:Saruboceq:canım benim çok çok geçmiş olsun
okurken bende kendi günüme gittim bende bir melek annesiyim kızımı gönderdim cennete bende 14 şubatta doğuma diye gittim ama kalp atışı alamadık halbuki 3 gün önce dr kontrolünde herşeyim normale dönmüştü 40 haftamı da doldurmuştum
yatışım yapıldı doğum olcak diye nstyle bakmaya geldiler kalp atışı alınamadı ve bir telaş kimse bana bişey demiyo ama herkes koşturuyo söylemeselerde ben biliyorum ve yalvarıyorum Rabbime ne olur aklıma gellen olmasın diye ama malesef bende bütün hayalllerimi bebeğimi ilkimi kızımı canımın parçasıya kurduğum herşeyi, o hastanede bıraktım benimde ablasyo plesanta yani oda bebeğin eşinden ayrılmasıydı apar topar ameliyatla aldılar kızımı benden beni onsuz bıraktılar
zar zor bir 5 ay geçitdim ama içim acıyı kızımla aynı zamanın bebeklerini görünce
ama gerçekten dediğin gibi bu bir sınav ve biz meleklerimizin yanında bu sınavın mükafatını alıcaz
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sana ve hepimize dayanma gücü sabır versinnn
senağlama
Allahım y6aşadığınız şeyler çok zor Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kollarımıza versin. Bu huzura ihtiyacımız var. Sormak istediğim bir şey var yalnız, bende 36 haftalık hamileyim çok zor ve sıkıntılı geçirdim. Daha önce düşüğüm vardı, bu yüzdende sürekli stres sıkıntı panik yapıyorum. Son anda kalbinin durduğunu farketmişsiniz, hareketlerinde çok mu azalma oluıyorda son haftalarda kalbinin durduğunu farkedemiyoruz. Ben bazen sabahları çok az alıyorum hareketini panik yapmamaya düşünmemeye çalışıyorum, çünkü artık öğrendim belli bir saatten sonra hareketleri artıyor. Gene de her sabah aynı stres geçmiyor değil içimden.