala Halsizlik

kızlar benimde hiç uyumaya vaktim yok çalışıyorum o yüzden gece 11 dedimi ben uyurum yada uyuyakalırım meşhur kanepemde. eşim uyandırır götürür odama. geçen bi gece uyku tutmadı eşimle çenemiz düştü geç yattım 1 buçuk gibiydi gece, ertesi gün bi uyukladım bi sersemledim ki sormayın anladım ki hamilelikte uykunu alman çok önemli onun enerjisiyle ayakta durabiliyorum tüm gün yoksa gözlerim düşüyor kapanıyor

birde genelde kiz bebek cok uyutur derler bilmiorum ama teyzem kayonvalidem felan hep ogle soyluo :)
sen vaktinde yat ki sabah isine enerjik git cnm valla biz evdeyiz de allah yardimcinz olsun calismak zor hamilelikte

birde genelde kiz bebek cok uyutur derler bilmiorum ama teyzem kayonvalidem felan hep ogle soyluo :)
sen vaktinde yat ki sabah isine enerjik git cnm valla biz evdeyiz de allah yardimcinz olsun calismak zor hamilelikte
Ay olabilirrr :)) allah var sabah erken uyanmada sorun yasamiyoruz daha insallah ileriki aylarda boyle gideriz

Ay olabilirrr :)) allah var sabah erken uyanmada sorun yasamiyoruz daha insallah ileriki aylarda boyle gideriz

insallah cnm benim ogle bir usengeclik dusuyor ki ustune anlatamam.
gobis kocaman hareket kisitliligi + geCe uykusuzlugu cunku hala sag sol yapiyorum ve gece soluma yatsam solum kasilio saga yatsam sagim

insallah cnm benim ogle bir usengeclik dusuyor ki ustune anlatamam.
gobis kocaman hareket kisitliligi + geCe uykusuzlugu cunku hala sag sol yapiyorum ve gece soluma yatsam solum kasilio saga yatsam sagim
Sen 8. Aydasin artik canim agirlasman normal bak bugun temizlik yaptim belim koptu banyoya girince sicak sudan azaldi biraz agrim. Benim bel agrilarimda basladi kilom artinca ne olcak bu sekilde normal dogum olurmu bilmiyorum. Heyecan varmi sende ben 8 aylik olsam heyecandan uyuyamam gibi geliyor :KK70:

Sen 8. Aydasin artik canim agirlasman normal bak bugun temizlik yaptim belim koptu banyoya girince sicak sudan azaldi biraz agrim. Benim bel agrilarimda basladi kilom artinca ne olcak bu sekilde normal dogum olurmu bilmiyorum. Heyecan varmi sende ben 8 aylik olsam heyecandan uyuyamam gibi geliyor :KK70:

zamanin nasil gectgini anlamadim canim daha doyamadim bile :)
heyecan olmazmi alisveris yapioz hazirlik yapioz besigimiz alicaz 1 hafta sonra :)
aynen ogle valla bebis buyudukce agirlasiyorsun merak etme cabuk gecio zaman.
daha dune kadar bende hevesleniyordum hep 30lari gorecekmiyim die :)
nefes darligi oluyo cok

Senin bebiş ne durumda canım? Benim imza kısmında doğum tarihi aslında ultrasonda ölçülen 1 hafta öndekit arihe göre ayarlı,yoksa adet son atrihim 16 ekim,ya senin?

Senin bebiş ne durumda canım? Benim imza kısmında doğum tarihi aslında ultrasonda ölçülen 1 hafta öndekit arihe göre ayarlı,yoksa adet son atrihim 16 ekim,ya senin?

cok sukur iyi bebegim cok uyutuyor sadece uykudan zarar gelmez :)
benim bebegim 2 hafta onden gelio ben alttaki imzayi ona gore ayarladim yoksa normal dogum tarihi 7 agustos.
:)

kızlar benim çözemediğim bişi var siz bana yardımcı olurmusunuz şimdi gecen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor 5.5 ayını tamamlıosun derken kadın doğumcum 6 bitio 7.aya giriosun dedi hangisi doğru 24.haftamdayım kaç aylığım yani:KK43:

cok sukur iyi bebegim cok uyutuyor sadece uykudan zarar gelmez :)
benim bebegim 2 hafta onden gelio ben alttaki imzayi ona gore ayarladim yoksa normal dogum tarihi 7 agustos.
:)

Deesene sen de benim gibisin :) İnsan acele ediyor ya doğsun diye,önden gidince de böyle olunca :)Benim de 23 temmuz tam 40. haftam olursa.

Deesene sen de benim gibisin :) İnsan acele ediyor ya doğsun diye,önden gidince de böyle olunca :)Benim de 23 temmuz tam 40. haftam olursa.

:) bebegin gelisimini alttaki yazilardan takip ediyorum o yuzden bebegimle ayni haftalarda olsun istedim :) aynen ogle bir istiyorum dogsun bir istemiyorum ( korku var )
:) bu arada yururken cati agrin oluyormu

kızlar benim çözemediğim bişi var siz bana yardımcı olurmusunuz şimdi gecen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor 5.5 ayını tamamlıosun derken kadın doğumcum 6 bitio 7.aya giriosun dedi hangisi doğru 24.haftamdayım kaç aylığım yani:KK43:

6.ayını tamamlamak üzeresin canım her ayda 4 hafta var. 6 çarpı 4 = 24 7den gün alacaksın bu da 6.ayımın içindeyim demen oluyor.Tıpkı yaş hesaplarken olduğu gibi. Yani mesela 30 hafta 1 günlüksün, bu da 31.haftayı doldurmak üzere 31.haftaya girmen demek oluyor.

canim benimde pek bilgim yok ya hangi hafta kac aylik die soranlara 7.5 diorum

:) bebegin gelisimini alttaki yazilardan takip ediyorum o yuzden bebegimle ayni haftalarda olsun istedim :) aynen ogle bir istiyorum dogsun bir istemiyorum ( korku var )

Çatı ağrısı deyince yazmak istedim ben 2 3 haftafır çekiyorum son günlerde iyice sıklaştı sizde de böyle mi

Evet özellikle uzun süre oturmuşsam veya yatmışsam sanki kasılmış gibi tutulmuş gibi bir ağrı oluyor.Son 1 haftadır da sağ bazen sol kasıklarıma ufak ufak batmalar oluyor.

hadi ya demek 7 aylık cok teşekkür ederim kızlar ben hala alışamadım da evlendiğim ilk ay hamile kaldım bidaha eşimle yalnız kalamayacagımı bilmek cok strese sokuyor beni umarım bende en yakın zamanda sizin gibi heyecanlı ve mutlu olurum

Evet özellikle uzun süre oturmuşsam veya yatmışsam sanki kasılmış gibi tutulmuş gibi bir ağrı oluyor.Son 1 haftadır da sağ bazen sol kasıklarıma ufak ufak batmalar oluyor.

ozaman normal :) doguma hazirlik yapio sanirim insallah bir nefeste dogururuz

Şimdiden bu kadar ağırıyorsa doğumun kolay olur şimdiden hazırlanıyor vücut diyorlar inş öyle olur :)))

insallah hepimiz kolay dogururuz saglikla kavusuruz bugun tuhaf bel ve kasik + cati agrisi var yaklasik 10 dk surdu simdi hafifledi saati kontrol ediyorum duzenli gelmesinde.
1 hafta once alisveris merkezindeyken fark ettim orada agri nette arastirdim cati agrisi oldugunu ogrendim.

X