Doğuma 12 gün kala

rosebthn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
21
12
3
29
Merhaba arkadaşlar. Hepiniz iyisinizdir umarım. Belki daha önce bu konuyu aranızda konuştunuz ama ben tekrardan açıyorum çünkü bu konuda merak ettiğim şeyler var. Gebeyim ve gebeliğimin son haftalarındayım. Kesin bir hafta söyleyemiyorum çünkü ultrason ölçümlerine göre bir hafta önde gidiyorum yani son adet tarihime göre ben 38 ultrason ölçümleri ise bebegi 39 haftalık gösteriyor ben de hangisini baz alacağımı bilmiyorum. Yani bebek gelişim yönünden mı bir hafta ilerde yoksa ben adet tarihimi mı yanlış biliyorum emin değilim. Son olarak da ne zaman doğuracağımı bilmiyorum. İki gün üst üste sabah uyandığımda sümüksü bir akıntım olduğunu farkettim ama sonraki günlerde hiç bir sancı belirti yok. Hâlâ iyi hissediyorum enerjim var ama belirsizlik beni rahatsız ediyor artık bebeğim gelsin istiyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba ben mi çok taktım acaba?

Takilma, bir aydan fazla sancı ve acilmayla bekledim, bugün mü yarın mi bekleye bekleye 40+6da doğurdum, ölçümler doktora ultrasona göre bile değişir, hafta ileri geri oynar bunlar önemli değil, bebiş ne zaman isterse o zaman gelir, sağlıkla gelsin inşallah gerisi önemsiz çok takılma

Back