kızlar fikrinize çok ihtiyacım var iyice kafam karıştı.eşim ve ben yaz tatili için memleketimize geldik.ikimizde aynı memleketteniz.o annesinde bende annemde kaldım.daha doğrusu kalmak zorunda kaldım.çünkü evliliğimizin en başından beri hem kaynana hem kayınbaba huzur vermediler.nefret ettirdiler yaptıklarıyla yinede ben 10 gün kaldım onlarda ayıp olmasın diye neyse..eşimle memlekete geldiğimizden beri kavgalarımız başladı.hep annesinin dolduruşu yüzünden.eşim başından beri annesi babası olmadan karar veremez hiçbişi yapamaz tam ana kuzusu..düğünde takılan altınlardan tutunda aldığımız arabaya varana kadar hepsi kaynan kayınbaba elinde.katiyyen bana layık görmezler.benden para kaçırırlar durmadan.işte böyle yine eşim benim temmuz maaşımıda alıp altın yaptırıp annesine vermiş saklasın diye..bana sormadı bile.bişide demedim..hamileyim ve eylül başında çocuk doğacak umrunda değil.hiç bir hazırlık yok.varsa altın yoksa altın..bende bu ay maaşımı vermedim bebişimin eksiğini gediğini aldım.eşim 1 çöp bile almadı..neyse benim bu ay maaşımı vermemem büyük olay oldu..eşim annesinin dolduruşuna gelip bana birsürü laf saydı telefonda.teli kapattıktan sonra felaket sancılarım başladı.eşimi aradım hastaneye götür diye.eşimde annesini babasını alıp benim annemlere geldiler..3 ününde suratı 5 karış.kaynanam gelir gelmez kavgaya başladı.yok anneme sen kıznın parasını yiyosn oğluma verdirmiyosn..annemde alttan almaya çalışıyo yeminler ediyo ben yemiyorm diye yok zıvanadan çıkmışlar.bende bu arada sancı çekiyorum.eşime dedim anneni sustur anne sus mus dedi annesi susmayınca kapıyı çarpıp beni sancılı halimle bırakıp gitti.fırsattan istifade kayın baba ve kaynana benim üstüme yürüdü sen ne biçim gelinsin paranı niye oğluna vermiyosun senden gelin olmaz boşattıracam küfürler hakaretler..sonra kayanana elini yumruk yapmış beni dövecek arkadanda kayınbaba dişlerini sıkıyo..tam kaynana beni dövecekken annem kızkardeşim tutular bileğini.bende o sinirle defolun gidin yüzünüzü görmek istemiyorm dedim..tamam boşat dedim..annemlerde kovdular..1 saat gecmedi benim sancılar sıklaştı hastaneye gittik.3gün yoğun bakımda yattım.sancımıda durduular bu arada eşim kesinlikle aramadıda sormadıda..ortak bi tanıdıgımız hala annemle babam haklı diyomuş bu arada.kesinlikle ayrılmaya karar verdim..haftaya salı yada çarşamba doğumum var ve eşim bugün mesaj atmış kaç günden sonra..o çocuk benimde çocugum doğduğu gün bende hastanede olcam.bu benim hakkım diye..yani çıldırmamak için sabrediyorum ama dayanamıyorum.beni mahvettiniz ya sancılı beni bırakıp gittin annenin babanın beni dövmesine izin verdin ne hakkından bahsediyosun diye mesaj attım bende..kesinlikle görmek istemiyorum dedim.şimdide acaba görsemiydi diyorum kararsız kaldım akıl verin nolur..